e Henderson Brock

e Henderson Brock

BROCK, Katherine ‘Kay’ (ne Henderson) Fredeligt døde omgivet af hendes Billige Moncler Jakke Dame familie den 9. september 2015 i en alder af 75 år efter et tredive års kamp med kræft. Kære elskede hustru til John. Lovende mor af Aaron (Michelle), Jason og Allison (Chris Goodal). Cherished Grandma of Boden og Ava Brock. Kære søster af Frank Henderson (Donna). Kære tante af Angela Phelps, Stephen (Rhonda) Henderson og Jeffery (Sherry) Henderson. Hun bliver desværre savnet af hendes udvidede familie og venner. Forudbestemt af hendes forældre; Frank og Alice (ne Briggs) Henderson. Kay var en kandidat fra Fredericton Teachers College og undervist i syv år, før han blev hjemme hos mor og samfundsfrivillig. Hun frivilligede sig med AMR indtil det tidspunkt, hvor hun først blev diagnosticeret med kræft i 1985. Fra det tidspunkt var hun en frivillig og peer-tilhænger for det canadiske kræftsamfund. Kay Billige Moncler Outlet var medlem af søsterne af Saint Josephs søster af Sault Ste. Marie, samt at være medlem af CWL i over 35 år. Særlig tak til de mange, mange sundhedspersonale gennem årene, Dr. Dellandrea, Dr. Carter, Dr. Beddage og Dr. Paul, der var på fornavn i så mange år. For alle de nylige pleje og medfølelse fra, alle dem i Emergency Dept, ALLE på personale hos D3, CCAC (Cameron), Paramed (Kasha, Vicki, Sandra, Rachel), Carepartners (så mange gode mennesker), Rexall Pharma Plus og Pharmsave! En særlig tak til far Trevor, Deacon Al Charette og Monsigneur Norm Clement. Også takket være hendes fantastiske venner til støtte for bønner, mad og godbidder, der hjælper med at gøre hendes tid hjemme så speciel som hun håbede på. Familien vil modtage venner på McGUINTY FUNERAL HOME (North Bay) fredag ​​den 11. september 2015 fra 2 4 7 9 pm. Begravelsesmasse vil blive fejret ved Hellige Navn på Jesus Kirke lørdag den 12. september 2015 kl. 11. I stedet for blomster ville donationer til det canadiske kræftsamfund taknemmeligt blive værdsat af hendes familie. vi har altid haft Jasoncarol Walker

en af ​​en slags

Indsendt af joyce washburn (ven) lørdag den 12. september 2015

kay var virkelig en vidunderlig person, uanset hvor jeg så hende, at hun var så possitive om hendes liv, familie. vi talte ofte om vores børn skur elskede jer meget var meget stolt af jer alle, aldrig et dårligt ord aldrig, jeg er så stolt af at være i mit liv hun gav mig en masse visdom, var altid med kærlighed hun måtte have behov for deroppe med din gr ma 2 af en slags vil altid tænke på hende med beundring, gud velsigne