Eagles kæmper hårdt mod orkaner

Eagles kæmper hårdt mod orkaner

Særligt til højlandet i dag

Highlands Youth Football Cheer Organisation (HYFC) var vært for deres ottende spil i sæsonen hjemme i lørdag på Avon Park High School-feltet. Ørnene tog på orkanerne i Lakeland.

Går ind i uge otte af sæsonen nærmer Highlands Youth Football holdene slutningen af ​​den regulære sæson. Hvert hold kigger på statistikken, og talet om playoffs er udbredt i hele Sunshine PAL Association.

Det første hold til at tage marken var Flag-holdet i alderen 5 og 6 og ledet af træner Bob Ford. HYFC flag hold tog feltet med et stærkt orkanen hold. Orkanerne begyndte med en stærk offensiv kørsel for at drive dem til en tidlig ledelse i spillet.

Eagles forsvar stod stærkt, men kunne ikke modvirke orkanernes lovovertrædelse. Eagles var i stand til at gøre det til slutzonen for at score kun en touchdown for dagen, hvilket resulterede i et tab med en slutresultat på 33 6, hvilket bringer deres rekord til 4 4 for sæsonen. Afslut globale / skabeloner / objekter / artikelParagraph51_5>

Ved siden af ​​tog feltet var Mighty Mite holdet (alder 7 til 9) ledet af coach Willis McGuire. Med en stærk forsvarsindsats holdt ørerne under ledelse af Bailey Riggles, Treshawn Rowe og Robert Gotkiewicz, orkanerne på høj alarm. Eagles forbrydelse samledes sammen, men dyre fejl i den røde zone forårsagede ørerne et andet ødelæggende tab med en endelig score på 14 0

Pee Wee holdet (10 og 11 år), ledet af træner Tim Hooks, blev hurtigt opslugt i et defensivt slag og der var ingen score på halvdelen.

I anden halvdel arbejdede lovovertrædelsen som et hold for at komme til endezonen for at score den touchdown, der blev kaldt tilbage på grund af en straf, idet de tog dem ind i fjerde kvartal, stadig scoreless. Holdene ville gå over til overarbejde, stadig uden et point på resultattavlen.

Ørnene gik ind i slutzonen med Kasey Hawthorne, der scorede touchdownen for at score 6 0, men en fumbled snap Billige Moncler Sale kostede dem ekstra pointkonvertering.

Orkanerne reagerede hurtigt med deres egen touch, men Eagles forsvar stoppede det ekstra punkt, der førte til andet overarbejde. Ingen score af begge hold. I fjerde overtidsserie, på fjerdepladsen, tog orkanerne vej til slutzonen for at vinde med en endelig score på 12 6. Dette var et usædvanligt spil spillet af Pee Wee-holdet for at bringe deres rekord til 5 3.

Efter Pee Wee-spillet blev Junior Varsity-holdet (12 og 13 år), som blev styret af træner Cliff Howell, taget marken med orkanerne i det, der blev en anden defensiv kamp, ​​da holdet var uden mål i første halvdel.

Går ind i tredje kvartal stod Eagles forsvar stærkt med nøgle tackler lavet af Rafael Smith, Anthony Healy, Timothy Jordon, Davonya Hunter og Jalen Williams. Går ind i sidste kvartal af spillet med stadig ingen score på brættet, gør Billige Moncler DunJakke Eagles-lovovertrædelsen nogle vigtige yardage med runder af quarterback Sammy Smith og CJ Harris.

Spillet gik til overarbejde, og ørerne brød isen i tredje overarbejde, scorede på et pas fra Smith til Harris og en 6-0 ledelse.

Orkanerne ville have en chance igen, men Eagles forsvar ville ikke lade det ske. På tredje nede slog Eagles forsvaret lige ind i Timothy Jordan, der forårsagede en fumle, og Jalen Williams genvandt bolden for at forsegle vinderen til ørerne, hvilket førte deres rekord til 6 2 på året.

Sidste kamp af dagen var Varsity-holdet for spillere 13 til 15. Cole Kilgo var forbundet med Lane Hammond for at score Eagles lone touchdown i spillet, hvilket sluttede med en 25 6 Lakeland sejr for at bringe Eagles-rekorden til 4 4.