Eagles ‘Wallace skydning til fjerde titel

Eagles ‘Wallace skydning til fjerde titel

Området bryder scene vil helt sikkert se meget anderledes ud i år med gradueringen af ​​tre wrestlers, der kombinerede til ni statsmesterskaber i deres karrierer, men der er stadig masser af talent på måtten.

Clarke County mistede den eneste fire times statsmester i områdets historie i Bayne Gordon. Gordon, der vandt gruppen 2A (nu kaldet klasse 2) statstitel på 132 pund sidste år, satte en Virginia High School League rekord for sejre (217 23 karriere rekord) og bryder nu på NCAA Division I George Mason.

Ørnene, der blev placeret tredje på staten, mødtes sidste år, returnerer dog Bryan Wallace. Efter at have vundet på 220 pund sidste år, ser Wallace også til at blive en fire-time statsmester i år. Han vil flytte op til 285 pund denne sæson. Med 169 karrierevinder har Wallace også en legitim chance for at bryde Gordons rekord i år.

Andre statslige kvalifikatører tilbage til Clarke County er senior William Heath (anden på 160 pund sidste år), junior Jack Smith (anden på 106, flytter op til 120) og Pete McLean (195).

I Bull Run District vil Clarke County være nødt til at kæmpe med Strasburg. The Rams vandt konferencen 35 og 2A East Region møder sidste år og placeret anden på staten mødes. Distriktsmødet finder sted 3. februar i Strasburg, og Region 2B mødes den 10. september på Stuarts Draft. Klasse 2-state turneringen foregår den 16. og 17. februar i Salem Civic Center og har en 16-personers beslag.

Den mest fremtrædende afgang blandt de lokale klasse 4-skoler er Sherandos John Borst, der nu bryder sig ved Virginia Tech. Borst vandt tre stats titler (195 pund sidste år), to Winchester Star Wrestler of the Year-priser og en skolepost 211 kampe og taber 18.

Tilbagevendende tilstandskvalifikationer til Sherando er Timmy Dieter (fjerde på 120 pund sidste år, flyttet op til 132 i år) og Zack Kales (220). Jacob Stevens en stats kvalifikation på 138 pund sidste år er ikke længere hos Sherando efter overførsel.

Obersterne må gøre uden at gøre tjeneste for Aaron Black. Den to-times-statsmester, der nu bryder på NCAA Division III Dubuque i Iowa, vandt en stats titel på 120 pund sidste år og afsluttede med en karriereplacering på 181 13. James Wood returnerer ikke nogen stats kvalifikationskampe, men obersternes tilbagevendende er Josh Arce, en konference 21 vestlige finalist på 113 pund sidste år.

Millbrook blev ramt hårdt med tabet af fire seniorer, der avancerede til state turneringen sidste år i Kevin Valyear, Brandon Bye, Gabe Neaverth og Edwin Ramirez. Pionererne bringer tilbage to statslige kvalifikationskampe i senior Tavon Blowe (anden på 285) og sophomore Jonathan Ochoa (113).

Handley udgik to af sine tre stats kvalifikationskampe i Cam Bentley og Jimmy Vitola, men dommerne bringer tilbage Mac Gordon. Sophomore placerede femte i gruppe 4A på 113 pund og vil kæmpe ved 120 i år.

Dommerne vil have en ny træner i år i Troy Mezzatesta, der tilbragte de sidste 12 år som hovedtræner i Loudoun Valley. Tidligere træner David Scott er nu assistent til den tidligere James Wood-leder Greg Walker på John Champe High School.

De fire Winchester Frederick County skoler konkurrerer i det nordvestlige distrikt i klasse 4, og de vil have en særlig formidabel ny rival i Fauquier. Falcons vandt regionen for det tredje lige år i 2016 17 og tog andenpladsen i statsturneringen efter at have vundet tidligere to stats titler i gruppe 4A.

Klassen 4 nordvestlige distrikt turneringen finder sted den 3. februar på Liberty High School (klassen 3 turneringen finder sted samme dag, men vil blive kørt separat). Region 4C turneringen finder sted fredag ​​den 9. februar i Sherando. Klasse 4-state wrestling turneringen flyttes væk fra Salem Civic Center til Churchland High School i Portsmouth. Denne turnering vil have en 16 wrestler beslag og finde sted den 16 februar.

Følgende er et blik på hvert område team. Alle oplysninger blev givet af hver holdets træner.

Coach: Jeff Holmes, 6. sæson.

Sidste år: 8. i gruppe 4A state turnering, bundet til 6 i 4A West Region, Conference 21 West champions.

Hovedtab: Kevin Valyear, Brandon Bye, Gabe Neaverth, Edwin Ramirez, Chase Canter.

Nøglepersoner: Tavon Blowe, Sr., 285 (55 9 ved 285 sidste år); Xever Lemieux, Sr., 170 (43 5 ved 170); Daniel VanAmburg, Jr., 145 (36 21 ved 145); Jonathan Ochoa, So., 113 (35 21 ved 113); Lukas Guerrero, So., 138 (30 18 ved 138), Jose Ramirez, So., 126 (32 22 ved 120).

Nøgle nybegyndere (JV wrestlers sidste år): Stephan Topham, So., 132, Tyrese Todd, Sr., 152.

Holmes ‘outlook:’ Jeg forventer, at dette hold skal konkurrere godt. Jeg synes, vi har en god balance mellem yngre brydere og vores operclassmen. Holdet har arbejdet rigtig hårdt for at forberede den kommende sæson, og vi håber, at det betaler sig. Der er meget konkurrence på værelset, og der er mange gutter, der bliver nødt til at arbejde hårdt for at holde deres øje. Efter min mening er det altid et godt problem at have. ‘

Næste kamp: Fredag ​​og lørdag på Andrew Kenney Memorial Sherando Warrior Club Classic.

Coach: Pepper Martin, 24. sæson.

Sidste år: 9. i gruppe 4A state turnering, bundet til 6. i 4A West Region, 5th i Conference 21 West, nordvestlige distrikts regelmæssige sæson champions.

Hovedtab: John Borst, Anthony Damico, Jose Guevara, Mikeal Neff, Trenten Pangle, Jacob Stevens (overført).

Nøglepersoner: Zane Hawkins, Jr., 113 (37 24 på 106 sidste år); Gavin Eanes, Jr., 120; Timmy Dieter, Jr., 132 (52 11 ved 120); Jackson Billige Moncler DunJakke Bryant, Sr., 138 (40 19 ved 132); Quinn McPartland, Sr., 152; Tucker Anderson, Sr., 160 (27 27 ved 152); Zach McCarty, Sr., 182 (30 25 ved 182); Zack Kales, Sr., 220 (41 20 ved 220).

Nøgle nybegyndere: Heath Rudolph, Fr., 126; Eli Campbell, Sr., 138 145; Christian Burns, Sr., 145; Shawn Norris, Sr., 170; Luke Waits, So., 138 145; Colton Foltz, So., 160; Austin Covert, Jr., 195; Saxton Garver, Fr., 170; Keith Gouveia, Fr., 220 285; Deshawn Lee, Fr. 220; Jared Ilnicky, So., 106.

Martins udsigter: ‘Selvom vi tabte nogle kvalitetsbrydere og fine unge mænd til eksamen, især tre-times-statsmester John Borst, følte vi, at vi havde en ret stærk kerne af wrestlers, der vendte tilbage til feltet som et meget konkurrencedygtigt hold i denne sæson. Men tidligt har vi været besat af wrestlers, der forlader programmet, skader, en stor overførsel, og selvfølgelig er vores fodboldholds succes skåret ind i numrene i vores wrestling room. Når vores lineup er sat, føler vores Billige Moncler Sale coaching personale, at vi kan udvikle sig til et succesfuldt dobbelthold, men selv om vi havde et par wrestlere, der forpligtede sig i offseasonen til at forbedre sig selv, vil vi have brug for andre wrestlere til at vise betydelige forbedringer for os at kunne konkurrere om høje turneringsplaceringer. ‘