Efter historisk åbning af relationer med Cuba under Obama

Efter historisk åbning af relationer med Cuba under Obama

Præsident Donald Trump smedede tidligere præsident Barack Obama i forbindelse med det kommunistiske regime i Cuba på fredag ​​i Miami og chartrede sit eget forløb af mere konfronterende forbindelser med Castro ledede regering.

Præsident Donald Trump bølger, da han taler om politiske ændringer, han gør mod Cuba på Manuel Artime Theatre i Little Havana-kvarteret den 16. juni 2017 i Miami, Florida. (Kredit: Joe Raedle / Getty Images)

Talen, som kom som præsidenten underskrev et direktiv om hans holdning til Cuba, er Trumps administrations seneste forsøg på at skille væk fra Obama-arven. Obama tilbragte de sidste to år af hans formandskab på udkig efter at varme forholdet med Cuba, herunder en tur til øen i 2016. Gjorde en aftale med en regering, der spredte vold og ustabilitet i regionen og intet de fik, tænker på det, intet de fik, de kæmpede for alt og vi kæmpede bare hårdt nok, men nu er disse dage forbi, sagde trump. nu hold kortene. Den tidligere administration lette begrænsninger af rejser og handel hjælper ikke det cubanske folk. De beriger kun det cubanske regime. opført nogle af Castro-regimets anti-amerikanske handlinger, der spænder tilbage til den cubanske missilkrisis, og tilføjede, vil aldrig være blinde for det. Vi ved hvad der sker, og vi husker, hvad der skete. Trump sagde, at han aflyser Obama Cuba-politikken, ændringen er holdning er kun et partielt skift fra Obama-politikken.

Diplomatiske forbindelser mellem USA og Cuba vil forblive åbne, ligesom de nyåbnede ambassader i Washington og Havana. Ændringer begrænser dog restriktionerne på Cuba og springer retorik på Castroregimet i håb om, at det vil føre til overgang af magt på øen. Mange præsidenter har dog forudsagt slutningen af ​​Castros, og til dato har ingen været korrekte. Præsidenten henvendte ligeledes statssekretær Billige Moncler Sale Rex Tillerson til at indkalde en taskforce til at udvide internetadgangen på øen og gentage USA’s modstand mod indsatsen i De Forenede Nationer for at løfte den cubanske embargo, indtil der er gjort mere for at respektere menneskerettighederne.

Han udfordrede Castro-regimet til bordet med en ny aftale, der er til gavn for både deres folk og vores folk. i muligvis hans hårdeste retorik rettet mod Castro, sagde Trump fladt, at huse af kriminelle og flygtninge vil ende. Du har intet valg. Det vil ende. af fredag ​​bemærkninger, den cubanske regering herunder cubanske præsident Raul Castro signalerer en vilje til at forhandle med Trump.

ved, at de har et anderledes billede af verden, fortalte en cubansk embedsmand CNN. forstå det. af disse nye forordninger træder i kraft straks, sagde et hvidt hus embedsmand og tilføjede, at regeringsorganerne forventes at officielt udstede lovgivningsmæssige ændringer i de kommende måneder.

Trump blev banket fredag, dog fra begge sider. Nogle republikanere sagde, at politikken ikke gik langt nok, mens demokrater anklagede rollen som reaktionær.

Politikken skal ikke gøre noget nyt, en kilde fra en kubansk amerikansk lovgivers kontor klagede. temmelig svag. Mark Warner, en Virginia-demokrat, sagde fredag, at Trump Administration for at vende fremskridt i USA Cuba-relationer sender den forkerte besked til verden om amerikansk lederskab. må aldrig stoppe med at presse den cubanske regering om demokrati og menneskerettigheder, men yderligere begrænsning af det økonomiske og kulturelle engagement mellem vores to nationer forvirrer samarbejdsånden, der i sidste ende vil hjælpe med at give det cubanske folk mulighed for at vælge deres egen skæbne, sagde han.

Obama offentliggjorde i 2014, at USA ville genskabe diplomatiske forbindelser og genåbne den amerikanske ambassade i Havana, som blev lukket i 1961 efter den cubanske revolution. Meddelelsen førte til, at Obama besøgte Cuba i 2016, hvilket gjorde ham til Moncler DunJakke den første mødepræsident for at besøge øen i mere end 50 år.

Den flyttede tilladt for flere amerikanere at rejse til Cuba, med amerikanske luftfartsselskaber, der markedsfører kommercielle flyvninger direkte til øen og krydstogtskibe til havnen i landet. Tøden tillod også amerikanerne at bringe flere varer tilbage fra øen nation.

Trump var personligt investeret i udarbejdelsen af ​​planerne på Cuba, flere hjælpere fortalte CNN, hvoraf en tilføjede, at præsidenten dybt mener, at de ændringer, Obama meddelte i 2014, var en aftale for USA og en dårlig aftale for det cubanske folk. har ikke ført til større frihed i Cuba, sagde embedsmanden. don tror du vil se ham gå tilbage til embargo engros, se efter måder at udnytte amerikansk indflydelse på cuba på en måde, der vil fremme større frihed for det cubanske folk og økonomisk interaktion. på business

Trump ny politik vil direkte begrænse handel med GAESA, den cubanske militærvirksomhed og handelsfløj. Virksomheden drives af Gen. Luis Alberto Rodrguez Lpez Callejas, sønnen Raul Castro.

Denne handling kunne have negativ indflydelse på hotelmærker, som direkte konkurrerer med Trump Business Empire, hvilket gør det vanskeligere for dem at udvide deres fodfæste i Cuba. Gaviota, GAESA turisme arm, driver i øjeblikket Four Points by Sheraton Havana, et hotel, der da det åbnede, var det første amerikanske hotel at åbne på Cuba i næsten 60 år.

Selvom embedsmænd sagde, at Trump-planerne ikke var ment for eksisterende transaktioner, der allerede har fundet sted, ville den nye politik gøre det vanskeligt for ethvert amerikansk selskab at udvide deres fodspor på Cuba.

White House embedsmænd sagde, at indsatsen var beregnet til at lede amerikansk forretning til private virksomheder og AirBnB, ferieudlejningsfirmaet, der begyndte at tillade cubanere at udleje deres hjem i 2016.

Og på ikke-cubansk amerikansk rejse ville en forandring gøre amerikanere, der rejser under Obama-administrationens kategorier af tilladte rejser, der er genstand for en revision af finansministeriet, et skridt, der kunne have en køleeffekt på rejsen, da det tilføjer et potentielt ulemper for rejsende.

Marco Rubio, som sluttede sig til Trump på Air Force One på fredag, tilbragte måneder med at arbejde for at presse Trump mod strengere regler, og selv om Trump og Rubio sparede til tider personligt i kampagnen 2016, formåede præsidenten Rubio-synspunkterne om de cubanske relationer efter en februar-middag .