Efterfølger vil blive tvunget til at forsvare sin regering

Efterfølger vil blive tvunget til at forsvare sin regering

Blandt hans afskedsord blev torsdag nogle af Premier Brad Wall mest poetiske:

Foreslog at Billige Moncler Outlet han ofte modtog disproportionel kredit for succesen af ​​hans Saskatchewan Party regering, Wall sagde den reelle kredit går til dem med der er blødere end mine og skuldre bredere end min. Det er sådan, hvis Wall taler kollektivt, men umuligheden for Saskatchewan Party vil lige nu finde nogen til at lede dem med et hjerte, der er blødere og med skuldre, der er bredere eller et bredere smil, som de fleste vælgerne gerne vil se.

I de fleste af hans 14 år som leder var de lidt opbygede premier skuldre bred nok til at bære hele Sask. Party mens både ind og ud af regeringen. Grunden til, at der er 49 Sask. Party Butt i Saskatchewan 61 Legislative Assembly sæder har lige nu alt at gøre med Brad Wall.

Væg er en konservativ, der lænede sig for stærkt på ressourceområdet og kæmpede for meget med Ottawa, men hans hjerte var langt blødere end hans kritikere er i øjeblikket villige til at anerkende. Som et resultat af dette hjerte så vi en eliminering af indkomstskatten på de fattige, en indekseret mindsteløn og hjem for handicappede at bo i.

Ja, det samme hjerte fortalte Wall, det var OK at fjerne unionsmedlemmers ret til at strejke, og at vi havde brug for en filmindustri, der lavede obsequious film om Tommy Douglas. Han troede også, at det var helt normalt at bruge 40 millioner dollars til en amerikansk konsulent til at fortælle os, hvordan man leverer folkesundhed på sin canadiske fødested, at betale $ 103.000 et acre for jord under ekspropriation og at tillade prisen på en by bypass på skaldet, fladt prærie til mere end firdoblet til 2 milliarder dollars.

Men hvis Wall bærer ansvaret for disse beslutninger, og den offentlige gæld på 21 milliarder dollar, de har bidraget til at Billige Moncler DunJakke skabe, er det hans efterfølger, der nu kan bære konsekvenserne. Og det ser ud til, at hver potentiel efterfølger er påvirket:

Økonomi minister Jeremy Harrison (der mistænkt tweeted et ungdommeligt billede af ham og muren fredag ​​morgen) har sandsynligvis sagt 1.000 gange der var forseelser i landdistrikterne Global Transportation Hub (GTH), der så to part donorer henholdsvis $ 6 millioner og $ 5 millioner på land flips.

Energiminister Dustin Duncan (som måske er den bedste parti, men nu synes mindre tilbøjelige til at køre) vil blive hjemsøgt af den $ 40 millioner JBA og Associates lean contract.

Sundhedsminister Jim Reiter (måske den tidlige forreste runner) påtager sig nu et ministerium, der stadig kæmper med ventetider, servicereduktioner og nedfaldet fra et enkelt regionwide sundhedsråd.

Finansminister Kevin Doherty skal redegøre for skatteforhøjelserne, servicenedsættelser og store underskud.

Justitsminister Gord Wyant (en anden potentiel frontrunner) kan også være spattered ved GTH-fald.

Socialminister Tina Beaudry Mellor (hvis rekord er relativt ren og er et stort lederskabsaktiv som kvindelig kandidat) bærer nedfaldet af nedskæringer til velfærd.

Parker og rekreative minister Ken Cheveldayoff (et langt skud, men en hård arbejdstager med en stor liste over festkontakter) er som Doherty, en veninder af Wall og longtime partnervenner.

Nancy Heppner (en af ​​de få potentielle caucus medlemmer, der ikke ville være forpligtet til at forlade et kabinet post til at køre i ledelse) ville være helt hjemsøgt af øst Regina Bypass rod hun overvåger.

Det efterlader et par kabinet udenforstående som Moosomin MLA Steve Bonk eller Wall current vice minister Alanna Koch (som ville lide mest af en mangel på profil) som mindre besadet af de sidste 10 år.

Men kort efter en Brad Trost, der kommer over fra føderal politik (hvilket ville være en absolut katastrofe), kan ingen potentiel kandidat undslippe Sask. Party government taint.

Der er heller ikke nogen navne om (undtagelsen er den tidligere minister, Rob Norris, som næppe vil løbe eller vinde, hvis han gør det) have en liberal baggrund, der kan genvinde den del af Sask. Party base.