Efter to revne ACL’er og sportsafbryder

Efter to revne ACL’er og sportsafbryder

Wolf Pack coach Jian Li Du har kæmmet verden på udkig efter dykkere i løbet af hendes 19 år i Nevada.

Hun har taget dem fra så langt væk som Taiwan og Kina, hun får regelmæssigt rekrutter fra Canada (Vancouver er en favorit) og har importeret fremtidige mestere fra Arizona, Cincinnati, Portland, Las Vegas, Sydlige Californien og en række andre byer rundt omkring De Forenede Stater.

Du, en tidligere olympisk oprindelig fra Shanghai, der har coachet de kinesiske og amerikanske landshold, har så mange bånd omkring verdens trænerne kontakte hende med navnene på deres bedste perspektiver.

Så hvordan fandt du den bedste dykker, hun nogensinde har trænet, en årlig fem årets konference træner?

Krysta Palmer, en 2010 Douglas High graduate, gik ind i You ’s club dykning praksis i december 2012 håb om at hun måske kunne gå videre til Wolf Pack en dag. Palmer havde ikke dyket siden hun var 12 år.

Det var for 25 måneder siden. ‘Hun er mere talentfuld end nogen dykker, jeg har haft i løbet af mine 19 år her,’ sagde du og tilføjede Palmer mere talentfulde end de dykkere, hun også trænede på nationalt plan. ‘Jeg har aldrig haft en dykker kommet til mig, som jeg tror kan slå kineserne. Men jeg fortalte hende: ‘Du er den første, Moncler Outlet hvor jeg kan se denne mulighed.’ ‘

De 22-årige Palmers langsigtede mål er klare: Hun ønsker at dykke en dag i de olympiske lege. I 12 år skiftede hun til trampolin, en blanding mellem gymnastik og dykning. Så snart hun skiftede til trampolin, faldt hun i kærlighed. Det passer hendes ånd.

‘Mine forældre var meget frie,’ sagde Palmer. ‘De lader os bare gøre hvad vi ønskede at gøre. Jeg var skør som barn. Jeg klatrede på millioner af træer og lavede skøre ting.’

Palmer var en naturlig pasform. Hun var så god, Palmer blev nummer to i nationen i 2009-sæsonen, samme år vandt hun nationalmesterskabet i junior elite divisionen (et skridt under topniveauet). hold, der går til arrangementer i Belgien, Rusland, Holland og Frankrig. Hun var bestemt til stjerne og planlagt at flytte til Orange County for at få coaching på højt niveau.

Men skaderne ramte. I 2008, efter landing akavet på trampolin, rev hun ACL, MCL, LCL og meniskus i hendes højre knæ. Efter at have kæmpet sin vej tilbage og vinde 2009’s nationale titel, lancerede Palmer fra trampolinen, landede hårdt, Billige Moncler Outlet hørte hendes knæskive og glidede den samme ACL igen.

Denne skade kom fem dage før VM i Frankrig, som hun havde kvalificeret til. De olympiske forsøg var kort tid efter, som hun måtte gå glip af, hendes olympiske drøm alle end endte.

Baglænsskaderne ville have knust svagere atleter. Det gjorde bare Palmer mere bestemt.

‘Jeg har altid været den slags ånd, der siger,’ Jeg ’skal bare gå til det igen,’ sagde Palmer. ‘Da jeg blev skadet, slog det mig ned. Jeg spurgte:’ Skal dette være hvor mit hjerte det? ‘Der var en periode, hvor jeg skulle beslutte, om jeg skulle blive i sporten eller bare være færdig med det.’

Hun tog den svære beslutning om at trække sig tilbage fra trampolin, hendes knæ er for svage (i tillæg til de to ACL-tårer i hendes højre knæ havde hun en operation på hendes venstre knæ). Men hendes atletiske karriere var ikke over.

En ven fra Douglas fortalte hende, at Wolf Pack havde en god dykningstræner. Hun burde give den sport en prøve. Palmer var lidt usikker i første omgang og husker sidste gang hun dived, da hun var 12 år.

‘Jeg kunne ikke lide det overhovedet,’ sagde Palmer, som kort betragtede at dykke da hun gav gymnastik ved 12. ‘Hele hovedet var ikke for mig. Jeg sagde: ‘Mor og far,’ vil jeg ikke gøre mere her. ‘

Men Palmers konkurrencedygtige ånd fortalte hende at give det et skud den anden gang. Hun ringede til dig og sendte en besked. Et par dage senere gik hun ind i Lombardi Rec Center på Nevada’s campus for at prøve at dykke med You ’s club hold.

‘Hun tog første klasse og sagde,’ Wow. Det er ret godt, ’sagde du.

En måned senere talte hun Palmer om at blive medlem af Wolf Pack som en tur. På hendes andet college møde mødte Palmer næsten All Mountain West-konferencemønstre. Sidste år viste hun mere løfte, der fungerede som Nevada’s nr. 3 dykker bag Grace Huang (en to-times konference dykker af året) og Stephanie Hansen (årets 2013 MW dykker). Selv med den lastede roster, du sagde Palmer var holdets mest talentfulde dykker. Palmer har bevist sin træner lige denne sæson.

Palmer har dyket i fire møder denne sæson og vandt alle de otte hændelser, hun er kommet ind. Hun har været MW-dykeren i ugen fire gange (hver uge har hun et møde). Og i sidste uge har Palmer dykket foran af 50 venner og familie under Wolf Pack senior dag, udslettet Nevada ’s 3 meter dykke rekord med næsten 20 point. Hun har den bedste score i MW i alle tre dykkerbegivenheder (platform, 1M og 3M).

‘Kroppens bevidsthed, hurtighed, skønhed, form, det er hårde ting at udvikle,’ sagde du. ‘Med de fleste dykkere tager det mig et par år. Med Krysta tog det mig et par måneder. Jeg kan ikke se mange amerikanske børn, der er smukke. De er stærke, men ikke smukke. Den sidste jeg så som Krysta var Laura Wilkinson (en guldmedalje fra 2000). Krysta er meget smuk. Dykning ser på hende. ‘

Den perfekte parring

Partnerskabet mellem Palmer og You har været et perfekt match.

Palmer s næsten 15 år i gymnastik og trampolin var ideel træning til dykning, men da Palmer ikke havde været en dykker, havde hun ikke opbygget dårlige vaner og dårlig muskelhukommelse. Du måtte ændre. Og i dig har Palmer har været i stand til at dykke for en af ​​de bedste træner i verden.

‘At kunne møde Jian Li har været en velsignelse,’ sagde Palmer. ‘Hun er bogstavelig talt den bedste træner i nationen. Hun har virkelig bygget mig. Det er som at bygge en ny bil. Hun har bygget mig som en dykker, hun har en så unik personlighed. Hun er alle forretninger, når du er ved poolen, hvilket er fantastisk. Hun er meget teknisk. Når du er ude af poolen, er hun din bedste ven. Ærligt, at være i stand til at gøre hende stolt gør mig så glad. ‘