Eddie Alvarez Mixed Martial Arts

Eddie Alvarez Mixed Martial Arts

Eddie Alvarez, verdens nr. 3 er letvægts, har været i blandet kampsport Billige Moncler Jakke Dame i et stykke tid.

Den tidligere Philly streetfighter lyttede forsigtigt, da Bellator Fighting Championships medstifter Bjorn Rebney forklarede, hvad hans nyoprettede kampagnetilbud handlede om.

‘Der er ingen måde for promotorer at manipulere, hvem en kæmper bekæmper,’ sagde Alvarez, som tager på Irlands Greg Loughran (18 11) i en af ​​tre 155 pund-kampe om aftenens lancering af blandet kampsport ‘nyeste kampagne på Seminole Hard Rock Live Arena.

‘Du er nødt til at kæmpe alle sammen i turneringen mod fyre, der aldrig nødvendigvis ville få et skud mod større navne. Det giver dem mulighed for at gå efter en person med et større navn kaliber, hvor normalt promotoren normalt ville beskytte fighteren og ikke lade ham kæmpe andre fighters sådan. ‘

Det nye koncept er en, som Rebney og matchmaker Matt Stansell håber adskiller Bellator fra virksomheder som Elite XC, Bodog og andre, der er faldet af vejen og undgå sammenligninger med Ultimate Fighting Championships, deres bedstefar.

Den første af sin slags forfremmelse er en af ​​de mest ambitiøse af alle blandede kampsportformater med 12 live fight cards om 12 uger, hver udsendelse den følgende nat på ESPN Deportes, dets eksklusive tv-partner.

Amerikansk Top Team Coconut Creeks Jorge Masvidal (16 3), en Sengoku og Strikeforce veteran og den første fighter Bellator underskrevet, bekæmper Nick Agallar (21 5), der har vundet 10 af hans sidste 12 kampe.

ATT stablemates Lorenzo Borgomeo (4 1) og Daniel Sarafien (3 1) vil konkurrere i non tournament bouts.

Bellator vil have fire samtidige turneringer i løbet af sæsons debut, en hver i fjedervægt (145 pund), letvægts (155), weltervægt (170) og mellemvægt (185) divisioner.

I modsætning til andre blandede kampsportformater med Bellator, er Moncler DunJakke det latinske ord for kriger, en fighters gevinster eller tab styrer hans fremtid. Med hver turnering vil vinderen vinde større punge. Åbningsrundvindere tjener $ 25.000, semifinale vindere tjener $ 50.000 og vinder af finalerne tjener $ 100.000.

‘Hvis det ikke er UFC, er fans så bange for det,’ sagde Rebney. ‘Blandet kampsport er et magisk spil, men der har været en masse affald kastet på væggen. Kæmperne styrer deres egen skæbne, og vi giver fansne kendskab til disse krigere ved de historier, vi vil vise på ESPN Deportes.

‘Det er ikke så meget en yngleplads for nye ansigter, da det er en mulighed for fyre, der lige har været skudt endnu for at få det skudt, sammen med fyrene, der virkelig kan kæmpe,’ sagde Rebney.

Kæmperne ser ud til at sætte pris på at have en anden avenue til at fremvise deres evner og tjene penge.

‘Jeg er ligeglad med, om det er King Kong eller Godzilla, jeg vil kæmpe dem i et skab,’ sagde Masvidal, begejstret for chancen for at vinde $ 175.000 i tre måneder ‘arbejde, hvis han vinder vægtklassen på 155 pund.’ er den slags platform, jeg ledte efter. Jeg planlægger at vinde denne turnering. ‘