Internationale Nyheder

Internationale Nyheder

Tirsdag den 13. marts 2018 3:44 EDTA Moncler Jakke Dame senior britiske lawmaker har sagt forgiftningen af ​​ex spion Sergei Skripal og hans datter er ’ser forfærdeligt ud som det var stats sponsoreret forsøgt mord.’. Mere >> Protester til afventning af Trumps besøg i Californien grænsenTuesday, 13 marts, 2018 3:43 EDTNumerous demonstrationer planlagt til at markere Trumps første besøg i Californiens grænse som præsident. Mere >> Under spotlight går særlige Pa. House race til vælgereTuesday, 13 marts, 2018 3:43 EDTVoters i det vestlige Pennsylvania er indstillet til at vælge mellem republikanske Rick Saccone og Democrat Conor Lamb i et særligt kongresvalg med implikationer for november midterms . Forsvarsministeren ankommer i afghansk hovedstad for at gøre status over krig med vægt på udsigterne til at tegne i det mindste nogle talebanske krigere til at forene med afghansk regering. Mere >> Texas bomber sandsynligvis forbundet ingen indlysende links mellem webstederTuesday, 13 marts, 2018 3:43 EDTThree pakkebomber tilbage på dørtrin i forstadsområder har eksploderet i mindre end to uger i Texas ‘hovedstad, dræbte to mennesker og sårede to andre. Mere >> Rebel gruppeløfter at kæmpe og ikke forlade Syrien s GhoutaTuesday, 13 marts, 2018 3:43 EDT største rebel gruppe i belejrede forstæder af den syriske hovedstad Damaskus løfter om ikke at forlade området og for at fortsætte kampen for at fremme regeringskræfterne. Mere >> Nepal-krasj fulgte tilsyneladende forvirring over flyets vej Tirsdag den 13. marts 2018 3:43 EDTNepal-embedsmænd siger flyulykket på Kathmandu s lufthavn en dag tidligere dræbte 49 personer blandt de 71 ombord, regeringsordrer undersøgelse af årsag af nedbruddet. Mere >> Nyeste eller ‘påske begynder at slamme stormslået nordøst.Den tredje store eller’ påske om to uger er begyndt at slamme stormen mishandlet nordøst med mere end en fod sne og forventede høje vind i nogle områder. Mere Moncler DunJakke >> National Geographic magazine anerkender sin tidligere racistiske dækning af verden i april-spørgsmålet om race. Mere >>