dør efter at kæmpe sygdom

dør efter at kæmpe sygdom

Henry Hippo, far til elskede baby flodhest Billige Moncler Outlet Fiona, er døde efter en måned lang ‘kamp med kronisk sygdom’, meddelte Cincinnati Zoo og Botanisk Have tirsdag.

Ifølge zoologisk have, havde flodhestet mistet hundredvis af pund, mens ‘kæmper med sundhedsproblemer.’ Efter en eksamen 31. oktober fastslog dyrepersonalet, at den 36-årige flodhest ‘livskvalitet ikke ville blive bedre’ og de besluttede at ‘menneskeligt udøve ham.’

‘Vi er alle så sørgede for at miste ham,’ sagde Christina Gorsuch, zooforvalteren for pattedyr, i udgivelsen. ‘Alle elskede ham. Han var en sød, blid kæmpe med en stor personlighed. Han nød det at interagere med sine omsorgspersoner.’

Henry blev også ’slået’ med Fiona mor, Bibi. De to voksne flodheste blev sat sammen i juli 2016, og Fiona kom kort efter, sagde zoologisk have.

Fiona Billige Moncler DunJakke blev født for tidligt, og hun tiltrak hurtigt en global efterfølgelse, da hun kæmpede for at overleve. Internettet svømmede, da baby Fiona blev introduceret til sine forældre.

Trioen tilbragte det meste af sommeren sammen med at lege, opsuge og nappe sammen i deres udendørs habitat, ifølge dyreparken.

var glad for at have Bibi som sin følgesvend og snarere end forventet at være i en opblomstring af tre, sagde Gorsuch i udgivelsen. piger vil være fint som en opblomstring af to, men de vil bemærke at han ikke rundt og måske undre sig over, hvorfor han ikke laver sine kontaktopkald. fuld nekropsy vil blive udført for at hjælpe dyrlæger forstå, hvorfor Henry mistede sin appetit uden tilsyneladende grund, hvilket forårsager hans helbred til at falde, sagde pressemeddelelsen.

Henry fortsætter med at kæmpe med hans helbred. Henry eksamen viste at antibiotikabehandling synes at fungere. De laver blodprøver for at lære mere. Vi sender en opdatering, når vi har flere oplysninger.