efter at have forsøgt at bryde kampen

efter at have forsøgt at bryde kampen

Tre mænd blev arresteret torsdag aften efter en kamp, ​​der involverede flere personer udenfor Cables Pub and Grill i Fort Morgan. Morgan County Sheriff Jim Crone var ude af tjeneste på tidspunktet og spiste middag inde i restauranten, men han forsøgte at bryde kampen før politiet ankom. Eligio Yanez Tarin og Eden Montes fra Fort Morgan, såvel som Zachary Johnson of Oregon, blev anholdt på grund af overfald og uordenlig adfærd.

Fort Morgan Community Resource Officer Roger Doll sagde kampen syntes at have startet som et argument mellem to grupper af mennesker, så eskaleret i en kamp uden for restauranten, hvor flere mennesker blev involveret. Selvom han mener, at Yanez Tarin, Montes og Johnson var de primære anstiftere af kampen, sagde Doll, at politiets afdeling stadig undersøger.

‘Det var en meget kaotisk scene på det tidspunkt,’ sagde han.

Crone sagde, at han spiste middag hos Cables med sin kone og en pensioneret politibetjent, der var i amtet til en træning. Da kampen begyndte, hørte de et oprør udenfor restauranten. Crone gik udenfor og så en mand på jorden med en anden oven på ham og slog ham i ansigtet, mens en tredje mand sparkede ham i hovedet. Crone greb en af ​​angriberne i et forsøg på at Billige Moncler Sale bryde kampen, og den officer, som han havde spist middag for at hjælpe ham. Crone sagde, at den mand, der var på jorden, i første omgang syntes at være skadet, men nægtede læge opmærksomhed. Han genkendte ikke nogen af ​​de kæmpende.

Yanez Tarin og Montes var begge anklaget for angreb og uordenlig adfærd og holdt uden binding. Johnson blev anklaget for uordenlig adfærd og holdt på en $ 1.000 obligation.

Crone sagde, at selvom han ikke var alvorligt såret, tog hændelsen på torsdag ham overraskende.

Vi forventer, at alle skal respektere andre kommentatorer. Det er fint at have meningsforskelle, men der er ingen grund til at handle som en rykke.

Brug dine egne ord (lad ikke kopiere og indsætte fra andre steder), vær ærlig og lad være med at være nogen (eller noget) du ikke er.

Vores kommentarsektion er selvpolisering, så hvis du ser en kommentar, der overtræder vores grundregler, skal du flagge den (musen hen Billige Moncler Sale til højre til kommententens navn, indtil du ser flagssymbolet og klikker på det), så vil vi gennemgå det.