Eastern lider overtid nederlag

Eastern lider overtid nederlag

WILBURTON Eastern Oklahoma State College satte en kamp i torsdag.

The Lady Mountaineers (5 18, 0 9) hilste et Seminole State College-hold, som tidligere havde slået dem, 108 79 den 28. november, men Eastern ville ikke lægge sig i rematch på Dunlap Field House mod deres National Junior College Athletic Association Region II Division 1 konference rival. Efter at Lady Mountaineers havde bundet Lady Trojans til 105 med mindre end tre sekunder, der var tilbage til at tvinge overarbejde, sluttede Seminole State en 123 115 overtidsspil, hvilket gav Østets 12. straight loss, da de stadig ikke har vundet et spil siden 30. november. .

‘Overgangsforsvaret var ikke så godt,’ sagde østrigsassistent og skuespillerhovedets træner Samaria Howard. Det er alt det er, og det er mentalt. Når du bliver træt, skal du bare tænke: ‘Jeg’ m ikke træt, jeg er ikke træt. ‘Nogle mennesker, når de er’ trætte ‘, tænker de ikke på det,’ jeg er ikke træt. ‘ De giver bare det til deres alt. ‘

Det var frem og tilbage scoring matchup fra første kvartal og videre med Lady Mountaineers med en 26 24 føring efter en. Andet kvartal så østlige slå det på, da spillere som Aubrey Thomas og Destanee Morales hjalp med at skabe vejrtrækning med en 44 32 fordel med mindre end fem minutter at gå i første halvdel.

Lady Trojans kæmpede dog tilbage ind i det, gik på en 20 5 runde for at afslutte halvdelen og ind i skabsrummet med en bly, de priede fra Lady Mountaineers som det var 52 49 Seminole.

Eastern gav op den første skovl af halvdelen og det var 54 49, men de langsomt kravlede tilbage i det. To frie kast fra Johnson skåret ned til et underskud på 54 51. En ‘breon Jackson blev fouled og ramte et frit kaste, og de blev efterfulgt af to. Jackson bundet det med en kurv med mere end otte minutter tilbage til at spille i tredje kvartal på 54. Lady Mountaineers genvandt Billige Moncler DunJakke føringen på 7 : 25 mark i det tredje, da Murrellene Woodson sank begge frie kast for en 56 54 østlig fordel.

De to hold handlede buckets, da Lady Trojans greb en 65 62 fordel. Det var da Lady Mountaineers startede op igen, gik på en 11 0 løb og stod en chance for at snappe deres glid med en 82 77 kant efter tre.

Seminole udnyttede det østlige overgangsforsvar og scorede strækningen i fjerde gang, da Lady Mountaineers fik en stor spand. Østens Kristian Davis bundet tingene op på 98, før Seminole greb en 100 98 bly. Mikenna Burnett bundet det tilbage på Moncler DunJakke 100.

Davis gik til den uhyggelige linje, lavede et frugt og øst var ude foran igen. Burnett gik til velgørenhedsstriben, ramte begge og det var 103 100, men Seminole kom lige tilbage med en 3-peger, og den var bundet til 103. De to hold fik en endelig buket hver, før Lady Trojanerne gik videre til godt i overarbejde .

‘De gav det deres alle, de ønskede virkelig at vinde i aften,’ sagde Howard. ‘Jeg fortalte dem at holde hovedet op,’ Vinderen kommer. ‘Hvis de fortsætter med at arbejde hårdt, vil sejren komme.’

Jackson førte vejen med 39 point, men Thomas og Woodson havde henholdsvis 18 og 13 point.

‘Jeg sagde til dem:’ Jeg tror på dig, men du skal tro på dig selv, ’sagde Howard.

Howard sagde målet før spillet var at få mellem 95 og 100 point, og mens de overgik århundredet, sagde hun, at det ikke betyder noget, hvis de opgav 123. Howard fortalte også Lady Mountaineers det var en fornøjelse at tjene som deres hovedtræner for de sidste to spil, som den suspenderede Brandon Taylor vender tilbage, når Eastern næste spiller 8. februar hjemme mod Western Oklahoma College, som de tabte til, 85 77 tilbage den 8. januar.

ArticlesFormer McAlester, EOSC træner Glen Stone huskedePolice: McAlester kvinde hacks bryde i mistanke med cleaverTalihina skolekort diskuterer brev fra OSDERig eksplosion offerets hustru søger beskadigelserFormer bjergbestiger vinder på ‘prisen er rigtig’ HS WRESTLING: Lalli, McAlester gensidigt enig i at dele waysHacked mistænkt anklaget for feloniesSeven anklaget af grand jury på multi count drug konspiration klagerMcAlester mand opkrævet med børnemisbrugSeconds retssag indgivet mod virksomheder i rig eksplosion