Internationale og verdensnyheder

Internationale og verdensnyheder

Barbershopstudie trimmet sorte mænds hår og blodtrykBarbershopstudie trimmet sorte mænds hår og blodtryk Mere >> Højeste bygning i Kentucky s hovedstad nedrevet i kontrolleret implosion som tusindvis

Radio trafikken viser stedfortrædende vidste placering af skole shooterRadio trafikken viser stedfortrædende vidste placering af skole shooterRadio transmissioner modsiger en sheriff stedfortræder s påstand om, at han ikke kunne bestemme skytterens placering under Florida High School massakren

Radio transmissioner modsiger en sheriff stedfortræderens påstand om, at han ikke kunne bestemme skytterens placering under Florida High School massakren

Den seneste: Kina håber på genstart af N. Korea-forhandlingerne Den seneste: Kina håber på genstart af N. Korea-forhandlingerneChina’s udenrigsministerium siger, at det håber, at alle parter i den nordkoreanske nukleare konflikt vil ‘vise deres politiske mod’ ved genstart af forhandlingerne

Kinas udenrigsministerium siger, at det håber, at alle parter i den nordkoreanske nukleare konflikt vil ‘vise deres politiske mod’ ved genstart af forhandlingerne

Skolestyret sagsøgt mødet hvor læreren blev fjernet, cuffedSchool board sued over møde hvor læreren fjernet, Billige Moncler Sale cuffed Louisiana s advokat general har sagsøgt en lokal skole bestyrelsen over et møde forstyrret af video indspillet arrestation af en lærer er groft håndjern på en hall gulv efter hun kritiserede distriktets superintendents lønforhøjelse

Louisiana s advokat general har sagsøgt en lokal skole bestyrelsen over et møde forstyrret af den Billige Moncler Sale videooptagede arrestation af en lærer, der groft er håndjern på en hall gulv efter at hun kritiserede distriktets superintendent s løn hæve