Inside Diet Madison Avenue

Inside Diet Madison Avenue

Med disse ord annoncerer den anonyme Instagram-konto, der har taget dødbringende mål for prominente mænd i annoncebranchen, sit næstformål. Siden januar har kontoen ‘Diet Madison Avenue’ været navngivning og shaming branchens eksekver engageret i seksuel chikane. I den seneste måned er det blevet et snoet parlor spil inden for branchen: Hvem er næste?

Nå ved vi hvem der var sidste: Droga5 chefskonsulent Ted Royer, som blev slettet torsdag, og hvem var en af ​​tre ledere nævnt på kontoen, der blev genstand for interne undersøgelser inden for disse agenturer, og siden har forladt deres job.

Diet Madison Avenue s taktik kan komme ud som truende og rå: Den bruger grafisk sprog (kalder nogle mennesker ‘pricks’) og endda adresseret konen til et mål direkte. Men folkene bag webstedet, der kommunikerede med Ad Age via Instagram Messenger for at bevare deres anonymitet, påpege, at siden er privat. Og de har skrevet flere gange i Stories, at det ikke er en sladderside, det undersøger alt det, der udgiver med flere kilder, siger de. De siger også, at de samarbejder med advokater, ph.d.-studerende og professorer.

Med hensyn til kontoens tone er ‘reklame snarky og ikke altid velsmagende’ og ‘masser af snark og forbandelse fortsætter på arbejde’, sagde folkene bagved det af Messenger. ‘Vi forstår, at nogle støtter os og nogle ikke. Vi har altid forstået, at vi er en lille talte i et større hjul i denne bredere bevægelse. ‘

Kontoen er ikke bange for at blive grov: Det kaldte Alexander et ‘røvhul’, det har tweeted hos ledende ledere spørger, hvorfor de ansætter og fremmer seksuelle rovdyr, den skrev ‘GTFO’, da Colman blev slået og tacklet på hashtags, herunder fyret serialpredator. Det adresserer agenturer ved navn med ‘vi’ ser på dig ‘; det posterer e-mails af ofre detaljerede påstået chikane med navne udfyldt.

Gruppen drives af en ‘kollektiv’ af 17 mænd og kvinder, der alle har forskellige dagjobs i reklame, med yderligere assistance fra 42 personer om oprettelse af indhold, kopiering af skrive designstrategi og hjemmeside og community management, ifølge kontoen. Den har nu 7.500 tilhængere og tæller, siger de.

Det har også genereret en lang række modstridende følelser i branchen, med mange kritiske af dens taktik, men påskønnende for dets mission. Hvis intet andet, har det alle taler.

Mange af dem uden for Diet Madison Avenue interviewet til denne historie bad om ikke at blive identificeret af en af ​​to grunde: De ønsker ikke at deres ord tages ud af sammenhæng, eller de frygter gengældelse fra gruppen, som regelmæssigt opdaterer sin Instagram historier og navne, ikke kun påståede seksuelle chikane, men folk, de tror at være komplicerede, såsom HR-medarbejdere og andre agenturledere.

‘Det er svært at ignorere, men det har også været svært at omfavne’, siger en kvindeorganisation, der leder af webstedet. ‘Det er sandt, at Diet Madison Avenue skaber vigtig dialog om at sætte en stopper for seksuel chikane og ulighed på arbejdspladsen. Men desværre har mange af os følt, at dens tone ikke stemmer overens med dette nyhedsværdighed. ‘

Gruppen siger, at den får sine oplysninger fra kvinder, der er blevet chikaneret i branchen, og at historierne, som den udgiver, er blevet ‘flittigt’ udtalt. De fortalte Ad Age, at de sørger for at ‘bekræfte og verificere historierne om individer, der kommer frem.’

Og de hævder, at de skal fungere skjult for at beskytte informanter: ‘Mange af dem har delt deres historie med os, fordi vi er anonyme, og de stoler på os, og vi beskytter dem og deres historie.’

Et agentur administrerende direktør fortalte Ad Age, at ‘den eneste eksistens af Diet Madison Avenue talter til det meget ægte spørgsmål om seksuel chikane.’ Men anonyme angreb med ukendte beviser kan give kvæle kugler, der ramte uskyldige mennesker. Og når en anklagelse er lanceret, uanset hvad en domstol må eller måske ikke finde, det er spillet over for den persons omdømme. ‘

‘En af to ting sker’, siger Kat Gordon, administrerende direktør for 3% Movement, som har til formål at bringe mere mangfoldighed til kreativiteten. ‘Enten Diet Madison Avenue ved, hvem lovovertrædere er, før agenturerne gør det, hvilket tyder på en frygtelig kultur, eller agenturer kender før Diet Madison Avenue og gør ingenting.’

Alle agenturer, som organisationen har undersøgt i sin benchmarking undersøgelse, siger Gordon, havde nultolerance seksuel chikane politikker. Det er klart, at sikker rapportering og klare konsekvenser mangler i branchen, siger hun, og det større kulturproblem skal løses.

‘Det får folk til at snakke, og jeg synes, at det er godt,’ en konsulent, der ønskede at forblive anonym, fortæller Ad Age. ‘De har naturligvis lagt stor pres på branchen. Jeg tror ikke, situationen på Droga ville være sket Moncler DunJakke uden dem. ‘

Badger Winters Chief Creative Officer Madonna Badger, der lancerede WomenNotObjects initiativet i 2016, siger, at hun mener, at Diet Madison Avenue udnytter magten i sociale medier til at skabe forandring.

‘Gennemsigtighed og glans er afgørende søjler i en fri og lige verden, så ingen der er uskyldige har noget at frygte,’ siger hun. ‘De mennesker, der chikanerer kvinder og mænd, skal kaldes ud i et offentligt forum. Ellers, hvordan vil denne adfærd ende?’

Badger stiller imidlertid spørgsmålstegn ved manglen på gennemsigtighed på Diet Madison Avenue: ‘De giver ingen forbindelse til deres proces. Jeg vil gerne vide deres standarder.’

En anden industriel leder, der uden ironi forbliver anonym, siger, at ‘kitschy branding, stor afhængighed af anonyme kilder, og selvfølgelig sit valgmulighed Instagram Stories, gør denne indsats føles meget mere i kontakt end Washington Post. [ Der er en integritet og en etisk kodeks, der mangler at folk har brug for i nyhederne nu mere end nogensinde. ‘

En anden kvindeagentur, der hedder Diet Madison Avenue, er en ‘glat skråning’ og siger bare fordi en persons navn viser sig på listen, betyder ikke automatisk, at de er skyldige. ‘Der er risiko for heksejagt,’ siger hun.

Diet Madison Avenue modsætter sig denne fortælling og siger, at den ikke ser sig som noget andet end anonym reklame netværksapp, Fishbowl, eller Twitter eller YouTube, hvor folk skriver kommentarer uden Moncler Outlet Online at bruge deres navne.

‘Når vi skubber imod det status quo, erkender vi, at status quo vil skubbe tilbage,’ sagde de og tilføjede, at industrien skulle gøre det sådan, at behovet for Diet Madison Avenue er irrelevant.

‘Skab bedre industristandarder, få alle agenturer til at logge på det, lægge penge ind i det og håndhæve det.’

Jesse Brody, en partner hos Manatt, Phelps og Phillips i reklame-, marketing- og mediepraksis, fortæller Ad Age, at det ikke er let for nogen at sagsøge for ærekrænkelse, forringelse eller forfalskning, især hvis han eller hun er et begrænset problem offentligt figur som et kendt navn i reklame. Men Brody siger, at en ærekrænkningsdragt stadig kunne blive indgivet til kontoen, hvis fakta viser sig at være ikke sandt.

Repræsentanter fra Instagram var ikke umiddelbart tilgængelige for kommentarer om, hvorvidt kontoen bryder nogen af ​​dens regler.

I mellemtiden kører kontoen på. En kvindelig bureaukandidat, der har været lækker på webstedet, siger, at hun ikke tror, ​​at nogen vil have kontoen lukket, og siger, at hun ved, at folk roser for at finde vej.

‘Det kan bare betyde at slå reset, fokusere og være endnu mere klar over sine metoder og hensigter,’ siger hun.

Kontroversion til side, siger gruppen, ‘er uenig med os, vær irriteret over for os, men tal med hinanden.’ Den bevidsthed, det bringer til dette problem, er den vigtigste [del]. ‘