Dømt i Dallas Efter to årtier på Lam

Dømt i Dallas Efter to årtier på Lam

Kontakt os, Anthony Harrison Bell var en flygtning fra retshåndhævelsen i 17 år før hans fangst. Kendt som eller den 58-årige narkotikasmugler Billige Moncler Outlet forsvandt kort efter, at han i 1995 påstod sig skyldig i sin rolle i Jose Paz Garcia-narkotikahandelorganisationen. Han blev dømt sammen med 26 andre sagsøgte. Advokatkontor i Dallas ville ikke forklare præcis, hvordan Bell, en tidligere Dallas-bosiddende, undslapede retshåndhævelse, eller hvordan han kunne holde sig på flugt i næsten to årtier. Pressemeddelelsen peger simpelthen på ham og forblev så indtil sin anholdelse i det sydlige Florida i 2013. Advokatkontoret. Lynn i Northern District dømte ham til at tjene 168 måneder i et føderalt fængsel.

Jose Paz Garcia narkotikahandel organisationen steg til fremtrædende tidligt i Dallas og udvidede sine distributionsforretninger til Detroit, Topeka, Kansas City og Chicago. Organisationen var direkte bundet til Amado Carrillo Fuentes Organisation og blev senere kendt som Juarez Cartel. Fuentes overtog efter at hans chef Aguilar Guardo blev dræbt i Cancun i 1993, og han vendte kartellet til en velstruktureret maskine. Killers kom til Fuentes i den sene stund, da han fik plastikkirurgi.

Garcia hyrede Bell som organisationens private pilot kort efter, at Fuentes overtog golfkartellet. Hans pligter var simple nok: Smugle marihuana, kokain og kontanter i en Cessna 310L på tværs af statslinjer. Det var et arrangement, der kun skulle vare et år.

FBI og DEA specialmæglere begyndte at undersøge Garcia-organisationen i april 1995 som led i en større undersøgelse langs grænsen mellem Texas og Mexico i tre af de største karteller i drift på det tidspunkt: Amado Carrillo Fuentes Organization, Arellano Felix Organization og Juan Garcia Abrego Organisation. Ifølge retsdokumenter begyndte de at opfange telefonsamtaler fra syv forskellige telefoner og spore og indspille samtalerne mellem Garcia og hans co-conspirators kendt ved navne som Dft. 26, Juan, Chepe og de fleste af dem hilste fra El Paso-området.

Føderale agenter indfører overvågning og wiretap observationer af sammensætningerne på forskellige moteller, boliger og biler i og omkring Dallas, El Paso, Detroit og Ann Arbor, Michigan. De indsamlede mobiltelefon-, hardline- og personsøgeraktivitet, installerede sporingsanordninger på biler, ligesom golfkartellerne er kendt for at gøre nu, observerede sammensættere transporterer og leverer kufferter og henrettede søgninger, der gav marihuana, skalaer, emballeringsmateriale og narkotiske noter, ifølge retten Dokumenter. grænsen på daglig basis. hvorfor kartellerne kæmper så hårdt for at kontrollere grænsen, siger Stewart.

Stewart siger det grunden til, at grænsekrigene nogle gange vil springe ud i Juarez eller Laredo-områderne, du ser dem ikke kæmper for den tomme ørken, fordi de store mængder kommer op i Interstate 35. De bekæmper også for kontrol af havnebyer på Stillehavskysten, fordi de bruger dem til at modtage forsendelser af kemikalier fra Asien, som de bruger til at gøre meth. Til sammenligning hævder Mexicos offentlige sikkerhedssekretær Genaro Garcia Luna, at mexicanerne i gennemsnit bruger 431 millioner dollars om ulovlige stoffer.

Gennem løbet af deres undersøgelse af Garcia organisation i midten føderale agenter var i stand til at fastslå, at Bell transporterede 10 kg kokain fra El Paso til Dallas den 1. juni 1995; 140 pund af marihuana fra Dallas til Nebraska, Colorado og Ohio til omfordeling; 104 pund af marihuana fra Dallas til Columbus, Ohio, til omfordeling den 30. juni 1995; og 173 pund af marijuana fra Dallas til Detroit den 12. juli 1995.

De oplevede også tre af Garcia mænd på Denton County Airport loading kufferter i en varevogn. De stoppede senere vanen og opdagede 169 pund af marihuana i kuffertene. Men de brugte bare kufferter. De brugte også Igloo kølere.

Hvis du kan lide denne historie, overvej at tilmelde dig vores nyhedsbreve. Det skabte en dominoeffekt, og en række arrestationer fulgte snart i august 1995. En føderal grand jury vendte tilbage en fire tæller anklage mod Garcia, og 26 andre co-anklagede blev anklaget i count one med sammensværgelse at besidde med det formål at distribuere kokain og marihuana . fordi han tidligere var blevet deporteret.

Næsten alle påberåbte sig ikke skyldige, men retssagen afsluttede med en af ​​Garcias narkotikahandlere, der vendte bevis mod Garcia, som fik en dødsdom i føderalt fængsel.

Bell påtalte sig skyldig i oktober 1995 til et antal sammensværgelser at besidde med det Billige Moncler Sale formål at distribuere kokain og marihuana som led i en klageaftale om at gøre bevis mod sin tidligere arbejdsgiver. Han ville kun have brug for at tjene fem år i et føderalt fængsel, hvis dommeren var enig i aftalen.