Dødsulykker den 4. maj

Dødsulykker den 4. maj

Søndag ved Oliver Funeral Home i Eupora. Begravelsen vil være i Mt. Moriah Cemetery. Søndag i begravelseshuset.

NY ALBANY Liddie ‘Sis’ Stroud Gray, 91, døde onsdag den Billige Moncler Outlet 1. maj 2013, på Nord Mississippi Medical Center i Tupelo. Hun blev født den 19. august 1921 i Union County til Lacey Douglas og Mattie Hale Stroud. Gennem årene havde hun arbejdet hos Futorian, Van Atkins, Gregory Jewelry, Wal Mart og en lokal apotek. Hun var medlem af Glenfield Methodist Church. Hun blev forudset i døden den 20. april 2013 af hendes mand, Stephen Vannoy Gray.

Tjenester var fredag ​​den 3. maj på United Funeral Service i New Albany med Rev. Ricky Blythe og Rev. Paul Sizemore officiating. Begravelsen var i Glenfield Memorial Park. United Funeral Service var ansvarlig for arrangementer. Han blev født den 5. maj 1923 i Bissell til Bill og Lora Irene Evans Cooley. Han var en 33. grad Mason. Han modtog sin mastergrad i San Francisco, Californien, Lodge 1 i San Francisco i 1957. Han blev indledt i Hamasa Shrine i 1962 og tjente som Potentate i 1995. Han har været medlem af Scottish Rite Bodies of Corinth siden 1962 og York Rite Bodies of Tupelo siden 1964.

Han har altid været aktiv i mange organisationer. Han var et chartermedlem i Lee County Shrine Club. Han fungerede i bestyrelsen for Regional Rehabilitation Center i over 25 år og fungerede også i direktionen.

Han trak sig tilbage fra San Francisco Police Department efter at være blevet skadet i pligten. Hornet Club. Han blev ærefuldt afladet i 1946. Han var medlem af Harrisburg Baptist Church i næsten 75 år og var næststørste medlem. Han havde altid en glimt i øjet og en stor sans for humor. Han bliver meget savnet af alle. Pegues med Dr. Forrest Sheffield og Rev. David Langerfeld officiere med Masonic Rites at følge. Begravelse vil være i Lee Memorial Park.

Han overleveres af sin kone af 67 år, Kathryn ‘Kay’ Malliaras Cooley i Tupelo; en datter, Barbara Bath (pensioneret Gen. Ron Bath) af Reno, Nev .; et barnebarn, Capt. Veronica Bath i Okinawa, Japan; svigerinde, Patricia M. Cooley fra Tupelo; en bror, Larry Cooley (Wanda) af Marietta, Ga .; og en vifte af specielle niecer, nevøer og fætre.

Han blev forfulgt i døden af ​​sine forældre; tre brødre, Bobby og Joe, der blev dræbt i Tupelo Tornado i 1936 og Jack Cooley i 1989. For at servicere mandag mandag i begravelseshuset.

Memorial donationer kan laves til Regional Rehabilitation Center i North Mississippi, 615 Pegram Drive, Tupelo, MS 38801; eller Shriners Children’s Hospital.

OXFORD Mary Catherine Elliott, 65, døde onsdag den 1. maj 2013 på Sanctuary Hospice House i Tupelo. i dag på Waller Funeral Home Chapel. i dag på Oaklawn Cemetery i Brinkley, Ark. Waller Begravelse Home of Oxford er ansvarlig for arrangementer. at servicere tid i dag ved begravelseshuset.

Mindesmærker kan laves til North Mississippi Regional Center, Foster Grandparent Program, 967 Regional Center Drive, Oxford, MS 38655; eller Sanctuary Hospice House, 5159 W. Han blev født 21. november 1956 til Robert Lee Powe Sr. og Alice Garth. Han var kandidat til Okolona High School og medlem af Red Bud Church. Han elskede deejaying. Kirke med Rev. Jamal Bodie officiating. Williams Memorial of Okolona er ansvarlig for arrangementerne.

Overlevende omfatter to døtre, Kayla Chandler og Keyona Chandler fra Okolona; en søn, Danny Powe; hans følgesvend, Jerdean Chandler; otte søstre, Nadine Coleman, Lois Heron (Mike), Mary (Bryan) Smith og Ineace Oliphant, hele Californien, Dorothy Buchanan (James), Cathy Miller (Bobby), Annie McShan, alle Okolona, ​​Sandra Perkins Verona; en bror, Willie Gathings (Linda) fra Okolona; 10 børnebørn. i dag i begravelseshuset.

HOLLY SPRINGS Melissa Shana ‘Missy’ Ford, 42, døde tirsdag den 23. april 2013 i hendes hjem. Hun blev født i Tippah County til Margaret Ford Stanton og den sene Shalley Ford. Hun deltog i Hickory Flat Public Schools og Greenville Christian School i Greenville, hvor hun udmærket sig i basketball. Hun blev rekrutteret af Delta State University, Mississippi State og Ole Miss. Hun tog eksamen fra Hickory Flat High School og deltog i Northwest Community College i Oxford. Hun var medlem af Parkview Baptist Church i Greenville og en dygtig kabinet maker. Hun var en kærlig omsorgsperson for mange. Hun elskede hendes hvalp, Bella.

Tjenester var lørdag den 27. april i Serenity Funeral Home i New Albany. Begravelsen var ved McKay Cemetery i Hickory Flat.

Hun overleves af sin datter, Shana Ford; hendes mor, Margaret Ford Stanton; hendes stiffar, Lelon Stanton; en bror, marty stanton; hendes mormor og stepgrandfar, Mary og Milburn Hogue; hendes farfar, Colette Ford; hendes stifter, Patti Ford; to tanter og tre onkler; og to livslange venner, Angela Hall og Cris Fisher.

TUPELO Geraldine ‘Sunshine’ Jones, 57, døde torsdag den 11. april 2013, på North Mississippi Medical Center. Hun blev født 30. Billige Moncler Sale november 1955. Hun var altid smilende og venlig, og hun forsøgte ikke at genere nogen. Selvom hun levede udendørs forsøgte hun at holde en positiv holdning. Hun vil blive savnet af Frelsesarmen, Slim og mange andre, som kendte hende.