Interfaith Hospitality Network går stærkt efter 15 år

Interfaith Hospitality Network går stærkt efter 15 år

Sheriffen kommer til at udskyde dig i morgen. Du, din ægtefælle og børnene har ingen steder at gå. Som du kæmper for panik, flyder et nummer op gennem din frygt. Du ringer til 211 og pludselig er du ‘tilsluttet til nogen, der kan hjælpe dig.

Du, din ægtefælle og børn er nu en del af det nye hjemløse. Hele din familie er ikke bare en alkoholisk eller narkoman, der lever på gaden, ikke en psykisk syg person, men hele din familie er hjemløse. Du har brug for mere end et sted at overnatte. Du har brug for måltider, hjælper med at finde job, hjælper omkring evakueringens stigma, så du kan komme ind på et nyt sted at bo. Og børnene skal være i skole. Roanoke Valley Interfaith Hospitality Network har en måde at hjælpe. Som frivillige Drema Yates of Temple Emanuel forklarer: ‘De fleste familier er så optimistiske, vidunderlige familier. De havde lige en hård lykke.’

Nu under ledelse af den administrerende direktør Marie Muddiman fejrer netværket sit 15 års jubilæum denne måned. Kirker og synagoger over hele Roanoke-området er dannet i grupper på to eller tre for at give faciliteterne. Derefter udfører frivillige arbejdet, flytter barnesenge og laver måltider og alt andet, der måtte være nødvendigt.

Et gæstebesøg starter, når en indtagsperson verificerer en familie, har brug for hjælp og vil have gavn af det. En familie går ind i et 60-dages program, hvor de alle fortsætter med at leve sammen, mens de arbejder på deres problemer. Hvert tro center har barnesenge, så alle familiemedlemmer kan bo sammen i ét rum for en uge ad gangen. Centrene giver middag og morgenmad plus taske frokoster til dagen tid.

Så en van tager gæsterne og de er gæster og behandles som sådan til en Salem placering, hvor de voksne arbejder på at finde nye hjem eller helbredshenvisninger eller job, mens børnene går i skole. Efter en vellykket to måneder får en familie ofte en frivillig mentorfamilie til at hjælpe dem gennem de beslutninger, de står over for, mens de igen bliver etableret igen.

Som Muddiman forklarer, ‘her er en familie parret med en familie ud af programmet. De ser, om de’ betaler regninger, har mad til ugen eller hvis ikke, hvordan man får mere. Vi giver dem ikke penge, men vi hjælper dem i et år til at holde deres fødder. ‘ Mentorering er ‘valgfri, hvis gæsterne ønsker at deltage. Og vi har altid brug for flere mentorer.’

Netværket holder omhyggelige optegnelser og stiller en 70% succesrate, med familier tilbage i boliger, hvor de kan bevare sig selv. Derudover har Billige Moncler Jakke Herre 70% af de i stand til voksne voksne job også.

Hvordan netværket gør dette, kræver koordination af mange frivillige. For eksempel arbejder St. Johns Episcopal Church og Temple Emanuel sammen, som også Vor Frue af Nazareths katolske kirke og Oak Grove Church of the Brethren. Alle fortalte elleve trogrupper leverer frivillige, med Muddiman, 50, der fører tilsyn med alt.

Nogle frivillige lærer deres job meget godt. Gates DeHart, 69, medlem af St. John ’s Episcopal, har arbejdet som frivillig i hele det femten år, som programmet har fungeret. Han står nu for bestyrelsens bestyrelse. Han er berømt for at give candlelight, rigtige redskaber ikke plast og blomster på bordet til de familie middage han laver. ‘Familier elsker det,’ siger Muddiman.

Yates, 49, rekrutterer medlemmer af Temple Emanuel for at overnatte sammen med familier. De hjælper med at få børnene klar til seng, snak med familierne: med andre ord, vær som værter. ‘Omkring 4 gange om året har jeg overnattet med familier. Jeg er singel uden børn, men nogle af mine overnattende værter bringer deres børn med dem, så de kan lære deres egne børn om behovet for at hjælpe andre.’

Hendes partner, Martha Hughes, arbejder som måltidskoordinator. ‘Jeg sørger for, at gæsterne får det, de har brug for. Jeg finder folk til at lave madene. Den, der køber måltiderne, forbliver og spiser hos gæsterne og venter til natværten kommer.’

For at fejre netværkets 15-års jubilæum kaster de en fest søndag den 9. september kl. 1:15 i Raleigh Court Presbyterian Church, 1837 Grandin Road, Roanoke. Eventuelle frivillige eller donorer er velkommen til at komme til at dele glæden og en frokost med Mac Bobs. Claas Ehlers fra den nationale paraplyorganisation vil tale. Du skal dog lade dem vide, Moncler DunJakke at du kommer ved at ringe til 540 444 7374 ved tirsdag den 4. september.

Disse kirker og synagoger gør mange uværdige arbejde på grund af deres religiøse overbevisninger. Men er det den eneste grund? ‘Jeg er meget taknemmelig for at kunne gøre dette,’ tilføjer Yates. ‘Alle os er til tider tæt på den situation. Når jeg kommer hjem efter overnatningen, er jeg meget taknemmelig for hvad jeg har.’