Eagles pep rally overtager Montgomery County Court House trin

Eagles pep rally overtager Montgomery County Court House trin

NORRISTOWN >> Hvad har en fox, blue jay, bison, mustang og byggearbejder af interlocking plastikstykker til fælles?

De er alle døde, der tilhører Philadelphia Eagles fans og maskotere fra Valley Forge Tourism and Convention Board (VFTCB), Manor College, Elmwood Park Zoo, Montgomery County Community College og Legoland Discovery Center, der braved den frosne kulde og vind fredag ​​morgen til føre en skummel skare i at synge Eagles kampsang på stegen i Montgomery County Court House.

Efterhånden Moncler Outlet som temperaturen faldt lavere, syntes ørnefeber at stige endnu højere, mens maskoterne blev tilsluttet af en general George Washington-impersonator, Montgomery County Commissioners, Turistpersonale, amtarbejdere, retshåndhævende myndigheder, Norristown Area High School-eleverne (hvis skole er hjemsted for sit eget Eagles fodboldhold) og fællesskabsmedlemmer.

‘Det var så godt at se maskoterne der,’ sagde Mike Bowman, VFTCB’s formand, som organiserede begivenheden på opfordring fra Montgomery County Commissioners. ‘Folk elsker maskotter og selvfølgelig har vi vores egen maskot, Monty the Fox. Pep rallyet er rigtig godt for moral,’ tilføjede Bowman.

Desværre har Noah, den skaldede ørn fra Elmwood Park Zoo, som tjener som officiel maskot på alle Eagles ‘hjemmekampe, ikke i stand til at lave arrangementet.

‘Han skulle være der, men der opstod noget i sidste øjeblik, og han kunne ikke deltage,’ bemærkede Rachel Riley, VFTCB kommunikationschef.

Bowman sagde, at begivenheden var Moncler DunJakke en første for turismebureauet.

‘Der er så mange Eagles fans i amtet. Folk fortæller historier om deres bedstefædre, Veterans stadion, Franklin Field,’ sagde han. ‘Det viste sig at være en god tid for alle, fordi ørnene betyder så meget for folk.’

Domstolen blev sat op for at blive tændt med lys, der glødede i Eagles grønne fredag ​​aften.

ArticlesUpdate: Radnor Police undersøger dødelig hit og løbe; Offer ID ‘dRadnor High School grad dræbt, når træet falder på bil under sne stormValley Forge Military Academy College annoncerer ny præsidentLower Merion at blive hjem til nye corporate headqurters hvis parkering dæk godkendtRadnor Planning Commission anbefaler godkendelse af 10 townhouse udviklingNeighbors forberede sig på at bekæmpe forslaget til udvidelse på Gladwyne Montessori SchoolPhiladelphia mand dømt til 32 års fængsel for Lower Merion, Phoenixville bankrøverierLower Merion Police Reports: Server angrebet på City Avenue Olive GardenMalvern Prep senior Jack Magargee er Main Line Student i WeekUPDATE: Radnor politiet finder køretøj involveret i 6 marts dødsulykke og løb