Eastern Daily Press

Eastern Daily Press

Broadland er en stor valgkreds, der dækker Fakenham i vest og til bredden af ​​floden Yare i øst.

Med betydelige boligprojekter, der er planlagt i udkanten af ​​Norwich, er en rig turismeindustri på broads og landsbyer beliggende på nord Norfolk-grænsen Broadland så forskelligartet som den er stor.

Det var et nyligt navngivet sæde i 2010, da Norfolk fik en ekstra valgkreds, men forblev ligner den gamle Mid Norfolk, en af ​​de nuværende Broadlands etablerede Keith Simpson.

Han vandt med et 13,8 pct. Flertal i 2010 og har været en parlamentsmedlem siden generalforsamlingen i 1997.

Men med den voksende popularitet i UKIP er det MEP, der repræsenterer East of England, Stuart Agnew, der håber at gøre en bule i Simpsons tidligere flertal.

Patchen har flere store byer omkring 15.631 mennesker bor i Taverham, 8.285 i Fakenham, 6.016 i Aylsham, 4.019 i Brundall, 3.598 i Spixworth, 2.319 i Reepham, 2.310 i Coltishall og 2.317 i Acle. Militærhistoriker og forsvarsspesialist. Har lært på personalehøjskoler i Sandhurst og i væbnede styrker. Udvalgt som MP for Mid Norfolk i 1997 og derefter efter grænsen for Broadland i 2010. til William Haag udenrigsminister. Andrew School, familiemedlemmer, der bor i Norfolk

Hvis jeg vælges, er det første jeg vil gøre.

Hvis jeg vælger det første, jeg vil gøre, vil det være at afhente og håndtere Billige Moncler Outlet de valgkreds sager, der vil have været sovende siden Parlamentet blev opløst. At repræsentere og hjælpe Broadlands bestanddele vil fortsat være min hovedprioritet.

Jeg vil samarbejde med andre norske parlamentsmedlemmer for at sikre, at den nye regering gennemfører sit tilsagn om at begynde at oplyse A47. Vi gjorde dette til den endelige strækning af A11 i sommeren 2010 Norfolk-parlamentsmedlemmer skal jage som en pakke, om det er over forbedring af bredbånd, Norwich til London jernbaneforbindelser, NHS eller lokale skoler. At være en stærk stemme på Westminster for Broadland og Norfolk er min prioritet.

På nationalt plan vil jeg støtte foranstaltninger til at opretholde det økonomiske opsving og forbedre levestandarden for os alle i Broadland. Hvis jeg vælges, vil jeg fortsætte mit arbejde med Parlamentets vigtige efterretnings- og sikkerhedsudvalg.

For studieafgifter

Til homofil ægteskab

For NHS reformer har jeg boet i Norfolk i over 20 år. Jeg besøgte for første gang Broadland, da jeg var 16 (42 år siden). Jeg har boet i området i 35 år og ejes en virksomhed her i 10 år. Min familie bor også i bydelen.

Hvis jeg vælges, er det første jeg vil gøre.

Opsæt en tidsplan for møder i hele valgkredsen i maj, juni og juli for at møde samfundsgrupper, by- og sognråd for at diskutere problemerne i dit område, dit samfund. Fra Freethorpe til Tatterford strækker Broadland næsten 50 miles, og jeg vil tale med alle samfund og vide, Moncler DunJakke hvad der mest angår dig.

Det kan være dine børn, at deres skole har kapacitet og ikke har plads til at udvide. Deres teenagers lokale gymnasium er i særlige foranstaltninger, de nye planer for et boligområde i det grønne område i nærheden af ​​dig, eller hvor allerede strakte tjenester som den lokale medicinske center kan klare. Eller du har brug for højhastighedsbånd til at hjælpe din virksomhed, du er en landmand, der har brug for en bedre mobil modtagelse, eller du har brug for støtte til en swimmingpool i din nærmeste by. Den grønne parti tror på lokalt demokrati og handling og sammenhængende og blomstrende lokalsamfund og virksomheder. Jeg har 10 års erfaring som lokalrådgiver i Norfolk, jeg vil gøre det min forretning at møde dig, lære dig at kende og at kæmpe for dine behov.