Ingen signering bedre end en dårlig underskrift for Klopp

Ingen signering bedre end en dårlig underskrift for Klopp

Dette synes at opsummere os under Klopp i overførselsvinduet gør det? Han tager selvfølgelig en risiko ved at forlade os kort og ikke bringe forstærkninger, men for ham er det værd på lang sigt. At tage sådan en holdning kan helt sikkert hævdes for givet den dross vi underskrev i de sidste par årtier. talent og sult. Se på, hvad Klopp sagde om at underskrive Klavan:

‘Jeg ved, at han ikke kun er en meget god spiller, men den type mentalitet og person, der kommer her for at kæmpe og vinde. Har haft chancer for at flytte til nogle meget store klubber, men viste loyalitet over for Augsburg, og nu har vi slået nogle store hold for ham at komme her. Jeg tror, ​​han har lavet en stor beslutning! ‘

Ingen manager synes naturligvis at lide, men ovenstående lyder meget Houllier som. Husk da han bragte Diouf over Anelka fordi han fandt Diouf mere hungrig, og Houllier følte sig berettiget til at gøre forandringen? Vi så tydeligvis, hvordan det gik Klopp skal være forsigtig, da due diligence er god, men han kan blive for staa. Jeg tror faktisk ikke, at Klopp mener, at han kan træne vores forsvarsspillere og gøre dem bedre, hvis Klopp simpelthen kan finde den meget specielle slags spiller han ønsker, der ville løbe gennem mure for ham, han vil ikke købe nogen, hvis han kan finde sådan afspillere. . Ingen underskrift er bedre end en dårlig underskrift.

Se hvorfor Moreno er delvist tilbage for at han ikke kan være yderst talentfuld, men han løber gennem mure til Klopp, og indtil han kan finde en mere talentfuld Moreno, vandt han forandring af ting, og må ikke se Robertson som klar endnu. Igen ser vi sultegenskaben trumping alle andre. Derfor er ekstra hjælp fra spejderne en absolut nødvendighed.

I denne forstand er Klopp ikke en idealist. Han venter simpelthen til det tidspunkt, hvor han har sine egne spillere, som han kan kalde sig selv og dermed vil de være de eneste der kan levere den type fodbold, han ønsker. (En del af dette kan også være fordi at have mere kontrol over overførsler er noget, Klopp ikke er vant til og dermed spiller han sikkert sikkert med den øgede ansvarlighed). Til Klopp, han i en overgangsperiode, hvor han skaber et hold i sit eget billede. Men at få fjerde sidste sæson har nu rejst forventninger og dermed Klopps seneste frustration og beklagelse af klubbenes statur og historie, og vores unge spillere føler sig skræmt af det. Men Klopp skal håndtere alt dette og vil naturligvis have brug for hjælp.

Det var interessant, selvom da Klopp blev afsløret, sagde mange, at han ikke havde brug for store penge, og at han gjorde holdet til en stjerne. Godt bevilget gjorde han os bedre end summen af ​​vores dele sidste år, hvor er alle disse forhandlere, der er potentielle verdenskrigere? Han brugte relativt store penge på Man, Salah, Wijnaldum, Keita og Ox. Betoner dette bare, at rent faktisk ledere ikke er messiahs af overførsler og i sidste ende har brug for en stor hjælp fra deres spejdere og rekrutteringshold? Sure Klopp identificerede sig selv som Matip, Karius Klavan for billige penge (fordi han kender Bundesligaen), men han har selvfølgelig en endelig ressource. Han har brug for flere muligheder fra klubben og hurtig.

Det er her, hvor FSG skal vågne i stedet for at tænke Klopp er en messias og giver ham kontraktudvidelser, de har brug for at støtte ham i en ressourceforståelse så meget som en økonomisk. Ellers er Klopp måske ikke på længere sigt, som han for tiden planlægger.

Problemet er at få 4. sidste sæson fik os til en position, hvor de bedste spillere rent faktisk vil spille for os. Jeg vil give dig en tipkammerat, vi vandt ikke i top 4 denne sæson, mens vi skulle komme videre fra vores ekstremt svage gruppe i C / L, når vi spiller de gode hold, bliver vi smurt. Du venter bare indtil næste sæson, når vi mister Couts (som er på et andet niveau for de fleste af vores hold) Kan. Det er godt, vi får Keita, men han vil da være den ene et niveau over resten af ​​holdet, når han spiller med Henderson Lovern co.

Hvad med VVD, der ønsker C / L fodbold, vundet vi ikke at tilbyde, så hvad skal Klopp gøre da, så skriv ingen igen. Absolut sindssygdom, der ikke underskriver bedre spillere, end hvad vi har, hvis det virkelig er 1. valg eller intet for Klopp, vil vi have en skønt dårlig armand, når vi er ude af C / L.

Hvor længe før Salah Mane bliver træt af at spille duds som Moreno, Klavan, accepterer Lovern co de uundgåelige tilbud, de får.

Mikus Jeg havde denne diskussion i weekenden, Balotelli blev underskrevet som en sidste udvej, fordi vi ikke kunne få hvem vi ønskede, og han var tilgængelig, klubben var og er stadig slated for den beslutning, men de mennesker, der gør slating, tyder på, at vi skulle have taget den samme tilgang om sommeren. Nogen spørger også, hvorfor vi slap af Sakho, hvis historierne skal troes, og han handlede, hvordan han var, så holder han ham bare budskabet til de andre spillere om at adfærd skal tolereres, og det er okay for alle, sikkert efter fjerde sidste sæson, han fortjener en fuld sæson at se, hvor vi ender op, alt er ikke rosenrødt i øjeblikket, men det er ikke som dømmekraft og dyster som mange gør ud.

Glas halvt tomt og vi er 9., spiller dårligt og forsvaret er forfærdeligt.

Glas halvt fyldt, og vi har spillet City, Spurs, Utd og Arsenal i de første 9 og er stadig kun 3 point fra 4. år. 12 af de 16 indrømmede har været i 3 dårlige spil, bortset fra de 4 indrømmet i 6 synes ikke så dårligt.

Enig nummer 8, jeg har allerede skrevet om Billige Moncler Sale nogen chance for top 4. City, Utd, Chelsea, Spurs og nok Arsenal vil slutte over dette rod. Som du siger, vil der være få topspillere, der ønsker at deltage uden CL fodbold. I forbifarten Coutinho, Kan og måske andre går ud. Samme skidt andet år, et skridt fremad tre tilbage. Ville nogen blive overrasket, hvis vi har de samme aber i vores back line i starten af ​​næste sæson? Ikke mig. Glem Januar, FSG Brug ikke i det vindue, og Klopp blev citeret for at sige det ‘betyder ikke værdi for pengene’. Faktisk bruger FSG ikke meget net i noget vindue i det seneste. Kun chance, hvis rygter skal troes, at børnene kommer ind på bagsiden og glædeligt choker os alle sammen.

Kunne give dig det, hvis der var tegn på, at vi kunne vende om hjørnet. Faktum er, at jeg kan se det kun værre. Fejlene, der så os voldsramte ved City og Spurs, bliver lavet i hvert spil, heldigvis var de de eneste hold til at udnytte. Vi kunne nemt have tabt Leicester og Newcastle spil, som ville forlade os i bunden af ​​bordet. Der har været dårlige kørsler før, men du havde altid følelsen, der var tegn, det ville vende. Ikke denne gang og uden Mane er vi svagere. Vi har fire point fra kampene mod Arsenal City Spurs og Utd. Tag Arsenal ud, fordi de blev slået ned, så der er et punkt fra de tre spil og hamret i to af dem. Ikke godt.

Pax, på mange måder støtter jeg Klopp holdning til at sikre, at vi tager den rigtige spiller i stedet for at føle, at vi skal købe nogen som uret tikker ned. Vi har selvfølgelig historie her med at købe sådan dross under sådanne omstændigheder som du nævner. Jeg tror, ​​at en har kvalificeret sig til CL. Der er en forskel mellem fanens synsvinkel og Klopp. Tilskuerne forstår forståeligt det som et skridt fremad og ønskede at se en overflod af verdensklasse spillere kommer ind. Men mens Klopp uden tvivl bifaldt det i hovedet tror jeg han primært stadig ser os som kun i år 2 i en 4-årig plan, og det har ikke travlt med at bringe en flot underskrift og ønsker at gøre jobbet ordentligt. Jeg vil stadig ikke sige os i en krise, men presset Billige Moncler Sale er uundgåeligt nu på vej. Jeg formoder, at Klopp venter på, at vi går i gang som vi gjorde sidste år, og det er stadig noget vi kan gøre, og så tror jeg, han forsøger at gøre noget i januar. Top 4 vil uden tvivl stadig være målet, men ville Klopp se det som en katastrofe, hvis vi ikke gør det? Jeg var ikke sikker på, at han ville. Han spiller det lange spil her, hvor genopbygningen af ​​holdet med spillere af hans ilk er hans eneste prioritet. Jeg tror, ​​vi som fans bliver nødt til at acceptere det og lette tilbage på vores forventninger. Men klubben har brug for at støtte ham i at rekruttere de spillere, han ønsker at give ham så mange muligheder som muligt. Hvis der er en grundlæggende årsag til vores fejl i de seneste årtier, spiller den rekruttering. Indtil vi løser det, fortsætter vi rundt i cirkler.

Pax Balotelli var helt anderledes. Der var mangel på strejdere, som vi realistisk kunne få i løbet af sommeren. Der var flere gode forsvarere i hele Europa i denne sæson, som vi kunne komme ind for at styrke vores forsvar. Jeg køber ikke den vinkel, som vi skal vente på VVD, uanset hvad spillere som De Vrij, Tah er alle passende alternativer. Desuden er det ikke som vi kun har brug for en CB, vi har brug for to i virkeligheden, jo hurtigere er Klavan erstattet jo bedre. Der er ingen undskyldning for ikke at underskrive en CB i løbet af sommeren.

Det meget dybere end ikke at underskrive et center tilbage i sommer, dette rystede forsvar blev arvet fra Rodgers og har foregået i over to år.

Klopp filosofien har været, hvis du scorer 3, scorer vi 4 godt, hvis det virker, men det fungerede i Newcastle og PL er endnu mere konkurrencedygtig nu.

Klopp har brug for tæt på en fuldback 4 en ny Keeper og en forsvarlig midtbanespiller, hvis han ændrer sin filosofi, styrker forsvarligt forsvarligt, hvilket sandsynligvis betyder at ofre Coutinho plus nogle betydelige investeringer og enten bringer i en top Defensive Coach til at arbejde sammen med ham eller bevise at han kan gøre det selv, som han ikke har kunnet gøre i over to år, så vil Liverpool fortsætte med at starte og stamme.

det er ni, jeg kan ikke se forsvaret bedre når som helst snart med disse spillere. vi skal forsøge at komme til Jan stadig i og omkring top 4 (jeg tvivler på dette) og underskrive to center backs mindst.

for at være ærlig, når vi starter langsomt, bliver vi aldrig helt tilbage. Jeg tror, ​​at klopp vil være væk om sommeren. Han vil hverken gå eller ejerne vil reagere fuldstændigt og han bliver afskediget. Det er et meget almindeligt tema med os

shanks har ret. det skylles og gentages konstant med det samme vrøvl spildes ud på og uden for banen

Der kan godt være bedre forsvarere midtbanespillere derude, der var tilgængelige, men det er efter vores mening at forsøge at tage en neutral stilling her. Til Klopp vil han have bestemte kvaliteter, der passer ind i hans filosofi, og hvis han kan finde dem, forlader han det, indtil han kan finde dem senere. Eller hvis klubben fejler på et mål, forlader han det stadig. Det er klart, at Klopp fylder siden med flydende, hurtige bevægelige hårdførende spillere, fordi hans filosofi, og hvis han tager et hit på kort sigt, mens han bygger det, så er det også. Så jeg tror ikke, vi kommer til at ændre Klopp her, vi kan kun håbe klubben giver ham så mange muligheder som muligt for at finde sine slags spillere (og stopper med at bryde over dem). Fodbold kan være et spil af de fine marginaler, hvis vi ikke har mistet Mane in the City-spil gennem skade, men ikke har andre til rådighed, kan vi godt være et par punkter bedre, og der er ikke tale om en krise. Men vi har mistet dem, og med Klopp også nu jonglering med CL, kæmper han for at finde kontinuitet og dermed momentum, og derfor er hans svagheder uundgåeligt nu udsat. Det er et klæbrig plaster, som vi ind i, og vi skal helt sikkert komme ud af det, men hvis vi kan begynde at se træet for træerne, skal vi kunne begynde at hente vores formular.

Hvis dette var Bundesliga, er vi måske mindre sårbare, og jeg tror, ​​at en del af problemet her er, at Klopp har kæmpet med ligaenes fysiske karakter (han fortalte det som sådan), og han bliver nu mere udsat, end han troede, han ville være .

Bob, jeg er enig, det kunne i sidste ende koste ham sit job, hvis han ikke er forsigtig. Men alt dette passer ind i det, han sagde, især han beklagede vores historie og den effekt, han sagde, at den havde på de unge spillere. Det som om han i sin verden lige begyndte genopbygningsjobbet og bliver frustreret over forventningsniveauet og spekulerer på, hvorfor alle bliver så utålmodige. Liverpool PL er en anden kedel fisk til Dortmund side han kom ind. Han ville sige, at vores problem vores navn og stilhed lægger pres på os, og til en vis grad har han et punkt. Men han skal håndtere alt dette, hvad han bliver betalt for millioner af.