E-mail fører til at kalde mistrial i skud

E-mail fører til at kalde mistrial i skud

En dommer forventes at beslutte i dag, om man skal erklære en mistrial i en sag, der involverer en hensynsløs skydning efter advokater lært under retssagen af ​​en politimail, der kunne have fremlagt beviser for, at sagsøgte kunne argumentere for hans uskyld.

Forsvarsadvokaten for DaeQuan Brown, 21, fra Kenosha, beder sagen blive afvist med fordomme, hvilket betyder, at staten ikke kunne genoplade Brown, fordi potentielt undskyldende beviser blev tilbageholdt.

‘Forsvaret mener, at dette stiger til niveauet for retsforfølgning,’ sagde advokat James Fields Bowers. Anklagemyndigheden hævdede, at en mistrigs erklæring ville være mere hensigtsmæssig, hvilket kunne give staten mulighed for at afvise anklager mod Brown.

Brown er på prøve i denne uge for 11 tæller af første grad hensynsløst truet sikkerhed og en tæller af at transportere et skjult våben.

Han blev anklaget, da han angiveligt fyrede en pistol under en kamp uden for Moe Moes fødevaremarked den 15. april. Staten har argumenteret for, at Brown fyrede sit våben Billige Moncler Sale i en gruppe mennesker efter en kamp. En kugle skød tilsyneladende under hændelsen nedbrudt gennem muren i et nærliggende hjem, der skræmmer familien inde.

Brown har fastholdt, at han tog en pistol i selvforsvar efter at han blev angrebet af en stor gruppe mennesker og fyret i luften for at skræmme de andre mennesker væk. Han mente, at den anden gruppe også var bevæbnet.

Forsøget begyndte tirsdag. Under sagen fortalte assisterende distriktsadvokat Carli McNeill retten, hun lærte, mens han talte til en Kenosha-politibetjent, at der var en e-mail, som officer skrev den 17. april til en detektiv på sagen og kopierede til yderligere embedsmænd, der omfattede oplysninger om de andre involverede I kampen med Brown blev navne på potentielle vidner, der sagde andre involverede, sandsynligvis bevæbnet og et fotografi af de Billige Moncler Sale involverede personer taget fra en Facebook-side.

Hun gav Fields Bowers med denne email tirsdag eftermiddag, og han bad retten om en recess for at lade ham se på de nye beviser.

På onsdag fremførte Fields Bowers oplysningerne i politimailen, og en gennemgang af den sociale mediekonto, der henvises til i e-mailen, ville have hjulpet den selvforsvarsstrategi, han havde fulgt. Fields Bowers sagde en video på social media-kontoen, der henvises til i e-mailen, havde også en video af de mennesker, der var involveret i kampen med Brown, der syntes at blive taget på samme dag som skydningen. I den video var mændene bevæbnet.

‘Kun ét klik du blev sendt til en video af disse fyre vinkede en pistol rundt og lavede gærskilt, og det skete på samme nat, blev min klient angrebet,’ sagde Fields Bowers.

Fields Bowers sagde, at han indgav en bevægelse, der anmodede om alle politibeviser, herunder politimeddelelser om sagen, otte måneder siden og blev aldrig leveret e-mailen.

McNeill sagde, at hun ikke var klar over sin eksistens selv.

‘Jeg tror ikke, at politiet forsætligt holdt op med dette, jeg synes det var en fejl,’ sagde hun. ‘Jeg erkender bestemt, at der er et problem her.’

Dommer Bruce Schroeder sagde, at det var statens ansvar at give alle opdagelser til forsvaret. Han sagde, at distriktsadvokatens kontor som advokat for staten er ansvarlig.

‘Du bragte sagen til retten, (Brown) er blevet truet, og det lyder som om der er betydelige undskyldninger,’ sagde Schroeder.

Dommeren afviste juryen for dagen onsdag og sagde, at advokaterne for begge sider kan argumentere i dag, om der skulle være tale om et misforhold med fordomme, en mistrial uden fordom eller om retssagen skulle fortsætte.