Efter krydset

Efter krydset

Georges St Pierre vandt en kontroversiel split beslutning sejr over udfordrer Johny Hendricks på UFC 167 på MGM Grand Garden Arena.

Mesteren blev taget til grænsen og var tæt på at være færdig, men udnyttede hans klassiske fodarbejde, jabs og strejker for at holde udfordreren i skak.

Ironisk nok, mens Hendricks sagde, at han troede at han klart vandt, så han ikke at slå St Pierre ud og anslå, at han satte 70% af sin kraft i slagene.

var ikke nok, fordi du forlod det til dommerne. Bedre give det 100% næste gang, afbrudt UFC præsident Dana White.

[Afgørelsen] taget væk fra mig. Jeg sværger, at det skete igen.

trak ham ud. Jeg overvældede ham. Jeg gjorde alt for at vinde kampen Jeg vil komme tilbage stærkere, hurtigere. Det bælte vil være omkring min talje. forsvarer nu sit bælte for den 9. på hinanden følgende tid. Han syntes at ramble, hvilket tyder på, at han havde brug for at tage en længere pause fra at konkurrere.

White kritiserede beslutningen, og St Pierre havde til hensigt at tage en pause fra sporten. ‘Johny Hendricks vandt, sagde han. Gav kun Georges St Pierre den tredje runde, Nevada er et meget skræmmende sted, det er den værre kommission på planeten. ‘Jeg er bange for at bringe kampe til Las Vegas. Dette er den ting, der gør folk ikke som kampe. Jeg er stadig så blæst væk af det. Georges vidste, at han tabte. Hans hjørne vidste, at han tabte. Hendricks vidste han vandt. Disse mennesker er forfærdeligt forfærdelige. Denne by er skræmmende.

‘GSP vil ikke gå på Billige Moncler Sale pension efter kampen. Han skylder det til fansen, han skylder det til dette selskab, og han skylder det Johny Hendricks at gøre den kamp igen.’

Velkommen tilbage til The Crossfire.

MMA Crossfire Expert Cassie Wiseman bryder alt ned:

LAS VEGAS, NEVADA 15. NOVEMBER: (L ​​R) Cody Donovan og Gian Villante vender ud under UFC 167 vejer i arrangementet på MGM Grand Garden Arena den 15. november 2013 i Las Vegas, Nevada. (Foto af Jeff Bottari / Zuffa LLC / Zuffa LLC via Getty Images)

Vinder: GIAN VILLANTE VIA TKO.

Wiseman: Selvom Donovan tog denne kamp med kort varsel, viste han ikke nogen form for nervøsitet i handel med Villante. Gang imellem kastede Donovan sin overhånd højre, hvilket var hvad endte kampen. Villante forsøgte at blande sine kombinationer, men han forlod sig åben for overhånden, som perfekt forbandt. Sluk lyset! Donovan viste at uanset hans kamp forberedelse er han altid en hård kraft.

Vil CAMPUZANO VS SERGIO PHENOM PETTIS

VINNER: SERGIO PETTIS VIA UNANIMOUS BESLUTNING.

Wiseman: Campuzano satte et show, selvom han tog kampen med kort varsel. Pettis matchede Campuzano, der taler volumener til debuteringsfighteren. Pettis sparken blev brugt tidligt for at gøre skade, men aggressionen af ​​Campuzano tvang tingene til jorden i løbet af kampen. Pettis brugte flere tilbageførsler og overlegen standup, som gjorde det muligt for ham at vinde via beslutning. Realistisk var dette en stor kamp for at starte kortet. Begge fyrene gik derude for at kæmpe og satte alt derude.

JASON KANSAS CITY BANDIT HØJ VS ANTHONY RECIPE LAPSLEY

VINNER: JASON HIGH VIA UNANIMOUS BESLUTNING.

Wiseman: Hemmeligheden til succes var det store spil High. Fra begyndelsen af ​​kampen høj domiuanted med hans overlegne grappling og konstant overgang fra indsendelse stilling til indsendelse position. Virkelig en imponerende visning af High for at få beslutningen til at vinde.

LAS VEGAS, NV 15. NOVEMBER: (L ​​R) Modstandere Brian Ebersole og Rick Story vender ud under UFC 167 vejer ind i MGM Grand Garden Arena den 15. november 2013 i Las Vegas, Nevada. (Foto af Josh Hedges / Zuffa LLC / Zuffa LLC via Getty Images)

VINNER: RICK STORY VIA UNANIMOUS BESLUTNING.

Wiseman: Stories magt forbinder mig altid. Mens han elsker at smide tunge læder, viste han fantastisk takedown forsvar og knusende ben spark i aften. Ebersole viste, at han bestemt kan tage et slag, måske give Roy Nelson et løb for Best Chin Award. Historien viste mere udvikling i aften og kardio som han sænket overhovedet, men kaster med alt han har i hver kombination.

ED FUSE HERMAN VS THALES LEITER

LAS VEGAS, NV 15. NOVEMBER: (L ​​R) Modstandere Ed Herman og Thales Leites vender ud under UFC 167 vejer ind i MGM Grand Garden Arena den 15. november 2013 i Las Vegas, Nevada. (Foto af Josh Hedges / Zuffa LLC / Zuffa LLC via Getty Images)

Vinder: ROBBIE LAWLER VIA SPLIT BESLUTNING.

Wiseman: Efter MacDonald sidste kamp havde han brug for en underholdende kamp, ​​som er exaklty, hvad Lawler tvang ud af MacDonald i aften. MacDonald smed mere i første runde mens Rory var meget reserveret. Anden runde havde Rory fyring mere, men det hele kom ned til den sidste runde. MacDonald tillod stadig Lawler at skyde flere strejker, Rory blev rocket og det startede en brutal periode med jord og pund. Rory vendte sig tilbage og var i stand til at score med jorden og Billige Moncler Sale pund af sig selv, men det gik til en splittet beslutning. Lektionen her skal være, at du ikke venter til de sidste par sekunder for at åbne op. Rory skal virkelig kæmpe i starten af ​​kampen, ikke kun når han indser, at han taber.