ingen ville bryde mig om jeg døde

ingen ville bryde mig om jeg døde

Jeg har ingen. Alle, jeg havde i mit liv, skød jeg enten væk. Ingen ønsker at være omkring mig. Jeg har lyst til snavs. Min familie og venner havde gået over mig, og da jeg endelig havde modet til at tale op. Jeg kan ikke stoppe med at tale. Nu har mine handlinger skadet andre. Jeg er gravid, og faren ønsker ikke selv mig omkring ham. Han hader mig så meget, at han vil Moncler Outlet have, at jeg skal dø. Jeg er snarere død end levende. Måske ville mit efterliv være så meget bedre. Hvis jeg døde, ville ingen bekymre sig, ingen ville komme og sige deres farvel. Thats hvor meget de hader mig. For dem er jeg vanvittig imod menneske med følelser. Alle, jeg havde i mit liv, skød jeg enten væk. Ingen ønsker at være omkring mig. Jeg har lyst til snavs. Min familie og venner havde gået over mig, og da jeg endelig havde modet til at tale op. Jeg kan ikke stoppe med at tale. Nu har mine handlinger skadet andre. Jeg er gravid, og faren ønsker ikke selv mig omkring ham. Han hader mig så meget, at han vil have, at jeg skal dø. Jeg er snarere død end levende. Måske ville mit efterliv være så meget bedre. Hvis jeg døde, ville ingen bekymre sig, ingen ville komme og sige deres farvel. Thats hvor meget de hader mig. For dem er jeg vanvittig imod menneske med følelser. Jeg vil bare være fri.

Håber virkelig at du når ud til nogen, hvis du tænker på at gøre nogen skade for dig selv eller andre. Sig en ekstra bøn for dig i aften

Få hjælp. Depression er en sygdom, det lyder som om du har fremmedgjort alle i dit liv, kan dine problemer endda køre dybere end det. Hvis du har ramt familie venner med ord eller handlinger, skal du måske tage sunde skridt hen imod helbredelse af forholdet i stedet for bare at holde det i og derefter blæse op. Tid helbreder sår. Du lyder ung. at være ung og gravid og alene er en trængsel. Vær sikker på at du også gør hvad der passer bedst til din baby. Hvis du er i en usund situation, overveje dine muligheder. Du må ikke bringe en anden baby i verden i elendige usikre omstændigheder. Mange par derude, der er desperate for at få børn og kan ikke. Tag et par år (eller flere) for at søge hjælp til at reparere dine sår, familieforhold mental sundhed, før du starter en egen familie. Det er næsten umuligt at være kærlig forælder, når du ikke elsker dig selv. HJÆLP HJÆLP! Ring til Lampion Center. De tilbyder mental sundhedstjeneste, du kan få et tilskud til at hjælpe dig med at få tjenesterne til gratis eller for en reduceret mængde Du er ikke alene Der er folk ivrig efter at hjælpe dig Alle, jeg havde i mit liv, skød jeg enten væk. Ingen ønsker at være omkring mig. Jeg har lyst til snavs. Min familie og venner havde gået over mig og da jeg endelig havde modet til at tale op. Jeg kan ikke stoppe med at tale. Nu har mine handlinger skadet andre. Jeg er gravid, og faderen vil ikke engang have mig omkring ham. Han hader mig så meget, at han vil have, at jeg dør Jeg er snarere død end levende. Måske ville mit efterliv være så meget bedre. Hvis jeg døde Moncler Jakke Dame ingen ville bryde sig, ingen ville komme og sige deres farvel. Thats hvor meget de hader mig. For dem er jeg vanvittig imod menneske med følelser. Jeg vil bare være fri.

Du er her af en grund. Du ved bare ikke hvorfor, men du vil finde ud af det. De hårde tider formler os mere end andre gange. Hæng ind der og find ud af, hvilken storhed der er i handelen for dig!

Jeg har bedt og forsøgt at forblive positiv. Men når andre omkring dig får dig til at føle, at du nu er værd at leve for sin skade så meget. Alonzo wilkins havde gjort mig gebyr ligesom dette. Han var ligesom du er skør, jeg vil få en fastholdelsesordre på dig. Alt fordi jeg ville tale om babyen. Jeg er ikke ung, og jeg burde have kendt bedre end at lade nogle unge minded fyr drage fordel af mig. Ive været i sydvestlige adfærdscenter. De var en lil hjælp. Jeg var på depression medicin, men tog mig væk fra dem cuz af angst angreb. Jeg har bare ønsket at Ive havde gjort bedre valg i livet. Dens som jeg er en ulempe charme. Du ville ikke engang være omkring mig. Alle, jeg havde i mit liv, skød jeg enten væk. Ingen ønsker at være omkring mig. Jeg har lyst til snavs. Min familie og venner havde gået over mig, og da jeg endelig havde mod til at tale op. Jeg kan ikke stoppe med at tale. Nu har mine handlinger skadet andre, jeg er gravid, og faderen vil ikke engang have mig omkring ham. Han hader mig så meget, at han vil have mig til at dø. Jeg er snarere død end levende. mit efterliv ville være så meget bedre. Hvis jeg døde, ville ingen bekymre sig, ingen ville komme og sige deres farvel. Det er hvor meget de hader mig. For dem er jeg vanvittig for mig selv imod følelser. Jeg vil bare være fri.

Du har nok ret. Alle, jeg havde i mit liv, skød jeg enten væk. Ingen ønsker at være omkring mig. Jeg har lyst til snavs. Min familie og venner havde gået over mig, og da jeg endelig havde modet til at tale op. Jeg kan ikke stoppe med at tale. Nu har mine handlinger skadet andre. Jeg er gravid, og faren ønsker ikke selv mig omkring ham. Han hader mig så meget, at han vil have, at jeg skal dø. Jeg er snarere død end levende. Måske ville mit efterliv være så meget bedre. Hvis jeg døde, ville ingen bekymre sig, ingen ville komme og sige deres farvel. Thats hvor meget de hader mig. For dem er jeg vanvittig imod menneske med følelser. Jeg vil bare være fri.

Jeg kender dig ikke, men jeg elsker dig uanset. Vær venlig at give op og gøre skade på dig selv. Jeg lover dig, det er ikke det værd !!! Jeg har haft livet af selvmord i min familie og venner, og hver og en dræber mig lidt mere inde. Jeg lover dig, livet bliver bedre. Bid, stol på Gud og din egen styrke. Han fik dig til at rejse sig over alt, hvad verden ville forårsage dig. Jeg elsker dig min ven, og jeg beder om dig. Hvis du har brug for en ven, vil jeg forlade dig en e-mail, og vi kan tale mere om det, hvis du kan lide. GUD BLESSER DU !!!

ting bliver altid bedre! Selvmord er aldrig svaret! jeg mistede min bedste ven af ​​13 år fordi hun begik selvmord det ødelagde alle, der elskede hende såvel som hendes børn, det vil ikke løse noget og gøre ondt mere, end du tror! hvis nogen vælger ikke at være i dit liv, tag det som deres tab, ikke din! Jeg har været i jeres sko, føler at alt hvad der kunne gå galt gjorde, men det bliver meget bedre efter hver storm er en regnbue !! og lykke er en sindstilstand, nogle gange har du brug for at skabe din egen lykke, og de mindste ting kan gøre dig glad, og hvis din babys far ikke har noget med dig at gøre, er han bare en barnlig idiot, der endnu ikke ved, hvordan man skal handle som en mand, forhåbentlig en dag vil han, men ikke vente på ham også lade ham gøre det alene, fokusere på at skabe et godt fredeligt og godt liv for dig og dit barn, du har nu skabt et liv, en person der vil slå op til dig og elsker dig er alt, hvad du kan for at vise det barn du plejer, og du elsker hende eller ham! Jeg har ingen. Alle, jeg havde i mit liv, skød jeg enten væk. Ingen ønsker at være omkring mig. Jeg har lyst til snavs. Min familie og venner havde gået over mig, og da jeg endelig havde modet til at tale op. Jeg kan ikke stoppe med at tale. Nu har mine handlinger skadet andre. Jeg er gravid, og faren ønsker ikke selv mig omkring ham. Han hader mig så meget, at han vil have, at jeg skal dø. Jeg er snarere død end levende. Måske ville mit efterliv være så meget bedre. Hvis jeg døde, ville ingen bekymre sig, ingen ville komme og sige deres farvel. Thats hvor meget de hader mig. For dem er jeg vanvittig imod menneske med følelser. Jeg vil bare være fri.

så stå op for dig selv, bevis for at være en god person og mor til dit barn! ikke være opmærksom på, hvad andre mennesker gør, hvis det er sårbart, så du behøver dem ikke! der er masser af mennesker i denne verden kan du altid finde en bedre mand i tide, men lige nu skal du bekymre sig om dig og dit barn, ingen andre! Livet er, hvad du gør det, så hvis du ikke er glad, skal du lave nogle ændringer! altid stræber efter at gøre det bedste du kan, og husk at være trist, vil såre din baby så bare slappe af og ordne det, du kan, og hvis dine venner udnytter dig til at få bedre venner, hvis din familie behandler dig som crap, bare vær ikke generet af dem nogle gange er alt hvad du behøver, en smule tid til at finde ud af, hvem du er og hvad du vil have! himlen er grænsen, så sætte mål og fuldføre dem skabe et bedre liv for dig og dit barn ved at blive uddannet, efterfulgt af et godt job, og du vil kunne få en god fremtid for jer begge! så du kan se frem til små krammer og køleskabskunst, der fører til en lykkelig nogensinde !! husk det er de små ting, der betyder noget! Jeg har ingen. Alle, jeg havde i mit liv, skød jeg enten væk. Ingen ønsker at være omkring mig. Jeg har lyst til snavs. Min familie og venner havde gået over mig, og da jeg endelig havde modet til at tale op. Jeg kan ikke stoppe med at tale. Nu har mine handlinger skadet andre. Jeg er gravid, og faren ønsker ikke selv mig omkring ham. Han hader mig så meget, at han vil have, at jeg skal dø. Jeg er snarere død end levende. Måske ville mit efterliv være så meget bedre. Hvis jeg døde, ville ingen bekymre sig, ingen ville komme og sige deres farvel. Thats hvor meget de hader mig. For dem er jeg vanvittig imod menneske med følelser. Jeg vil bare være fri.

Jeg ser

Du er her af en grund. Du ved bare ikke hvorfor, men du vil finde ud af det. De hårde tider formler os mere end andre gange. Hæng ind der og find ud af, hvilken storhed der er i handelen for dig!

Dette er så sandt, jeg har haft ekstreme omstændigheder, hvor jeg ikke selv smilede i forlængelse 2 år, jeg blev fejlagtigt anklaget for noget og var i fængsel for noget, jeg aldrig gjorde. Men det formede mig, gjorde mig stærkere, jeg ved, at jeg kan klare mig meget mere, end jeg tidligere troede. Det gør mig bare hårdere i dag, og baby pige, jeg kæmper hårdt hver eneste dag! Jeg lider også af depression. Men der er lys, og du kender mig ikke, men jeg bryr mig. Du kommer igennem disse følelser. Nogle dage vil du kæmpe hårdere end andre dage, men du er beregnet til storhed! Plz nå ud til nogen for at hjælpe dig igennem. Men det formede mig, gjorde mig stærkere, jeg ved, at jeg kan klare mig meget mere, end jeg tidligere troede. Det gør mig bare hårdere i dag og baby pige, jeg kæmper hårdt hver eneste dag! Jeg lider også af depression. er lys, og du kender mig ikke, men jeg bryr mig. Du vil komme igennem disse følelser. Nogle dage vil du kæmpe hårdere end andre dage, men du er beregnet til storhed! Plz nå ud til nogen for at hjælpe dig igennem.