Ingeniørens søn kender fakta bag kloakkonkurrence

Ingeniørens søn kender fakta bag kloakkonkurrence

Mit navn er Joseph A. Helm III. Min afdøde far, Joseph A. Helm Jr., tog eksamen fra North Carolina State University i 1957 med en BS i maskinteknik. Stat, men det var tæt på toppen i landet, da min far tog eksamen i 1957. Han arbejdede for Union Carbide Corporation i 35 år og pensionist i 1992 i en alder af 62 år. Silikone plante. Vi ville ofte tale om hans arbejde med EPA ved Union Carbide. Han sagde, at det var en stor stor hovedpine på grund af alt papirarbejde, der skulle forarbejdes på dette område. Og han sagde, at det ikke gjorde nogen forskel, hvilket parti der var i Det Hvide Hus, EPA var altid chef. Det var sådan, at præsident Nixon konstruerede systemet for at bekæmpe års forsømmelse mellem stor industri og folk til vores hellige miljø.

Da vi først flyttede til Marietta i 1973, tog det ikke lang tid for far at blive vicepræsident for Putnam Community Water Board. Han brugte sin uddannelse og livserfaringer, der vokser op i en gårdsfamilie, for at lede styret sammen med præsident Dick Bergen. For omkring 20 år siden nærmede EPA amtskommissærerne ledet af præsident Sam Cooke med en ordre til kloak Nolan Circle, fordi der var råt spildevand fra cirklen, der hældte ind i Muskingum-floden. Folk på cirklen greb meget som borgerne i Devola tager fat på at indføre et kloaksystem nu. Kommissærerne vidste, at det skulle gøres, så de arbejdede sammen med EPA for at få arbejdet færdigt. Da det hele var sagt og sagt, var alle på Nolan Circle glad for at projektet var blevet gjort, fordi alle vidste, at septiktankene på cirklen sikkert havde revner og sprækker på deres nederste sider og dermed lækker spildevand i det åbne land. Og disse septiktanke Billige Moncler Sale havde kun været i jorden på Nolan Circle i ikke mere end 20 år. Er der nogen i Devola, der nogensinde holder op med at tænke, hvor længe de nuværende septiske systemer har været i jorden, de andre dele af Devola? Der er mange huse, der har været her i 50 år. Det tager ingen ingeniør viden at vide, hvad der sker med beton, der har været dybt i jorden i 10 år, endsige 50.

Nitrater i vandbrøndene var et problem, som vandbrættet tacklede for nogle få år siden. Nitratniveauerne viste sig at være høje nok til at forårsage fosterskader hos nyfødte, og offentligheden rejste alle slags helvede om det. Så vandbrættet investerede i et omvendt osmose system for at afhjælpe problemet, og offentligheden var alle lovey dovey. Men det langsigtede problem med nitratniveauer er stadig hos os i dag lige under alle septiktankene. Det skyldes, at de fleste septiktanke i Devola er sprængt et sted, forhåbentlig nær bunden af ​​disse tanke, men måske ikke. Det betyder, at rå spildevand er og har spildt ind i vores værfter for nogle gange nu. Dette rå spildevand vil i sidste ende komme til floden ligesom i Nolan Circle. Dette vil gøre nitratniveauerne skyrocket i hvem ved, hvor længe og der ikke vil være noget omvendt osmose system, der kan håndtere dette niveau af nitrater for at gøre ikke kun Devola vand usikre, men også ethvert samfund, der brugte forarbejdet vand fra Muskingum som drikkevand . Dvs.. Marietta og meget mere. Så borgere i Devola tror du, at det vil være dyrt at sætte i kloaksystem, tænk på hvor dyrt det ville være at vente en anden 10 til 15 år.

Det koster kun folk på Nolan Circle omkring 50 dollar om måneden at betale for deres system, så ingen kommer tæt på at tabe huse i Devola nu. Hvor længe må vi lytte til demokuberingen af ​​blokhovedets kommissærer og gøre hvad der er rigtigt nødvendigt og logisk og gøre, hvad ØPA har beordret os til at gøre. Kommissærerne leger ikke med ild, de leger Moncler DunJakke med EPA, og min far lærte mig, at EPA altid vinder, ikke på grund af mobning eller manglende intelligens, men fordi de har ingeniører, der arbejder for dem, der er lige så kloge som min far var Og Joseph A. Helm Jr. var en pistol.