EF-atletik Tilmeld dig kamp mod brystkræft og ALS

EF-atletik Tilmeld dig kamp mod brystkræft og ALS

Chillin4Charity Cold Water Challenge har udvidet sig til kvindernes ishockey-rækker som Head Coach Dean Billige Moncler Outlet Jackson ’03 og Assistant Coach Josh Piro’ 03 var de nyeste trænere til at deltage i udfordringen, der understøtter Kay Yow Cancer Fund. Duoen også benyttede lejligheden til at opfylde ALS Ice Bucket Challenge, der hurtigt har fået fart i landet, hvilket støtter kampen mod og øger bevidstheden om amyotrofisk lateral sklerose (ALS), også kendt som Lou Gehrigs sygdom. Jackson og Piro var ikke de eneste ansatte i EC for at fuldføre ALS Ice Bucket Challenge i dag som Amber Myers, Alli Dunham ’14 og Michael Letzeisen også opfyldt udfordringer, der var blevet udvidet til dem.

Jackson og Piro deltog i Chillin4Charity Cold Water Challenge ved at have spande af iskoldt vand dumpet på deres hoveder fredag ​​den 8. august. Trænerne blev kaldt af Dr. Jeff Milroy, Associeringsdirektør for Instituttet for at fremme Atlet Health and Wellness ved University of North Carolina i Greensboro og blev udfordret af tidligere holdkammerat, Randy Campolini ’06, den 7. august for at færdiggøre ALS Ice Bucket Challenge.

Dette er det andet sæt Elmira trænere til at fuldføre Chillin4Charity Cold Water Challenge, der følger i de blødende våde fodspor af EC Women’s basketball head og assistent coach, Shannon Howley og Jessica Imhof. Indtægter fra Cold Water Challenge nyder Kay Yow Cancer Fund, en organisation oprettet for at huske og ære den tidligere North Carolina State Women’s basketball coach Kay Yow, der døde af brystkræft i 2009. Cold Water Challenge stammer fra Tuscon, Arizona ved University of Arizona, leder kvinders basketball coach Niya Butts og hendes personale i juni og gør sin vej gennem kollegiale coaching rækker.

Tanis Lamoureux ’14, og John Cimba, lederen af ​​U19 Chicago Young Americans Junior Girls Ice Hockey hold for Chillin4Charity Cold Water Challenge.

Hvis trænerne accepterer udfordringen, vil hver træner donere $ 25 til Kay Yow Cancer Fund. Men hvis nogen af ​​trænerne ikke accepterer udfordringen, skal han eller hun donere $ 250 til årsagen.

Jackson og Piro forlængede også ALS Ice Bucket Challenge til tidligere Elmira College mænds ishockeyspillere Jarrett Konkle ’05 og Adrian Saul’ 00, Cornell University Women’s ishockey assistent coach Danielle Bilodeau, longtime ven Sean Dorian og tidligere EC kvindernes ishockeyspiller Lisa Marshall ’14.

Amber Myers, Assistent Cheerleading Coach Alli Dunham ’14, og assisterende direktør for atletik Michael Letzeisen. Myers og Dunham blev udfordret af tidligere EF-cheerleader Carley Dunleavy’ 13 mens Letzeisen blev udfordret af Ashley Wills.

Myers udvidede udfordringen til alle sine tidligere kandidatassistenter, Michelle Wojnar, Kelly Donahue, Meg Barcomb ’08 og Amber Butler. Dunham besluttede at udfordre sine tidligere holdkammerater, Sara Carley’ 14, Angelica Stone ’13, Rebecca Wiseman’ 12 og Heather Ohulahan ’11, en fra hvert år, hun jublede. Letzeisen nominerede tidligere ECAC Asa S. Bushnell Interns, siden han var en selv fra 2004 06. Han sendte udfordringen til Pat Colbert, assisterende direktør for Olympic Sports Administration på American Athletic Conference , Lindsay DeStefano Colbert fra Emerson College, Jason Mlodzianowski fra Carnegie Mellon University og Bryan Montgomery fra Allegheny College.

Alle mennesker, der er indkaldt af EU’s personale til ALS Ice Bucket Challenge, har 24 timer til at fuldføre det. Hvis det er afsluttet, skal hver person donere $ 10 til ALS-velgørenheden efter eget valg, med ALS-foreningen som den mest refererede af andre deltagere. Hvis udfordringen ikke accepteres, skal hver person donere 100 dollars til ALS-velgørenheden efter eget valg.

ALS Ice Bucket Challenge blev startet i slutningen af ​​juli af tidligere Boston College baseball player Peter Frates, som blev diagnosticeret med Billige Moncler Sale ALS i 2012, og har taget landet med storm. Flere pro atleter og nyheder personligheder har afsluttet udfordringen, hæve tusindvis af dollars og langt mere bevidsthed om ALS i processen.