intensitet fitness trend trumps maskiner

intensitet fitness trend trumps maskiner

‘Vi er!’ Gruppen råber tilbage i fællesskab: ‘Hoo yah!’

Op før solen løber gruppen over et stadig dystert felt, falder og driver pushups, løber relæer, løfter og bærer hinanden, arbejder i hold for at hejse gigantiske oppustelige flåder på tværs af en usynlig finish. I centrum af denne koordinerede storm er McGuire, der ringer op instruktioner.

Det kan se ud som militær træning, men disse er ikke soldater, dette er Seal Team Traininga gruppe bestående af studerende, mødre, bedstefædre, professorer og venner, der rapporterer til en anden udendørs beliggenhed i Charlottesville hver dag kl. timers gruppeøvelse, der ville få Richard Simmons til at vride sin hovedbøjle og gasping. Og hvis en folkemængde, der transporterer flåder omkring et felt, måske har tiltrukket stirrer for nogle år siden, vil disse dage forbipasserende bare nikke, for på dette tidspunkt er de fleste folk kender i det mindste nogen, der deltog i boot camp type uddannelse af en eller anden form.

Faktisk har der været et nationalt skift i retning af højintensitetsintervalltræning og væk fra det traditionelle øvelsesparadigm af tredebånd og stationære cykler placeret foran rækker af fjernsyn.

I Charlottesville har denne tendens åbnet en niche i fitnessmarkedet for boutique-gymnastik til at åbne og trives. I de sidste fire år har faktisk ikke færre end otte nye træningsvirksomheder åbnet eller er klar til Billige Moncler Sale at åbne, nogle tilbyder dedikerede motionslokaler og andre som Seal Team, der anvender en ‘pop up gym’ filosofi eller sender træner direkte til kunderne ‘hjem eller kontorer.

Mens de adskiller sig på visse måder, deler disse nye sportscentre og programmer visse ligheder ud over fokus på højere intensitetsøvelse. Gruppetræningen opdrætter kammeratskab blandt medlemmer, der er beslægtet med en sportsholdsoplevelse, noget, som medlemmer og undervisere siger, hjælper deltagerne med at holde fast i programmet.

‘Hvis du har det sjovt, er du ikke så tilbøjelig til at slippe ud’, siger Kalil Mohammed, medstifter af Club Mo Fitness, en virksomhed, der bruger fuldt udstyrede varevogne til at bringe gymnastiksalen til kunder i stedet for klienter til gymnastiksalen .

Mens vægt træning og cardio er indarbejdet i mange af de tilbudte programmer, er der mere fokus på ‘funktionel fitness’ bevægelser, der efterligner handlinger vi alle tager i regelmæssigt liv, snarere end bevægelser designet strengt til at ’sculpt’ eller forbedre din udseende. Du er mere tilbøjelig til at finde undervisere, der opmuntrer push ups og pull ups, som begge arbejder flere arm muskler, snarere end bare bicep krøller.

Måske har ingen fitness ‘brand’ kapitaliseret på forskning, der understøtter højintensitetsintervalltræning mere end CrossFit, en national fitnessbevægelse, der var Billige Moncler Sale genstand for en 2009 Hook-cover-historie, da det første CrossFit-gym, CrossFit Charlottesville, åbnede i Charlottesville. Der er nu 5.500 CrossFit datterselskaber rundt om i verden, og regionale konkurrencer kulminerer hver sommer i en Reebok sponsoreret begivenhed kaldet CrossFit Games, som er tv på ESPN.

‘Folk kigger op CrossFit ved navn’, siger Michael Towne, ejer af Solidarity CrossFit, som åbnede i november i Allied Business Park. ‘De flytter væk fra corporate eller massemodel noget, fordi de vil have noget personligt, at de kan være lidenskabelige om.’

Ikke alle er en fan af CrossFit, dog med sin esoteriske lingo med ord som WOD (Workout of the Day) og ‘Box’ i stedet for gym. Der er træningsprogrammer opkaldt efter krigsherrer, der er gået tabt (‘Murph’, for eksempel , er særlig brutal, der kræver deltagere at køre en kilometer, derefter udføre 100 pull ups, 200 push ups, 300 air squats og derefter køre en ekstra mile) og kvinder (‘Cindy’, for eksempel ordrer 5 pull ups, 10 push ups og 15 squats, gentaget som mange gange muligt om 20 minutter).