Eagles kan have en QB kontrovers nu

Eagles kan have en QB kontrovers nu

Nu kan de også have en quarterback kontrovers.

Nick Foles, der overtog for en såret Carson Wentz med tre spil tilbage i den normale sæson, blev udnævnt mest værdifulde spiller i Philadelphia s 41 33 sejr søndag aften, Feb. Bank Stadium.

Mandag den 5. februar blev Eagles træner Doug Pederson spurgt, om Wentz, en frontrunner for NFL MVP, ærer sig, indtil han rev på sin ACL den 10. december, forbliver hans start quarterback eller om der kan være en åben konkurrence.

‘Jeg vidste, at jeg ikke kunne komme ud af dette stadium (uden det spørgsmål),’ sagde Pederson på den endelige Super Bowl-nyhedskonference i Mall of America. ‘Vi skal bare nyde dette øjeblik.’ Vi skal til fejre med vores fans tilbage i philly. . Glad for Nick. Jeg er glad for holdet. Det handler ikke om en fyr. Det handler om holdet. ‘

Fuldt færdiggjort 28 af 43 passerer for 373 yards og tre touchdowns mod patrioterne. Han fangede også en 1 yard touchdown pass fra tæt ende Trey Burton på et trick spil sent i første halvdel.

Foles havde sin andel af kampe i løbet af de sidste tre regulære sæsonspil. Men han Billige Moncler Sale var imponerende i alle tre playoff-spil, der fogede Minnesota-vikingerne ind i 352 yards og tre touchdowns i en 38 7 NFC Championship Game rout den 21. januar.

‘Jeg er i øjeblikket,’ sagde Foles efter at have afleveret sin MVP-pris mandag af NFL-kommissær Roger Goodell. ‘Jeg er ikke bekymret for min fremtid lige nu. Der vil være tid og et sted at håndtere alt det. Jeg er begejstret for Carson Wentz, der kommer tilbage sundt. Jeg kommer til at arbejde sammen med ham hver dag. Fyren er en stud.

Foles, en seksårig veteran, der kastede i 27 touchdowns i 2013 med ørerne, før han blev henvist til en backuprolle i Kansas City i 2016, har et år tilbage på en toårig aftale, han underskrev sidste forår. Han er på bøgerne i 2018 for at lave 7 millioner dollars.

Foles blev kun den tredje quarterback i NFL historie for at vinde en Super Bowl efter at have startet tre spil eller færre i den normale sæson. Doug Williams startede kun to gange for Washington i 1987, men fik nakken over en sund Jay Schroeder i playoffs. Jeff Hostetler startede to gange for New York Giants i 1990, og var deres postseason starter på grund af en skade på Phil Simms.

Williams og Hostetler blev navngivet for deres hold den følgende sæson. Wentz, der indtræder sin tredje sæson ud af North Dakota State, ville tilsyneladende være meget sværere at erstatte, hvis han er sund.

‘Jeg havde en chance for at tale med Carson faktisk på banen, på podiet (søndag) natten efter spillet, og lige fortalte ham at tage dette ind, nyd dette øjeblik,’ sagde Pederson. ‘Han er en god quarterback. . Jeg fortalte ham, ‘Du er en stor, stor del af hvorfor dette hold vandt dette mesterskab og vandt dette spil.’ Jeg fortalte ham forhåbentlig, at vi kommer tilbage i dette spil med ham, der fører vejen. ‘

Pederson, offensiv koordinator Frank Reich og quarterbacks træner John DeFilippo alle arbejdet overarbejde for at få Foles klar efter Wentz blev såret. DeFilippo, der forventes at blive betragtet for vikingerne ‘offensiv koordinator job, spillede en stor rolle i Foles’ udvikling.

‘Han er en mølle,’ sagde Foles. ‘Barely sover. Bare fundamentale, giver os spilplanen og giver os alle vores checks, ekstremt detaljerede. Jeg er taknemmelig for ham. Han har gjort et fantastisk arbejde i år. ‘

Foles smed fire touchdown passerer i sin første start, 17 december på vejen mod New York Giants. Han kæmpede derefter i de sidste to regulære sæsonspil, og afsluttede kun 23 af 49 passerer til 202 yards med en touchdown Billige Moncler Sale og to aflytninger.

En bye uge før Philadelphia s divisional playoff mod Atlanta viste sig gavnlig for Foles, og han kastede for 256 yards i en 15 10 sejr over Atlanta.