Editorials fra omkring New York

Editorials fra omkring New York

Dow: / NASDAQ: / S 500: En særlig kommission i Albany har studeret Billige Moncler Outlet muligheden for at anbefale at øge lønnen til statslige lovgivere, hvoraf mange mener, at de fortjener en hæve. Lagrene har fået en bump i deres grundløn 79.500 $ siden 1999. Så selvom det kan være tid til at justere denne løn, kan forslaget om at fastsætte grundlønnen på 116.900 dollar ses i et vakuum. Lakere får dagligt stipendium til at dække mad og logi, når de i Albany og de fleste får stipendier til at lede forskellige udvalg at hæve deres base betale med flere tusind dollars. Og glem ikke, at lovgiver er et deltidsjob, og mange lovgivere holder andre job tilbage i deres hjemområder. I hvad der kan være en indikation af, hvor pinligt det skal føles for lovgivere at anmode om en lønforhøjelse, en planlagt høring om spørgsmålet i denne uge i Albany blev afkaldt i sidste øjeblik, fordi ikke en enkelt lovgiver meldte sig om at give vidnesbyrd om forslaget. Hvis de er flov over det, burde de være. Hvis lovgivere ser på at få rejser, skal de anerkende, at modellen i Albany fungerer det ikke som det skal. De er nødt til at anerkende, at meget af den korruption, der eksisterer, der kan knyttes til det forhold, at så mange lovgivere gennem årene har haft udenfor bånd til erhvervslivet, der kommer Billige Moncler Sale for lovgiveren. 21New Yorkers med kun en smattering af, hvordan politik fungerer, ved, at Empire State er en blå stat. I et ord kontrolleres det traditionelt af demokraterne på valgdagen. Og det mere tydeligt end nogensinde som præsidentvalget i 2016 nærmer sig. Der har naturligvis været undtagelser, som f.eks. Tre sigtede gov. Mario Cuomo, en demokrat, der tabte sit genvalgsbud i 1994 til George E. Pataki, en republikan. Ifølge den seneste poll i Siena College er et nøjagtigt barometer af vælger udtalelse i årevis er Hillary Clinton nu 24 point foran Donald Trump 54 procent til 30 procent i New York State Race for Det Hvide Hus.En væsentlig faktor for den skarpe spike, som pollsters talsmand Steve Greenberg forklarer, er de uafhængige vælgere skiftende over til Clinton camp. Hvad der for nylig var en to-fører ledelse blandt de uafhængige for Clinton har svampet til en 17 point fordel. I slutningen af ​​september var uafhængige for eksempel næsten ensartede, med 39 procent for Clinton og 37 procent for Trump. Det skal bemærkes, at den seneste undersøgelse blev taget kort tid efter et problem udbrudt over Trump påstået seksuel chikane og angreb af kvinder. Greenberg er overbevist om, at Clinton nuværende vindmargin skyldes for det meste også at tilmelde sig.