Dødsulykker for 20. februar

Dødsulykker for 20. februar

En lang tid bosiddende i den nordlige ende, hun boede på Dewey Ave. fra hendes fødsel til 2007. Hendes tre lidenskaber i livet, hvor hendes familie, hendes kirke og hendes musik. Carol Jean var organist på King Hill

Christian Church og senere ved Ashland United Methodist Church. Hun udførte i Ashland Bell Tones, i St. Joseph Symphony som en cellist, og lærte klaver fra hendes hjem. Hun nød også kinesisk maleri, bowling og var medlem af Y-kvinderne.

Hun var et livslængt medlem af Metodistkirken, der begyndte på Trinity, på Third St, som blev Ashland United Methodist Church.

Fru Laurent blev også forudset i døden af ​​hendes forældre, Arthur P. og Jenny (Steinmeyer) Kost; bror, Albert Kost; og søster, Louise Hees.

Overlevende omfatter sønner Martin Laurent (Keren), Santa Fe, New Mexico; Louis Laurent (Beth) Lawrenceville, Georgien; barnebarn Kelly Powell (Mathew); og Jessica Folsom (Charles); børnebørn, Caleb, Mason og Grace Moncler Outlet Powell; og nieces Marylin Erganian (Nshan), Jennifer Hoecker (Larry) og Patty Raines (Ron). Onsdag, Ashland United Methodist Church. Internation, Memorial Park Cemetery. Tirsdag, Meierhoffer Funeral Home og Crematory. Fru Laurent vil blive fjernet fra Meierhoffer Funeral Home Crematory for at komme til kirken en time før tjenesten. For dem der ønsker at bidrage, anmoder familien om, at de bliver lavet til Ashland United Methodist Church.

Betty Giannetta, 88, St. Joseph, Missouri gik hjem for at være sammen med Herren søndag den 21. februar 2016.

Hun blev født 4 december 1927 i St. Joseph, Missouri.

Betty giftede sig med Lawrence J. Giannetta den 18. maj 1944. Han gik forbi hende i døden den 14. maj 2005.

Hun arbejdede hos HD Lee og senere stammer og ejes Unique Boutique Bridal. Hun var medlem af Guds første forsamling og senere Guds centrale forsamling, hvoraf hun var meget involveret.

Hun blev også forudset i døden af ​​hendes forældre, Wilber og Verna (Bell) Million; tre brødre, Bud, Virgil og Tom Million; og søster, Mary Ellen Duguid.

Overlevende er døtre, Linda Huffman (Rick) og Deborah Rowe; barnebarn, Brendon Ramseier (Lora); to børnebørn, Mackenzie og Morgan; og mange nieser og nevøer. Torsdag, Meierhoffer Funeral Home Crematory. Interment Memorial Park Cemetery. Onsdag, Meierhoffer Funeral Home Crematory.

Robert Paul Wippel 59, Saint Joseph, Missouri døde lørdag den 20. februar 2016 ved en Saint Joseph. Han blev født 30. august 1956 i Winchester, Kansas, søn af Christine Robert Wippel. Han giftede sig med Yvonne Angold Wippel den 7. januar 2005. Han tog eksamen fra Atchison High School. Han var medlem af Trinity Lutheran kirke. Robert blev forfulgt i døden af ​​sine forældre, han er overlevet af kone, Yvonne Wippel fra Saint Joseph, MO, step døtre, Jana Radmer og Lorna Hamilton, 3 børnebørn, søster, Rosemary Williams. Han er blevet kremeret under ledelsen af ​​Rupp Begravelseshuset. Der er ingen planlagte besøgs- eller mindesmærker på nuværende tidspunkt.

Massen af ​​kristen begravelse vil være lørdag den 27. februar 2016 klokken 10:00 i St. Josephs Kirke i Nortonville med Rev. Lazar Carasala, officiering. Lørdag i kirken. Interment vil følge i St. Josephs kirkegård i Nortonville, Kansas. Memorial bidrag er foreslået til St. Josephs kirke eller Jefferson County Humane Society og kan efterlades i pleje af Arensberg Pruett Begravelsessted.

Marzella blev født den 12. marts 1925 i Atchison, Kansas, datter af Robert og Elsie Biffinger Winn. Hun deltog i Moncler DunJakke Atchison High School og Mount Saint Scholastica.

Hun og Fred G. Schuler blev forenet i ægteskab i 1950 i St. Josephs Kirke i Nortonville, Kansas. Hr. Schuler gik forud for hende i døden den 13. februar 2010.

Marzella var et husmor, men hun hjalp også sin mand Fred i lastbilen. Hun var en hårdtarbejdende kvinde.

Hun var medlem af St. Josephs Kirke og St. Josephs Kirke Alter Society. Marzella var en kærlig og fremragende mor, ofte doting på hendes børn og børnebørn. Hun havde også et varmt sted i hjertet for dyr.

Overlevende omfatter fire sønner, Wayne (Wilma) Schuler, Basehor, KS, Kim Schuler, Nortonville, KS, Steve (Lucy) Schuler, Rossville, KS, Kevin (Christine) Schuler, Nortonville, KS, to døtre, Marilyn Schuler, Wichita, KS, Debra (Leo) Gunzelman, Valley Center, KS, en søster, Selma Winn Scholfield, otte børnebørn, Matthew Gunzelman, Erin Gunzelman Garrison, Michael Gunzelman, Frederick Schuler, Kathleen Schuler, Brad, Amy, Lee og et stort barnebarn, Elise Garrison.

Hun blev forudlagt i døden af ​​sin mand, forældre og to brødre, Robert Winn og spædbarn Harry Winn.