Ingen såret i Inn ild takket være den heroiske medarbejder

Ingen såret i Inn ild takket være den heroiske medarbejder

‘Vi var lige i midten! Præcis hvor ilden har brændt hele tiden, så det var skræmmende!’ sagde knudson

Inden for fem minutter var Chamberlain Oacoma Volunteer Firefighters på scenen kæmper for flammen. En kamp, ​​takket være Mother Nature, varede meget længere end forventet.

‘I ni eller 10 timer! De er vidunderlige, og jeg kan ikke takke dem nok, og de Billige Moncler Jakke Dame har arbejdet så hårdt! Jeg mener, at ilden bare kom tilbage igen, så de hurtigt satte det ud! Jeg er taknemmelig for alle og at alle er sikre! Det er alt hvad der betyder noget. ‘ sagde knudson

Flere mennesker tror, ​​at lynet spillede en rolle, men på dette tidspunkt er det, der udløst flammerne, stadig ubestemt.

‘På dette tidspunkt ved vi ikke, at Fire Marshall vil være tilbage på scene i morgen formiddag for at afslutte sin undersøgelse af, hvad der startede ilden.’ Sagde Sergeant Jason Handel med Chamberlain Police Department.

‘Oasis Inn er en vigtig destination for jægere og fiskere i Central South Dakota, og med dette er det uofficielle kickoff til sommeren, vil det blive et stort tab for området. Mens det er et tilbageslag, siger ejerne, at det er en, de vil komme tilbage fra. Oasis Inn-ejergruppen udtrykte også deres tak til alle de reagerende brandmænd, der kæmpede for flammen i løbet af natten og om eftermiddagen. Saloon ‘af Al ’s Moncler DunJakke Oasis leverede endda morgenmad og forfriskninger til besætningerne på scenen hele dagen.