Efter dommen del 2

Efter dommen del 2

WEBVTT VELKOMMEN TILBAGE. STATSVERSUS ZIMMERMAN EFTER VERDICT. Det skinnede lyset på en kontroversiel florida lov. FÆLLES KALLED STAND JEG GRUND OG OPPONENTER KALD DET EN LISENS FOR AT Dræbe. Det var en af ​​de første forsømmelser, der blev brugt af ZIMMERMAN, men hans advokater gjorde det til sin prøvelse. Det kom op, da den gamle kristne rettsprofessor blev kaldt til at forklare, hvordan han havde henvist til denne lov. NÅR DU HAR EN RETTIG ANVENDELSE AF DØD ELLER BODILY HARM. RETTIGT HAR TO KOMPONENTER. Der er en underordnet komponent, der betyder, at jeg føler, at jeg er i vejen. I min tid føler jeg mig som en dødsfald eller en grievøs skam. MEN NÅR STUFF HITTER FANTASTEN, DER ER RETTET AF JURERNE. Dine handlinger skal opfylde et rimeligt STANDARD objektivt. STATUS VERSUS ZIMMERMAN PUSHED STAND JONES GRUND I SPOTLIGHTEN OG AT TALKE OM DET TONIGHT ER MANEN, SOM SKRIVTE DER LOV, STAT SENATOR DAVID SIMMONS FROM ALTAMONT SPRINGS. DEMOKRATISK LEADER CHRIS SMITH SEGER DER ØNSKER EN REEXAM REEKAMINATION AF ALLE SÆRLIGE FORSVARSLOVER OG TALKER OM, DER KAN BRUGE DØRLIG FORSKNING, NÅR. LAD DEFINE DETTE. EN INNOKENT VICTIM, DER ER, EN IKKE ANGAGET I UNLAWFUL AKTIVITET, B, HVOR HVOR ELLER DER HAR EN LOVFUL RET TIL AT VÆRE. C, ANVENDER IKKE ANVENDELSEN AF OG D, HANDLINGER, DER ER RETTIGHED I DOMSTOLENS AKTIVITET, DER SKAL VÆRE HJEMMELIGT ELLER HJEMMELIG, KAN HAVE HANS ELLER HVIS GRUND RATHER THAN FLEE. HVAD OM SMITH FORSLAG TIL REEXAMINE ALLE SELF DEFENSE LAWS? Det skal godt understøtte, hvad der er din grund. STATEN FLORIDA I 2005 OG FØR DEN HAVDE EN MINDERHEDSPOSITION. STAND der blev forkastet af et flertal af domstolene og andre stater end staten Florida, der har fundet den holdning, at hvis det i virkeligheden du bliver konfronteret med en person, der bruger dødbringende kraft IMOD DIG, så er denne Domstolene IKKE gætte DU. DE VIL IKKE GØRE EN BESLUTNING FOR DIG, AT DU SKAL FLEGE. FLORIDA havde den regel, der var mindretalsstilling i nationen, og at alle, som var en intet tidspunkt, måtte forsøge at fyldes bedre end at bruge dårligt kraft til at beskytte dem. FAKTISK ER DET, DER FREMMER LIVET AF KRIMINALEN OVER LEVET AF EN INNOKENT VICTIM. SOM EN INNOKENT VICTIM, UNITED STATES SUPREME COURT FOR EKSEMPEL SEGET, AT DE IKKE VIL REEXAMINE BESLUTNINGEN AF EN PERSON, SOM ER EN INNOKENT VICTIM, SOM DE TRYKTE AT DISARMAKERE ASSAILANTEN, ELLER OM DE FLEDGEDE. FLORIDA FOLLOWED A MINORITY POSITION, NÅR I ADRESSEREDE DETTE ISSUE WITH A REPRESENTATIVE IN 2005. Det er kun en lille del af begrebet selvforsvar. ZIMMERMAN CASE DIDN FOLKTE IKKE BETINGELSEN AF STAND JONES GRUND, HVIS DER ALLEGEDEDE DER VAR PUNKTET TIL JORDEN, OG DERFOR KULDE FLEE. FLORIDA FØLGEDE REGULEN, DER SKAL VÆLGE, hvis du faktisk har en chance for at smede, med undtagelse af, at det har en undtagelse, at du kan føle sig, fordi du er uarbejdsdygtig. DER ER IKKE MULIGHED, HVIS DU ER PINNET TIL GRUNDEN FOR AT FLEE. UDGAVELSEN AF STAND YOUR GROUND STILLER IKKE JEG GRUND KOMMER IKKE TIL PLAY I ZIMMERMAN-SAGEN. At grunden til at du har hørt noget om standen din jord lov Vi er sikre på at høre meget om det i dag. Det er en del af den nationale diskussion, den nationale leksikon. Det første spørgsmål jeg ser på tvilling SVARET ER ABSOLUTT, JA. MEN SELF DEFENSE ER IKKE EN MUTUALLY EXCLUSIVE THING MELLEM KUN ÉN PERSON KUNNE ASSERT DET SAMTIDIGT. DER ER AFTEN, HVOR DU HAR TO TOE FÆLLES, OG AT BÅDE SKAL LADES MED BATTERI. De vil rent faktisk både hæve selvforsvar i deres separate forsøg. De kunne rent faktisk begge være fundne ikke. Som vi hører fra professoren er det en underordnet tro. DET VÆRDI VENTER DET AFHÆNGER PÅ, HVORDAN JURIEN HENSYNDER TIL BEKÆMPELSEN. BEMÆRK FRA STAND JONES GRUND, ALDRIG SPØRGET OM, AT TRAYVON MARTIN BEGRÆNSET AF GORMING ZIMMERMAN, HAD HAVDE RETTEN TIL AT BEGRÆDE HUNDEN. MEN OM GEORGE ZIMMERMAN VAR BEGRÆNSET AF TRAYVON MARTIN, HAD HAVET ET RET TIL AT BEGREVE JEG GRUND. Det er ikke eksklusivt. Vi lavede en begrænset undtagelse. SH ANVENDT OM INNOKENTE VICTIMS. DE KAN IKKE GODTGØRES I HVER ANSVARLIG ULOVLIG AKTIVITET. Vi bruger ordaktiviteten og ikke bare ulovlig handling. DU KAN VÆRE DRUGRUNNER OG BRUG DET. Du kan ikke være involveret i og ved den måde, STATEN i andre dele af denne tilstand PRO ER FORFATNING HAR VÆRET UH anklagemyndigheden SIGER MED EN PARKERING BRUD er en ulovlig aktivitet, så du kan bruge stående på jorden, men du kan ikke bruge STAND DIN GRUND, DER ER FAKTISKT, DER ER ANVENDT I EN UNLAWFUL AKTIVITET, HVIS DU FAKTISKER ANVENDELSE AF FORCE COR, DER ER IKKE HVOR DU HAR RETTEN, DER HAR RETTEN TIL AT VÆRE, OG DU ANVENDER EXCESSIVE FORCE. Lad mig spørge vores eksperter. HVORDAN STORER DU DIN HAR DU ANVENDT STAND DIN GRUND? Vi har brugt det meget. Det kontor, jeg opererer, har ca. 2.000 ÅBNE KRIMINALE TILFÆLDE HVER DAG. VI HAR HAVET DAGLIGEN STÅENDE DIN GRUNDHØRING I FORBINDELSE MED EN RET I SEMINOLE COUNTY. SAGER, NÅR DE KOMMER OP, OPFORDRER DE. FØR DET VAR STANDET JEG BEGRUNDET, FORETAGER jeg FELLOW LAW uden at fortælle krigshistorier om denne opgave at genoptage. DETTE VAR DEN VIRKELIGE DING, DETTE VAR IKKE ET SLUKT TING. HAN VAR ABSOLUT konfronteres og anklageren fremførte i retssag for stå din jorden at min klient kunne have fået VÆK hvis han kunne have trukket sig tilbage SELVOM VED tilbagetog han ville have kørt over den fyr, der VAR ANGRIBE HAM. SÅDAN HVIS DEN ABSURDE DET FÅR, NÅR du begyndte at tale om, om du ikke behøvede at genoptage. DETTE OMFATTELSE AF STAND JEG GRUND, DETTE VAR ALDRIG EN UDGAVELSE HER. Det kom ud, og det tales om nu i dag, da det var i starten af ​​sagen, da ingen kendte nogen af ​​de fakta, det var de ord, der blev brugt. DETTE ER DET, SOM HAPPNEDE. Han støttede sin grund. Jeg SORRY, Lad mig afbryde og disse ord kom fra SANFORD POLICE. DET SOM HVOR SIG HVOR DIDEN ARRESTER HIM. DU VET, HVAD DET VAR FORMÅL, OM DET VAR STANDET DERES GRUND. Hvis han havde den samme selvstændige forsvarsforanstaltning, oplyser de denne ubehagelige del af standen din grund, men hvis de analyserer sagen og sår en klar selvstændig forsømmelse tilfælde, da der var ingen, de ville sige det samme ting. PUNKTET ER, AT SENATOREN ER RET. DETTE ER ALDRIG EN STAND DERES GRUNDVÆRD. I henhold til GEORGE ZIMMERMAN, KUNNE KUNNE GÅ NU HERA. Han blev slået af hans fødder ved den umiddelbare del, i umiddelbar nærhed var der konfrontation. DER ER IKKE BEGRÆNSET DERES GRUNDBESTEMMELSE. Det tales om på grund af den dygtige og det, der blev spottet om. HVAD ER VIGTIGT, ER DEN IMMUNITET, DER ER ANVENDT I DENNE STATUTE, ER DENNE IMMUNITET KALLED EN STAND DERES GRUNDMULIGHED. DET ER EN Self Defense immunitet, der siger, at hvis FAKTISK du har en Self Defense KRAV og måske stå din jorden VIL VÆRE en del af AT, AT DU kan gå videre og HAVE en høring i foran dommeren før retssagen FOR AT SPAR EXPENSEN OG TIDEN OG EFFORTEN OG FORBINDELSEN AF ET FORFØLG, KAN DU GÅ TILBAGE OG HAR EN HØRING I FORBINDELSE MED PRØVET. OG DIG, DEN FORFÆLDENDE, HAR BEGRÆNSET AF AT VÆRE UDVIKLING AF BEVIS, AT DU ER INNOKENT. OG GEORGE ZIMMERMAN HAR DENNE OPLYSNING, OG DETS RETTIGHEDER TRYKKER IKKE AT GØRE DET. DU VED HVORFOR? NU DET ER OBVIOUS NONE AF HANS ERKLÆRINGER KOM I FORBUNDET. HVIS HVORDAN HAR STANDET JEG BEGRUNDELSE, HAR DER KUNNE VÆRE SUBJECT TIL CAM NATION AF PROSEKUTØREN. Grunden til, at din grund var retfærdig, var det fornuftigt, hvorfor han ikke blev arresteret i første omgang. DET Sætter en masse magt i politiembedsmændene. Det tager magten væk fra advokatkontoret, og det tager strømmen væk, og du har en politiofficer, der har besluttet ikke at ryste GEORGE ZIMMERMAN og forældre, der siger, at jeg har en død kid. DU HAR BESLUTTET AT IKKE STRAFTE NOEN, OG DU GØR IKKE AT HOLDE HANS KONKURRENCEBARE OG IKKE GÅR AT VÆRE EN JURI, OG NOGEN SKAL BESLUTE MEN DIG OG DENNE ÉN STATUTE UD? Det er svært for støttemodtagerne fra Travison MARTIN FAMILIEN AT HØRE DEFINITIONEN AF STANDEN DERES GRUND OG SAG DEN GÆLDER FOR VAI VAUGHN MARTIN. Han gjorde ikke noget ulovligt. Han var, hvor han skulde henvende sig til sin fars hjem. Han gav ikke noget, fordi han vandrede hjem. Han virkede med rimelighed til at forsvare sig selv. ALLE TILFØLDER DER VAR ET SKYDD, MEN DE SEGER HJÆLP, SIG SIG STANDER JEG GRUND GÆLDER PÅ HIM, OG DET ER HÅRT FOR SUPPORTERSKE OVER LANDET, FOR AT FORSTÅ, HVORDAN STANDER JONES GRUND VIRKER, IKKE I HENHOLD TIL DEN PERSON, DER ER DØD. DU HØRER JOHN GUY SEG DET I HANS LUKNINGSARGUMENT. Didn Trayvon Martin har ret til at forsvare sig selv taler om stående på jorden, men ligesom RICHARD SAID, hvis to mennesker kan påstå IT, spørgsmålet med anklagere i dette tilfælde, især med Kulminationen på deres afsluttende arangement, DE didn GIVE nævningene EN HISTORIE. RETTERNE HAR BEHANDLET EN FORHOLD. DE KAN FÅ INGANG AF HVORFOR PROSEKTIONEN ELLER EN ALTERNATIV. EN ALTERNATIV FORKLARING AF STRIPEN. OG DER SKAL GØRE DET FOR HIM. De har aldrig gjort det. TRAYVON MARTIN ISN THERE. Disse advokater gik ind i retsmødet og repræsenterede ALDRIG ALDRIG HIM. De repræsenterede aldrig sin historie. Når du ikke har nogen valg, gør JURY de valg, de har. HVEM lavede historien? Som Alicia siger, hvem der er der for ham, hvis du er STATE-advokaten, der blev der og sagde, at han har det rigtige bare som GEORGE ZIMMERMAN, og her er hvad der skete. DU HAR ALDRIG HØRT AT DET. JEFF, det ser ud som TIL MIG at have lyttet til IT i tre uger DENNE RETSFORFØLGNING fik så fanget i HELE DESCRAW MA i alle DRAMA og den store ord og bandeord og bare køre den hjem igen og igen og MÅSKE virkelig savnet DENNE DEL AF DEN NARRATIVE TRYING TO PERHAPS GÅ OVER DEN ØVERSTE HØJER TIL EN JURI, EN PANEL MED SIX KVINDER OG DERFOR DANSKE DANS KUNNE KØB DET. Jeg tror, ​​at de måske har slået bolden ned ved at gå med så meget EMOTION AB sendte beviset, som var nødvendigt, og du har lige haft den del af nabolaget om hvem der begyndte kampen, hvor det hele blev udviklet. Det var bare et skønt hul i den sag, at de bare ikke syntes at være i stand til at udfylde. OG RACHEL LEVER DEN PERFEKTE SEGE TIL GEORGE ZIMMERMAN, DER STARTET DENNE KAMP. Jeg vil være ærlig. Jeg lyttede til det. Jeg tændte BERNIE nogle gange i løbet af forsøget. Jeg forsøgte at lytte til det. Jeg har aldrig hørt ham sige det her, hvad er der sket. Vi hører det fra RACHEL. GEORGE ZIMMERMAN gik op til ham. DU HØRER DE SENESTE MOMENTER, NÅR TRAYVON STEERTD FORFÆRDER HJEMMELIGT. Han sagde, hvad gør du? Få af mig GEORGE ZIMMERMAN HIT HIM OG GEORGE ZIMMERMAN DU HAR ALDRIG HØRT DERES ORD FRA PROSECUTOR MOUTH. GEORGE ZIMMERMAN begyndte denne kamp. DE VENTER DEN MEST VIGTIGE GAP I SAGEN PRT PROSEKTIONSPERSPEKTIV. OG NÅR FORRETNINGEN VAR PÅ OG VI VAR HELT, TALKEDEDES VI OM DETTE ALTERNATIVE ALLE OSS TALKEDE OM DENNE ALTERNATIVE SCENARIO, HVORFOR SIG IKKE, AT DET KAN VÆRE, AT DET VAR ET STRENG OVER EN GUN, AT GUNEN VAR UDFÆRDIG? HVORFOR SKAL IKKE MALE DET VIVIDIGE BILLEDE? DET ER VIRKELIG SOM DEN NØGLE MISSEDE MULIGHED. OG DERE VAR Billige Moncler Sale SÅ MANGE TIDER, DU VIL TÆNDE, AT DE VAR DER. DU HØRER EN LITT BIT. Her kommer det og de kommer til at fortælle, og de stoppede bare kort for at give JURY HARD CORE EVIDENCE, De kan bruge til at overtale GEORGE ZIMMERMAN. Den udgave, de havde, var, fordi det ville være specielt. DET VIL VÆRE OMSTANDIGHED SKAL. DU HØRER PROSEKTØREN SEGER, AT DER ER TO MENNESKER, DER KAN TELLER FORHANDLINGEN. EN ER EN LIAR OG EN ER DØD. Så for dem at fortælle dig, hvad der er sket, er det vanskeligt. DET sætter dem i en vanskelig position. De vet ikke, hvad der er sket. Den person, der ved, hvad der er sket er dødeligt OG DER MENER DE, at de har stillet for mange spørgsmål, at de kan svare som advokater? DE KULDER DEFENSE-FOLKERNE, ER DE DER, SOM VAR FORSATSET TIL AT SPØRGE SPØRGSMÅLERNE FOR AT HJÆLPE OPSTILLING AF RABATT DOBBEL OG IKKE PROSEKUTØREN. Jeg tror deres teori, de ønskede at sige, at GEORGE ZIMMERMAN BRUGTE BIGGER FLASHLIGHT. De kunne sige, at der er to flaskelys, to flyfløjter. Hvad sunde deres skib var, da de håndterede det til DR. DEMAIO OG DE SEGTE KUNNE DETTE ER DÅRLIG VAPEN? HAN GRINTE. Han sagde denne ting? Det kunne gøre noget. Jeg tror virkelig, at det var den teori, der var skuddet var nu blinklyset husker du hører denne opvarmning. DU HØRER DENNE HÅNDTERING. DE VAR VÆRENDE ARGUE DET VAR ALMINDELIG SAGER DET VAR ET MAG LYS FLASHLIGHT, OG DET ER EN DURACELL INNING DET FINDES DU TIL DET, DER FÅR I TOY STORE. Jeg accepterer ikke prisen, at to mennesker kan fortælle historien. GEORGE ZIMMERMAN kan fortælle historien. TRAYVON MARTIN ER DØD. MEN DU ER STATSRET. Du fortæller historien om travison martin DU BEGRÆNSEDE SAGEN. NÅR DU GIVER DENNE JURY IKKE VÆLGENDE HØJREGÅD, KAN DU FEJLE DEM FOR AT BESLUTTE PÅ, HVAD DE VAR TILGIVET. DER ER JURISINSTRUKTIONEN, SOM DE HAR FÅET, ER EN SERIER AF INTENTIONELLE RETSAKTER. Har du nogensinde haft høringer af retsakter? Nej, deres historie fokuseret på loven, og når du fokuserer på handlingen alene, jeg tror du kan hjælpe, men gør, hvad denne lov gjorde. Der er en serie af intensive handlinger, der får dig til denne kamp. Der er en indflydelse, du kan gøre ud fra beviset, hvis du gør hvad advokater gør og gør sig logisk og gør et argument baseret på den vidnesbyrd du hører. DU KAN GØRE DET SAG TIL TRAYVON MARTIN, HVIS DER ER DØD. HVILKE PROSEKUTØRER GØR EJ DAG I MINE RETUR. Jeg ved ikke, hvordan vi har hørt det i dette tilfælde. HVORDAN HAR DET HAPPEN, AT VI DID HØR DET? En masse mennesker spørger om det. Da du er en slags, vil jeg gerne svare på det. Der har været en masse tal om, at beskyttelsesforbuddet forsyner hårdt, og det var i virkeligheden dem, der forsøger at gennemgå denne sag? MENNESKER PUNKTER, AT DE ER FRA JACKSONVILLE. DE ER IKKE FRA VORES FÆLLESSKAB. DE DID IKKE VIRKELIG HAVE EN STOP. GIVER DU MERIT TIL DET? INGEN. Jeg giver det ikke mere. Jeg tror, ​​at de gjorde jobbet sådan, at de savner det, men jeg tror de savner det godt. Jeg tænker begge sider, og jeg kommer til at sige det. Jeg tror, ​​at begge sider blev påvirket selv, selvom denne forsigtighed fremkaldte dette tilfælde. DET KAN IKKE UNDERSTÅLES, HVOR DENNE DØRLIGE ARBITRÆRE TIDLIGT DØRLIGT VAR BEMÆRKET. DETTE VAR FANTASTISKT TIL MIG, OG DU KAN SE, AT DE IKKE VAR KLAR. HVIS DU ØNSKER AT TALE OM HVORDAN DU KONVICERER GEORGE ZIMMERMAN, SKAL jeg fortælle dig hvordan. DU GØR, HVOR PROSEKUTØR GØR MIG HVER DAG. DU DON LADES EN AFGIFT. DU KAN LADES I ALTERNATIVE OG KONFLIKTENDE TEORIEMISTRÆDELSER. HVIS DU ØNSKER AT VÆRE EN KONVIKTION PÅ ET NED, GIVER DU SOM JURY SÅ MEGET MULIGE VÆLGER, at de skal foretage en fast valg. GØR DE SPLIT BABYET? DU LADER HIM MED ANDEN GRUND MØDER OG EN SÆRLIG TALE AF MANSLAUGHTER MED EN TILSIGTIG AKT OG LØSELIG FORSVAR OG AGGRAVERET BATTERI TIL AT OPFYRE HIM. DU LADER HIM MED AGGRAVERET SKADE. HVIS DU ØNSKER AT OPHOLDE AT GØRE, SKAL DU BILLEDE HIM MED MISDEMEANOR ASSAULT. Så har du syv ting. Jeg ER PROSEKUTØREN, SEGER OK, MEGER GEORGE ZIMMERMAN STARTET KAMPEN OG VAR RETTET I SKYDNINGEN. MEN IKKE, NÅR HAN BATTEREDET HJÆLPEN MARTIN OG KAN HJÆRE HIT TRAYVON MARTIN. Og så vil jeg ikke fortælle dem, der ville have haft en overbevisning. DU stiller GEORGE ZIMMERMAN i denne tilstand, og du har en overbevisning om noget, fordi du ikke tror GEORGE ZIMMERMAN. De sætter sig i forfærdelige sine udtalelser. De behøvede ikke at gøre det. 24 ER IKKE LANGERE EN KLAUS TIL AT BILLEDE I EN FULD ERKLÆRINGER TIL AT GØRE DEN AKTUELLE UDGIFTER. Det ville have begået GEORGE ZIMMERMAN at komme på prøve at teste. DET VAR EN STOR FEJL. MERE GEORGE ZIMMERMAN TALKED, DEN VÆRE HANS KREDIBILITET GOT. De fem minutter, du fik at høre det? Det var det hele. OG DAN GLEMMEN, HANS KVINNE FØLGER ALDRIG EN FELONY CHARGE, SOM DEN SAT DER HVILKET I RETTEN I FORBINDELSE MED DENNE BONDHØRING OG GIVET HANS KVIN FRA TELEFONEN HVIS DU BEMÆRKER, VAR DER ALLE EKSTRAORDINÆRE FORANSTALTNINGER VEDRØRENDE FAMILIE SIKKERHED, OG HVILKEN FØLGES DET OG SIKT VI ER BROK. På samme tid vi vidste senere, at de havde en syv billedforsvarsfond, og at det var meningen, at allesammen var GEORGE ZIMMERMAN HELDIGT I DER JAIL CALLS, OG DET KOSTTE DENS FORSVAR. Det pustede dem tilbage uger, måneder og toner af dollarer på grund af hans, hvis du vil sige, at du lader dig omgå. Han sagde ikke noget. Han har altid været udsat for at få det i stykker. JEFF TOLD MIG DEN HELE TIDEN. Da han åbnede sin mund, syntes han at få problemer. Hvis han ville have været underkastet en helhedsundersøgelse, kunne det have været en hel forskellig udgang. Kan du forestille dig, at han bliver krydsprøve minutteret? Vi taler om det hele tiden. OG DID FORFÆRDELIG. Hans post var forskellig, og hans svar var skarpe, og så har du den stat, der fortsatte med at spille disse testimenter og sige, at der er uoverensstemmelser. Hans historie forblev det samme. Han sagde selvforsvar. Vi vil gerne spille, fordi det var et nøglepunkt, når vi hører fra SANFORD DETECTIVE. HAN ER PUSHING FOR INCONSISTENER INCONSISTENCIES OG EXAGGERATIONS I INTERVIEWET MED GEORGE ZIMMERMAN. LET LISTEN. GIVER DU SÅDAN ELLER UH OFFICIELT DEN TESTIMONI DU GIVER, VIL VÆRE SANDEN. OG BEMÆRKER DU, at jeg mener, at du har udført det eller MR. O UDTRYKKET DET PÅ HJÆLP AF FORFÆRDELSESFORSKNINGEN. GODKENDER du, hvad der var om? ANGIVELSE TIL DEFLENDENDE ERKLÆRINGER. DU FULDTE, AT VAR VIDERE FORDELER Visse dele af det? BLANDT ANDET. FANTE DU, AT DET KAN LEVE DIG. HAR DU FØLGENDE I FORBINDELSE MED EXAGGERATION, HVAD DAN MENTEDE DU, NÅR DU SEGTE, AT HAN VAR FORDAGENDE DELE AF INTERESSVISNINGEN? Jeg blev baseret på, at jeg ikke ville give dig, du blev spurgt specielt om eksaggering. DU FLEDGEDE, HVILKEN HANSKEDE DEN MANNER, SOM HVORDAN VAR HIT? JA HR. DE UDFYLDER DEFENSENSKRAVEN, AT MARTIN STUNKEDE ZIMMERMAN 25 TIL 30 TIDER, MEN JEFF HAR HJÆLPET DEN RET TILBAGE. Han sagde jeg tænkte du var blevet 25 til 30 timer. OG DER blev han spurgt om, hvorfor han kom ud af bilen. Han sagde, at jeg havde brug for ledelseseksempler, jeg havde brug for en adresse. DET ER HVOR PRÆSIDENT, AT SOM HAR BEHOVET ADRESSE. Han gik i samme retning. DET ANDRE DETEKTIVE SEGER, GEORGE, DET FØLGER HIM. DU ser ham synke i sin stilling. HELE HELE DEMEANOR ÆNDRET. Disse forfærdelige ord, at folk var kommet indad gjorde han hans profil Inden for en uge du vidste han profilerede ham Deres grundlæggende tilfælde viste, at GEORGE ZIMMERMAN PROFILED TRAYVON MARTIN. DU KAN KALDE DET ‘DANSKE MED STJERNET’, HVIS DU ØNSKER OG HVIS DET MÅ DU FÅR BEDRE. Han profilerede ham. Han fik ud og kalte sig i 10 sekunder. Han gik til butikken for at købe LUNCH TIL HANS KID. Han vender med et skud i hans lomme i 10 sekunder. BULLET I KAMEN. MED EN BULLET I KAMEN. 10 ANDRE HVORDAN KALDER I OG SAGER, AT jeg ser en puslespil. I DE FEM MINUTER SEGER DETEKTIVET, HVAD VAR SUSPICIOUS? STOP TAPE. HVAD VAR SUSPICIOUS OM HIM? Han gik hurtigt i regnen. Den næste del, han ser ud til at være på narkotika. HVORFOR TROR DU DET? Vel, han har bare ikke noget rigtigt. KOM NU. DETTE ER HVORFOR DU IKKE HAR EN FØLGENDE LOV. Når du kommer ud af din bil efter dette og dem er den grund, du er ude, vil Billige Moncler Sale du være COP? HECK YEAH HE WAS. Han kom ud af bilen, fordi han havde et skud. NÅR HEN FØLGEDE HIM, HVIS GAVE BEGRÆNSET, VAR DER GIVET FORBUNDET AF TRAYVON MARTIN, SOM HAVDE ALLE GRUNDER AT GØRE DET. Hvorfor følger du mig Du ved, at han sagde det, fordi rachel hørte det. Hvorfor følger du mig Den næste del kan ikke have været hørt. HAR DU ET PROBLEM? Jeg har ikke noget problem. HVOR ER DET, SOM DU MENER HAPPEN. DU KAN INDEHOLDE DET FRA BEVISNINGEN. Jeg synes selv at give GEORGE ZIMMERMAN FORDELEN AF DUBBELT BILLED MARTIN KAN HAR BEGRÆNSET HIM. NÅR GEORGE ZIMMERMAN GÅR NED, MENER jeg, AT NÅR HAN PULLEGER HANS GUN. Han havde hans kæft efter ham. Han viste dig, hvor det var. Hvis han ville have lagt på sin ryg han ville have lagt på guns. HVIS HVORDAN LAGER PÅ GUNSBAGEN MARTIN KNEE S, SOM BLOCKER HIM. BAGSØJET SØGER GUNEN, OG DER LÅGER PÅ TOP AF ANDRE OG BEKÆMPELSE OVER GUN OG TH