East Prairie teen skubber grænserne for mulige i

East Prairie teen skubber grænserne for mulige i

East Prairie Senior Ali Keck (Foto kredit: Colson Photography, LLC) Som mange high school seniorer, vil Ali Keck fra East Billige Moncler Outlet Prairie, Missouri gå ud på college. Men for Keck har selv levet i alderen 18 skubbet grænserne for mulige. På grund af alle odds tager denne selvudpegede planlægger en dag ad gangen, men tager ikke et øjeblik for givet. Keck pakker ind i sin gymnasiale karriere og gør sig klar at tage verden på college.kind af nervøs, sagde Keck. spændt, men jeg er nervøs. er allerede blevet accepteret til Union University i Jackson, Tennessee, og hun må have haft en heck af en college ansøgning. Academic er Keck nær toppen af ​​hendes klasse. Hun er en majorette, redaktør for skolens avis, præsident for fremtidens lærere for America Club, på Beta Club, koret og spiller fløjte med skolebandet. I lighed med hun er et stykke dynamit, sagde East Prairie engelsk lærer Dorothy Hutcheson. hun vælger at gøre, hun eksploderer. er en imponerende studerende af enhver standard, men endnu mere som lægerne sagde, at hun ikke ville leve længe nok til at gøre noget af det, hun laver. Til alle odds og forskning, skulle jeg ikke være her, sagde Keck. skulle ikke gå i gangene på skolen, jeg skulle ikke være en twirler, jeg skulle ikke kunne gøre alle disse ting. har flere pterigian syndrom. De fleste babyer født med den sjældne genetiske lidelse dør før eller kort efter fødslen. Dem, der typisk ikke lever over fem år, men Keck er alt andet end typisk. Blæst forbi enhver hindring, altid begrænsning de sætter, sagde moder Julie Keck. har sagt. ‘Nej, jeg tror det ikke. Du siger, at jeg kan leve forbi fem, jeg skal vise dig. Du siger, jeg vandt forbi 10, se mig. Du siger, at jeg kan snurre og komme hjem med guldmedaljer, se mig også gøre det.’ Keck har konkurreret i adskillige junior olympiske baton twirling konkurrencer og bragt hjem snesevis af guld og sølv medaljer. Jeg går til twirling Jeg kan bare glemme alt, hvad jeg går igennem, sagde Ali Keck. kan gøre hvad jeg vil og bare snurre. har meget, hun ville uden tvivl gerne glemme. Hendes liv har bestemt ikke været let. I hendes 18 år har hun gennemgået 16 operationer, herunder fire større rygoperationer for at korrigere svær skoliose i hendes ryg. Nu har jeg to titaniumstænger, en ribben og fire skruer langs min rygsøjle for at holde det Billige Moncler Sale lige, sagde Ali Keck.Her første operation fandt sted kun fem dage efter hun blev født. Læger reparerede hendes membran for at give hende mulighed for at trække vejret alene. Mens han kom sig tilbage i den neonatalske intensitetsenhed, gjorde baby Ali noget, der var virkelig. Den dag gamle baby tog sager i hendes hænder og fjernede hendes vejrtræk selv .nurse sagde, at jeg fik fire babyer, og de skulle ikke græde, fordi de havde åndedrætsrør og jeg høre en grædende baby, sagde Julie Keck. fandt Ali sutte på hendes ventilatorrør. Hun var sulten. vidste rigtigt, hvor stærk hun var, sagde Ali far Brad Keck. Jeg var stort set færdig med dette, jeg har større ting at gøre, og hvornår begynder vi? Og det stoppede aldrig. Fra det tidspunkt har det været en glæde, det har været livets tur, sagde Julie Keck. Nu handler Ali Keck stort set om alt, hvad en anden high school senior gør. Hun kører, hun gik til sin vinterformelle dans, og hun glæder sig til college.want til major i psykologi og faktisk fordobler hovedfag i familie studier med vægt i barnelov, sagde Ali Keck.Her forældre er modvilligt parat til at blive tomme nesters.proud for hende, sagde Brad Keck. være svært at se hende gå, men jeg vil se hende lykkes, jeg vil se hende tage livet på og se hvad derude for hende. Det har været Ali mission hele tiden. Uanset hvad der står i vejen, tager hun livet på og nægter at sige ‘Jeg kan jeg sidde og brooded over alt, hvad jeg har været igennem, og alle de udfordringer, jeg stadig skal gå gennem livet ville være forfærdeligt,’ sagde Ali Keck. at se på den lysere side af livet Jeg har en vidunderlig familie, jeg har vidunderlige venner Jeg har været velsignet uden foranstaltning Bare for at se på alle de ting, jeg har kunnet opnå, hvorfor ikke gå efter mere? er bestemt ingen garantier, men Ali Keck sagde, at hun fortsatte med så længe hun kunne. Dag for mig er et mirakel. Jeg skulle ikke være her, sagde Ali Keck. vil holde fast ved den viden om, at hvis jeg, hvor Gud vil have mig, er det alt træne ud 5 ting at kende marts 135 ting at kende marts 13Uddateret: tirsdag den 13. marts 2018 5:23 EDT2018 03 13 09:23:16 GMT