Inmate rendezvous har officerer skiftende praksis

Inmate rendezvous har officerer skiftende praksis

PORTLAND, Maine (NEWS CENTER) Cumberland County Sheriff’s Office ændrer nogle, hvis dets sikkerhed praktiserer, efter at en sikkerhedsbrud i fængslet er gået.

Sheriff Kevin Joyce siger, at det var en kombination af regelmæssige, men ineffektive sikkerhedspraksis og manglende opmærksomhed fra officerer, der tillod en fængslet at komme ud af sin celle for at besøge en anden fængsels celle og have sex med hende. Nu siger sheriffen, at han er forpligtet til at ændre nogle af disse sikkerhedspraksis for at sikre, at det ikke sker igen.

Det lyder som noget lige ud af filmene: to fængslede indsatte arrangerer en rendezvous ved at kommunikere gennem luftventilatorerne.

23 år gamle Arien L ‘Italien arrangerede sin seng, så officerer ville tro, at han sov. Han riggede sin celledør, så den ikke lå rigtigt og kunne snige sig ud af sin celle og ind i kvinders celleblok. Den 25-årige Karla Wilson havde også rigget sin celledør. Sheriff Kevin Joyce siger, at de to indsatte havde Billige Moncler Sale sex i Wilsons celle. En korrektionsofficer fangede L ‘Italien kravle på gulvet mellem et opkald og et andet efter at have forladt Wilsons celle.

Som det viser sig, er det ikke så svært at rigge disse låse.

‘Vi tog en check i dag, og chefsadvokaten var manøvrering med nogle papirhåndklæder og et kreditkort og kunne få det til det punkt, hvor han kunne åbne døren’, sagde Joyce på en pressekonference mandag.

Der var to andre døre. L ‘Italien måtte gå igennem for at komme til kvinders celleblok, men de døre holdes ulåst under natten over skiftet, efter at de indsatte er sikret i deres celler.

‘Hvis det er gjort korrekt, fandt de natten over folk det lettere at komme ind og gøre deres hoved tæller uden at vække dem op,’ sagde Joyce. ‘Men Moncler DunJakke effektiv i dag er den politik’ ude. ‘

Joyce siger det er nu klart, at rettelsesofficerer ikke har råd til at tage nogen korte nedskæringer.

‘Det syntes at være lettere på korrigeringsofficerer, men ikke mere at være lettere på dem. Dørene er der til et formål.’