Intet lyst til at fange mange bryst

Intet lyst til at fange mange bryst

Intet lyst til at fange mange BreamLake sports søfiskeri

16. oktober 1996 Med Paul Andrea

Floridas bluegill er ferskvandsfisken med national appel, der byder på året rundt lystfiskeri for unge og gamle. Som mange andre panjer ændres dets oprindelige navn i forskellige dele af landet.

I Lake County er lepomis macrochirus kendt for alle som bream. Den sydøstlige sort vokser op til fire pund i gårdens damme. Florida statens rekord er 2,95 pounds, afholdt af John R. Lemaster af Crystal Lake i Washington County. Men en pounder er en værdsat fangst.

Fange en denne størrelse på en ultralight spinning outfit eller en 5 vægt flyve stang er en af ​​lystfiskens største spænding.

” Jeg vil hellere fange en pund på min 5 vægt end en 10 pund bas enhver dag, ’siger flyrodder Gordon Franceschina.’ ‘Disse babyer ramte hårdt, kæmp hårdt og spise godt.’ ‘

Med den slags ros vil vores brasem fortsat være en værdifuld ressource, der er værdig til beskyttelse. De fleste lystfiskere mener, at grænsen på 50 pr. Dag er overdreven efter de fleste lystfiskers mening. Femogtyve pr stang per dag er nok til at fange, rense og spise.

Tackle kan løbe fra stokpæl til lys Billige Moncler Sale grafit spin og flyve stænger. Deres naturlige foder er hylder, krebs, crickets, orme og græsrejer. Fødningstider er naturligvis det modsatte af bas. Som natten falder de til hoved for dybt vand, mens bas krydser de lavvandede. Kendt som solfisk i nogle områder passer dette navn til deres stil.

Bank sportsfiskere kan nyde dagen fodre dem levende agn på en lang stolpe udstyret med lys linje, lille kroge og bobber. Crickets holder godt og producerer regelmæssigt.

Den beprøvede søgemetode troller en lille spinner eller våd flyve. Beetlespin eller Hal Fly er små størrelser trollet på lyse linjer vil finde brasen.

” Under de kølige staver vil bommen sænke, ’siger Allan Tedder of Allan’s agn og tackle i Tavares.’ ‘Artificials vil ikke gøre så godt som crickets. Mine Alabama og Georgiens kunder lægger op med crickets og fylder op deres kølere med bras. ”

For transplanterede ørredsfiskere kan brasam være en overraskende erstatning. Der er bifloder til vores hovedløber, der har konstant strømning og stabile temperaturer. En flåd i en kano eller wading får dig og din fløjestang og lokker i gode tørre og våde flyvesituationer. Casting i dæk fra buen til enten bank vil mindes at flyde en vestlig ørred flod. Bream love mayfly og damsel fly luer.

Ørnstandarderne som Cahill og Gordon mønstrene får stor overflade handling. Billige Moncler Sale Muddler minnow og Edson streamer emulerer minnow foder. Crayfish mønstre får hits fisket langs bunden. Mens du forfølger panfish, kan din lokke invitere et hit fra en bas.