Installation hænger på ‘Setup start Windows’

Installation hænger på ‘Setup start Windows’

Jeg forsøger at installere Windows XP på et ACER Veriton X275-skrivebord. Det ser ud til Moncler Jakke Dame at installationen går fint, da opsætningen begynder at ilægge filer. Så snart det er færdigt, vises meddelelsen ‘Setup start Windows’ og systemet hænger. Jeg har forladt det i 30 minutter på den skærm.Den rare ting er dette.Ingen sker, når jeg rammer en tast eller prøv CTRL + ALT + DEL, men når jeg trykker på tænd / sluk-knappen (tryk ikke, hold) får jeg en BSOD :

Der var nogle tekniske oplysninger, mange 0x00000000xxx typenumre, jeg kan få, hvis det er nødvendigt. Jeg kopierede beskeden under dem:

SIDE BEMÆRK: Systemet havde Windows Vista Basic installeret før (det var på en eller anden måde beskadiget, forhindrede systemet i at starte op (fik en opstartsproblemer, indtil jeg reformaterede og forsøgte at installere XP).

Jeg kan ikke tænke på noget andet at prøve. Enhver anden har nogle ideer. Meget værdsat som altid. >> Re: Jeg kan ikke installere Windows XP. Jeg har forladt det i 30 minutter på den skærm.Den rare ting er dette.Ingen sker, når jeg rammer en tast eller prøv CTRL + ALT + DEL, men når jeg trykker på tænd / sluk-knappen (tryk ikke, hold) får jeg en BSOD .

SIDE BEMÆRK: Systemet havde Windows Vista Basic installeret før (det var på en eller anden måde beskadiget, forhindrede systemet i at starte op (fik en opstartsproblemer, indtil jeg reformaterede og forsøgte at installere XP).

Når du siger, at du ‘testede slots’ betyder det, at du faktisk kørte dyb hukommelsestest (ved hjælp af memtest86 + eller lignende), eller at du simpelthen byttede RAM-moduler? Men husk på, at selv memtest86 + ikke kan teste ALLE RAM’et i den første RAM-slotsposition, som det bruges til at indlæse det diagnostiske OS. For at 100% teste et RAM-modul skal det være i en anden slot.

Ud fra et hardware synspunkt er lignende problemer, og det faktum, du rapporterer, at den tidligere OS-installation var beskadiget, har tendens til at pege mere mod RAM eller HDD-datakablet som problemet. Ud af spec og / eller ustabil effekt kan også bidrage til en lignende effekt. HDD’en selvfølgelig kunne også være involveret, så R / W-test ville det være en god ide (på et andet system, hvis det er nødvendigt).

>> Re: Billige Moncler Sale Jeg kan ikke installere Windows XP. Installation hænger på ‘Setup start Windows’

Ja alt jeg gjorde var at bytte 4 forskellige pinde i 1 slot ad gangen, forsøger en installation hver gang. Samme resultat. Jeg fandt nogle ACPI-indstillinger på bundkortet og forsøgte at deaktivere indstillingen selv, men det ser ud til, at systemet kontrollerer, om det er kompatibelt med hardwaren, da det starter, og ændrer indstillingerne igen.

Jeg vedder, jeg kunne installere Vista eller Windows 7 fint. Jeg kan prøve det før en memtest. Jeg har en Vista Basic-nøgle, men ingen Vista-installationsdisk. Jeg har også mange Windows 7-diske, men ingen produktnøgler. Så hele installationen ville være en test. Hvad synes du?

Noget jeg glemte at nævne og for fuldstændighed.

SATA-lagringsundersystemet er faktisk relativt modtageligt for elektrisk støj. Der er endda et afsnit i SATA-standarderne om, hvordan du teknisk set skal montere drevet fysisk for at sikre korrekt jordforbindelse via skruerne specielt for at forhindre datafejl.

For eksempel kan et langt datakabel, ukorrekt montering, PSU af dårlig kvalitet, tung belastning af PSU-udgangen (som kan forårsage spænding (er) på HDD-stikket) osv. Alle kunne bidrage til uforudsigelige og uopdagelige dataintegritetproblemer .

>> Re: Jeg kan ikke installere Windows XP. Installation hænger på ‘Setup start Windows’

Min tankegang er enten, at du skal indlæse en form for masselagringsdriver til WinXP for at installationen skal gå igennem, eller noget er galt med harddisken (som John sagde).

For at bevise, om det kun er en driverfejl fra WinXP installeret, og siden du har nogle Win7-diske rundt omkring, skal du bruge en af ​​dem til at lave en testinstallation, som du sagde ovenfor. Hvis Win7 går igennem uden problemer, så er det ‘ s bare et WinXP installationsproblem. Hvis selv Win7 fejler, har du et hardwareproblem.

Åh ikke glem det er en færdigbygget maskine, så de har normalt gendannet partition (er) i harddisken. Du kan sikkert bruge den til at gendanne til den oprindelige Vista. Nogle gange kan disse gendannelsespartitioner forårsage problemer for en ny Windows installere, medmindre du tørrer hele harddisken for at slippe af med alle partitioner.