Intense kampe skete nat for dag

Intense kampe skete nat for dag

Som en lille by Wheeler kid blev jeg udformet til hæren i januar 1943. Det længste jeg nogensinde havde været Amarillo, og nu fandt jeg mig selv at rejse til Lubbock og derefter til Fort Sill, Okla. Derfra var det Mohave ørkenen og så endte jeg i New Guinea og Filippinerne. Jeg blev tildelt 222. Anti Aircraft Searchlight Battalion.

Efter at have afgået med skib til New Guinea fra Camp Stoneman i Californien, fandt jeg mig selv i turbulente hav i 36 dage. Havsykdom var et konstant problem, men jeg nåede endelig til Fenchaffen, New Guinea, hvor vi forberedte os på D Day.

Livet var svært i de tre år, jeg var i Stillehavsområdet. For det meste Billige Moncler Sale spiste jeg C rationer ud af dåserne (to dåser) og endelig fik K rationer, som var lidt bedre. Jeg boede kun i barakker i kort tid, men levede for det Billige Moncler Jakke Herre meste i et pupeltelt eller på jorden. På et tidspunkt under mit ophold i det sydlige Stillehav blev jeg overført til Lingayen-golfen i Luzon (Filippinerne). Vores skib var en af ​​de første til at ankomme. Vi kunne ikke losse i to dage, da skuddet og bombingen var så intens.

Det var som ‘dagslys’ om natten. Vi var nødt til at være hurtige og præcise, da vi tændte det store søgelygte. Ellers ville vi være det perfekte mål. I slutningen af ​​krigen så jeg faktisk Gen. Wainwright, som var den højest placerede amerikanske POW. Han var kommet til overgivelsen af ​​den indfangede japanske gen. Tomoyuki Yamashita, som var kendt for at behandle POWs dårlig. Denne aktivitet er sket i vores belyst søgelys.