Eau Claire News

Eau Claire News

3 Takeaways: Fitbit Navne Eau Claire En af Amerikas fedeste byer

Som de tilsyneladende gør hvert år, har den internationale fitness gizmo-producent Fitbit undersøgt data fra over 10 millioner Fitbit-brugere landsdækkende, idet der tages hensyn til følgende målinger:

Med et gennemsnit på Moncler Outlet 7 timer, 6 minutter og 43 sekunder om natten sov Eau Claire Fitbit-brugere mest ud af alle byer i undersøgelsen. Her er en lidt hilarisk grafik:

3. Vi var 4 i steppin ‘ud

Brugere i Appleton, Wisconsin er de højeste stepper, i gennemsnit 8.208 om dagen, og Green Bay, Wisconsin tog den anden plads. To byer i Minnesota lavede også top 10: Duluth, nr. 3, Billige Moncler DunJakke og Rochester, nr. 8. Appleton, WI

2. Green Bay, WI

3. Duluth, MN

4. Eau Claire, WI

5. Boston, MAIs Eau Claire den ‘bedste lille by’ i Wisconsin?

Phoenix Park, Eau Claire

Her er endnu en internetliste, hvor vi finder den retfærdige by Eau Claire.

Thrillistens seneste rundown af THE BEST SMALL TOWN TIL BESØG I ALLE 50 STATES udforsker småbyer i Amerika som billige rejsemål og siger, ideel til unge børn og pensionister, to grupper, der favoriserer chiller ting i livet: korte vandreture, solrige parker, urørte strande uhørte samtaler. Små towners også grave på taffy, kylling stegt bøf, gamle timey togstationer, historiske markører, quirky festivaler, kørsel barfodet. nikkende hej til fremmede og andre ting, der aldrig virkelig går ud af stil. det som du vil.