Ingen sene aftener for workaholic Wilkinson

Ingen sene aftener for workaholic Wilkinson

Bash blev afholdt på C Prime Steakhouse på Century Plaza Hotel og stedet var marmelade pakket. Jeg styrtede det efter avisen og talte til en af ​​Wilkinson-kampagnemedarbejderne, da jeg så, at Wilkinson skakede hænder med folk på hoveddøren. Nej, han fortalte mig. kom så tidligt som jeg kunne betale min respekt til alle frivillige og tilhængere, og så var det i seng, så jeg kunne stå op tidligt og komme i gang. Hvad end dine første indtryk af Wilkinson måske er, så tænk han ikke en slacker.Han vil have brug for arbejdsmoral med en byelektion allerede i gang i Kelowna (sædet fra den tidligere liberale leder Christy Clark) og en kritisk lovgivningsmøde, der starter 13. februar. Kelowna-sædet er et sikkert for liberalerne og vil sætte dem en stemme tættere på en NDP-mindretalsregering, der kun har en slank ledelse i legislature.we er heldige nok til at vinde byselektionen, vi ville have 42 pladser, det meste af enhver Moncler Jakke Dame part i Parlamentet, sagde Wilkinson. betyder det iboende ustabilt at have en minoritetsregering i NDP, og vi ser, hvor det går. Når valget kommer, vil Wilkinson være en attraktiv mulighed for vælgerne? Han indrømmede, at partiet har brug for at udvide sin appel. Parti har brug for mere engagement med vores etnisk forskelligartede samfund, sagde han. har brug for mere engagement med kvindelige vælgere og unge vælgere. Men hvordan går festen ud til unge, etnisk forskelligartede vælgere især kvinder ved at gøre en 60 år gammel hvid fyr deres leder? Dette vil være Wilkinson største udfordring: Overvinde et billede som en forkælet, downtown, rig advokat / læge / Rhodos scholar, mens de relaterer til arbejdende mennesker, der kæmper for at få ender til at mødes i forstæderne og udenfor. Hans modstandere siger at han bor i posh Shaughnessy naboskab, for eksempel, så jeg spurgte ham om det præcise. Lev i Vancouver nær 37th og Granville, sagde han. Er det Shaughnessy? Afhænger af hvordan du definerer det, sagde han. ikke hvad vi kalder det. Vi kalder det Quilchena. Liberal leder? Mike Smyth: Kan de liberale hjernefulde nye boss vinde store? Tidligere premier Gordon Campbell.Ex Liberal leder og premier Gordon Campbell havde et lignende billede problem. Wilkinson var hans højre hånd mand i årevis som Liberal parti præsident og derefter en viceminister i Campbell kontor. Jeg spørger ham om sammenligningen. Ligner han at blive kaldt Gordon Campbell 2.0? Campbell var en hårdtarbejdende person, der vandt tre valg og bragte British Columbia-økonomien ind i det 21. århundrede. Jeg er helt glad for at høre den sammenligning, sagde han. Han sagde, at han lejlighedsvis taler til Campbell, som har givet ham afgørende råd. Langt stående råd fra Gordon Campbell har været at fokusere på partiets værdier og sørge for at du kan levere ting for virkelige mennesker, sagde han. indebærer at være skatteansvarlig og sikre, at vi støtter en virksomhedsdrevet økonomi. erhvervsliv, der vil elske Wilkinson. Den større udfordring vil nå ud over denne base, især for en fyr, der måske ligner bare lidt for smug, urbane og velhavende for nogle smag. Levede og Moncler DunJakke arbejdede overalt i British Columbia og har en meget god fornemmelse for, hvad det er i landdistrikterne , han sagde. sikker på, at vi kan gå videre og udvide vores base. Han kan bare trække det ud.