Intermountain

Intermountain

Mary Lea (Harper) Trompak, 55, Bruceton Mills, døde søndag morgen den 26. januar 2014 i Cleveland Clinic, Cleveland, Ohio, efter en modig kamp mod kræft.

Hun blev født den 5. maj 1958 i Parsons, en datter af den sene Carl R. Harper og den sene Laura Isabell Wilson Harper.

Overlevende omfatter hendes mand, Charles A. Trompak, ejer af Trompak Electric; hendes søskende, Carl E. (Gene) Harper og Sandra Shannon, Charles A. Harper og Patricia Harper, alle Morgantown, Richard G. Harper og Deborah Harper fra Masontown, Sheila A. Harper og Candice Austin og George S. Harper og Sandra Harper, hele Morgantown og Caron I Gladfelter og James Gladfelter fra Burnsville; og en række nieser og nevøer.

Foruden hendes forældre blev hun forud i døden af ​​en spædbarnssøster, Sharon Harper.

Mary var en 1976 kandidat fra University High School, som fungerede som revisor / bogholder med den tidligere General Woodworking i Morgantown.

Efter at have været kendt i det elektriske felt, blev Mary Billige Moncler Sale anset for at være en af ​​de bedste elektrikerne i landet.

I sin fritid elskede hun at have set alle stater, herunder Alaska og Hawaii, i USA, Mexico, Bahamas og et flertal af det vestlige Canada. Hun havde planlagt en jernbane- og bådtur til Alaska med sin søster i den nærmeste fremtid.

Hun Billige Moncler Sale elskede at være ude, camping og fiskeri. Hun var meget stolt over, at hun for nylig fangede sin første Stillehavsblå Marlin.

Mary var helt helliget sin mand, familie og venner. Hun var en yderst god husmor og elskede sine katte. Hun var altid villig til at give hende tid og energi til alle, der havde brug for det. Hun tænkte altid på alle andre først og lagde sine egne behov sidst.

Familie og venner kan ringe til Hastings Funeral Home, 153 Spruce St. i Morgantown fredag, jan. I begravelseshuset, hvor katolske begravelsesritualer vil blive givet af deacon Trinity Knight i St. John University Parish. I overensstemmelse med Mary ønsker, efter begravelsen tjeneste, vil hun blive kremeret.