dør efter lang kamp med kræft

dør efter lang kamp med kræft

Den tidligere Asheville Police Department Officer blev arresteret, anklaget for overfaldet ManAsheville-politiet slog: FBI undersøger, NYT bemærker, Kapoor forsvarer politiets chiefAshvegas Hot Sheet: Condom Couture, Color Me Goodwill-begivenheder, der kommer op, mereAsheville Music Weekend: Dr. Bacon, Bella Bartok, The Paper Kroner og mereAshvegas Hot Sheet: Asheville Regional Airport tilføjer Denver-flyvninger

Opdateret: Laurey Masterton, Asheville aktivist, iværksætter, dør efter lang kamp med kræft i Asheville News af Jason Sandford 16. februar 2014

Søndag, 16. februar: Laurey Masterton, ejeren af ​​en populær downtown cafe, der har kæmpet for mange år i offentligheden og kendt for at leve sit liv ved catchphrase udskyde glæden, står over for faldende sundhed.

Masterton kirke meddelte at hun har hospice care. Masterton side på Facebook Moncler Outlet er aktiv med snesevis af indlæg fra folk der ønsker hendes kærlighed og støtte.

Kræft har været en altid til stede faktor i 59 år gamle Masterton liv. Hun blev diagnosticeret med kræft i æggestokkene for mere end 20 år siden. Ved 12 år mistede hun begge sine forældre til kræft. Hun flyttede til Asheville med en grad i teaterdesign og belysning, med det formål at skabe klasser for kræftoverlevende. Men en kærlighed til mad og madlavning tog fat, og Masterton åbnede sin cafe i downtown Asheville i 1990. I dag er Laurey et populært stop på Biltmore Avenue.

For nogle år siden redede Masterton sin cykel over land for at rejse penge til kræft i æggestokkene. sluttede sig til Michelle Obama på Det Hvide Hus for at hjælpe First Lady-lanceringen Flyt til Skoler, et projekt for at afslutte barndommen fedme.

Også i 2010 deltog Masterton i TEDx Asheville og aftalte vigtigheden af ​​honningbier og hendes kærlighed til biavl. Hun udgav en kogebog samme år med titlen Fresh Honey Cookbook: 84 Opskrifter fra et biavlskøkken. Masterton karisma forstørrede nogen af ​​hendes præstationer. Hun udtrykte endeløs energi, kærlighed og støtte til sine venner og fællesskab, som alle blev reflekteret tilbage til hende på sin Facebook-side. Et par eksempler:

Jenna Lindbo

Laurey Masterton, elsker dig enormt Honey bees and melodiesYou er magisk kvinde, inspirerende på alle måderDeeste taknemmelighed og glæde

N Harpe

Du er en glødende dråbe af glæde og honning og håb og taknemmelighed i denne dimension og ud over Endless Ambient, hvor vi fortsætter med at buzz Moncler Outlet Online og smil 🙂 Alt i et livsarbejde Tak Laurey fra mig og bierne.

Kathryn Carr Warner

Som andre Biltmore Avenue pionerer har John og jeg elsket nærhed af specielle folkemusik som dig og har værdsat din positive energi de sidste to årtier. Takket være jer vil mange af os ikke udskyde glæde. og vi har altid elsket at skrive dine bøger, dine nyhedsbreve fordi du altid er så ægte. Velsignelser, Laurei.

Alex Fisher

Al den kærlighed og det lys, jeg er i stand til at mønstre for den stærkeste og mest lidenskabelige kvinde, jeg tror, ​​jeg nogensinde har haft fornøjelsen af ​​at vide.

, du har rørt livet for så mange, og jeg kan ikke tro på den store lykke, jeg har haft i at kunne have brugt så mange vidunderlige øjeblikke i mit liv med dig. Du så mig vokse, fra det lille lille frø af en pige, der besøgte dit smukke hjem i skoven for at behandle mig og mine venner og familie til den mest fantastiske college graduation skinne dig, jeg nogensinde kunne drømme.

Du har vist mig, og alle andre på denne smukke blå planet, intet andet end kærlighed og en smitsom appetit for livet. Og jeg lover dig, for så længe jeg går denne jord, vil jeg altid huske at aldrig udskyde glæde. Fred være med dig, sød Laurey. Og tak for hvad du gav til denne. Du har inspireret så mange af os med din uendelige begejstring for livet og dit mod undervejs. Kærlighed, kærlighed, kærlighed, Pat

AshevilleBlog siger: 18. februar 2014 kl 9:40

Hvil i fred Laurey du efterlader en stor arv.

Lyn Weaver siger: 17. februar 2014 kl. 17:35

Selvom jeg aldrig har mødt Laurey personligt, har jeg fulgt hende i nyhederne. Hun er sådan en inspiration for kvinder i alle aldre. Bless you Laurey, mens du fortsætter din rejse hjem.