efter chokerende knockout

efter chokerende knockout

Rousey, der havde været ubesejret efter en halv snes dominerende kampe, blev slået Billige Moncler Outlet ud i anden runde søndag ved UFC 193 af sin ubehandlede udfordrerHolly Holm. Kampen tegner nu sammenligninger med Buster Douglas ‘historiske oprør for Mike Tyson for 25 år siden, og der er svirrende spekulationer om de skader, som Rousey er vedholdende, og om der vil være en rematch med Holm.

‘Jeg ville bare takke alle for kærlighed og støtte,’ Rouseywrote på Instagramlate på søndag. ‘Jeg sætter pris på bekymringerne for mit helbred, men jeg har det fint. Som jeg nævnte før, tager jeg lidt tid, men jeg kommer tilbage. ‘

Den 28-årige Rousey er blevet en breakout crossover stjerne og har forhøjet populariteten af ​​UFC kampene med sin formidable tilstedeværelse i ring andglamorousimage uden for det.

For nylig sparkede Rousey overskrifter til hendes udtalelser helt uden relation til hendes sport. Hun kom ud til støtte for Bernie Sanders i et interview med Maxim magazine, med henvisning til hans vilje til at nægte virksomhedernes donationer. I det samme interview udtrykte hun utilfredshed med topartysystemet og indrømmede, at hun stemte for Billige Moncler Sale komiker Roseanne Barr i 2012. Og i uger har hun været involveret i en ikke så kold ordkrig med polariserende boksestjernen Floyd Mayweather på grund af hans kontroversielle historie af vold i hjemmet. Mayweather mocked Rousey nederlag, med en hjælp fra rapper 50 Cent, på Instagram:

Republikanske præsidentens frontrunner Donald Trump syntes også at have glæde i Rousey-nederlaget. Blev lydløst slået ikke en god person! ‘Trump tweeted på søndag. Rousey havde tidligere sagt, at hun ikke ville tilbage Trump til præsident, fordi hun ikke ønskede’ en realitetsstjerne, der kører mit land ‘. Ejendomsmagulen havde tidligere hævdet, at han havde UFC mester støtte.

Rousey havde flygtet muligheden for at tiltrække inden for de næste tre år fra den brutale verden af ​​blandet kampsport. Hun har allerede optrådt i et par store filmbilleder og er underskrevet for at påtage sig den sene Patrick Swayze-hovedrolle i en kommende genindspilning i 1989-kult-klassisk B-film ‘Road House’.

Ifølge The Washington Post bekræftede UFC-præsidenten, at Rousey didreceiveplastisk kirurgi for en dyb læbeafskæring, men blev ikke diagnosticeret med en hjernerystelse, som det var meget spekuleret efter kampen. Holm har sagt, at hun er villig til at bekæmpe Rousey igen.

‘Der er altid en god tillid med at vide, at du gjorde det engang,’ sagde Holm til Los Angeles Times. ‘En rematch er anderledes. Jeg havde en brutal knockout [tab i en 2011 boksekamp] og ønskede at omlægge så slemt, og jeg hævdede mit tab.

‘Så går i en rematch, der er en tillid til vinderen af ​​den første kamp, ​​men den anden kommer med et helt andet hjerte og et helt andet sind sæt. Det er en skræmmende kamp. Jeg træner så hårdt eller ikke hårdere. ‘