Efter chokerende sejr over Pacquiao

Efter chokerende sejr over Pacquiao

BRISBANE, Australien Manny Pacquiao havde allerede forladt byen uden at sige meget, selv som kritik af dommeren i WBO welterweight verdens titel kamp og dommerne, der tildelte en enstemmig punkter beslutning til en tidligere næsten anonyme Jeff Horn var stadig hælder ind på sociale medier.

Den 29-årige Horn, en tidligere skolelærer, der fik næsten ingen håb om at slå den 11-tiden verdensmester, blev feted af fans og politikere i sin hjemby mandag og bekymrede sig for meget om kritik, der startede i et tv-interview så snart som han forlod ringen på søndag efter Slaget ved Brisbane.

vil altid være en tilbageslag, hvor folk siger, at jeg havde held, eller hvad som helst. Der vil altid være naysayers siger jeg vandt kampen, men jeg følte at jeg vandt kampen, Horn, nu ubesejret i hans 18 kampe siden han blev professionel i 2013, sagde som han basked i sejren på mandag. har ret til deres mening. Jeg er sikker på, at jeg (fik) mange flere fans derovre end jeg tabte. hoppede over den formelle postkamp-nyhedsmøde, hvor hans lejr sagde, at han havde brug for at få syv masker i hver af snitene på toppen af ​​hovedet og også afvist andre interviews i omklædningsrummet.

Nogle kritikere beskrev resultatet som et røveri og stillede spørgsmålstegn ved sportens integritet.

Straks efter kampen sagde Pacquiao, at han var nødt til at respektere beslutningen og bemærkede, at han havde en klausul for en rematch, men han fortalte senere en filippinsk nyhedskanal, at han var sikker på at han vandt kampen.

Hans træner var kritiske for dommeren for ikke at gøre mere for at stoppe eller straffe hovedstød og nakkesteder. Og de fremhævede statistikker, der viste, at Pacquiao smed dobbelt så mange slag.

I et interview med ABS CBN News Channel takkede Pacquiao nogle højt profilerede tilhængere for at lade deres følelser være kendt.

du til støtte Billige Moncler DunJakke og for at tro på, at jeg vandt kampen, sagde han i tv-interviewet. bede om, at det ikke vil påvirke eller ødelægge boxingindustrien. viste sig, at en regeringsafdeling i Filippinerne ønskede, at WBO skulle lancere en undersøgelse af udfaldet. WBO havde frigivet dommerens scoringer på søndag aften.

Alle tre dommere tildelte det til Horn, med den amerikanske Waleska Roldan 117 111 score, der tiltrak det meste af kritikken. dommer Chris Flores og Ramon Cerdan fra Argentina hver scorede det meget tættere på 115 113.

Top Rank-promotor Bob Arum sagde, at det Moncler DunJakke var en kamp. Det kunne være gået på nogen måde. par tætte runder, men du kan argumentere med resultatet, sagde han efter kampen. scorede mange af de tidlige runder for Jeff. Så havde jeg Manny komme tilbage i midten. Den 12. runde, Jeff vandt virkelig. Hvis du giver Manny den 11., har du det uafgjort. Du giver Jeff den 11., den 7 5. 38-årige Pacquiao havde en chance for at slå Horn ud i den 9. med Aussie på tovene og i store problemer foran de 51.052 fans på Suncorp Stadium, men kunne ikke fuldføre jobbet . Hans egen håndterer var enige om, at det havde betydning for kampen, der sagde, at Pacquiao ikke burde have overladt det til dommerne.

Da han blandede sig med fans på mandag, lukkede hans højre øje stadig, sagde Horn, at han hadn meget opmærksomt på den kritik jeg så min Facebook, og det gik i gangbusters i øjeblikket. Pacquiao er en absolut kriger, en legende af sporten. Han kunne have været underdone i denne kamp, ​​jeg ved det, sagde Horn. gætte, hvis vi har en rematch og han satte alt i, han kunne komme ind bedre, jeg ved det ikke. Det, som kampen har gjort, er, at Horn vil have en større profil før sin næste kamp, ​​hvad enten det er en rematch med Pacquiao nu 59 7 2 og med tre tab i hans sidste otte kampe eller ej.

Pacquiao var tilbage på Filippinerne senere mandag og havde en militærvagt for at byde ham velkommen til General Santos. En enstemmig punktafgørelse var, hvad nogen havde forventet.

var, jeg tror, ​​Manny Show. Jeg kan huske at se programmer, der siger Manny Pacquiao-kampen i Brisbane, jeg hedder ikke normalt, sagde Horn. nu forhåbentlig er jeg lidt mere anerkendt, og jeg etablerede mig selv i boksegruppen lidt mere.