Ingen pengeovertagelse

Ingen pengeovertagelse

Desværre har disse bemærkninger allerede tilføjet forvirring til læsere, som fortjener indsigt snarere end intriger på dette eller andre spørgsmål.

Som talsmand for Del AWARE har jeg til tider brugt den stenografi analogi med at ‘overtage regeringen’ som en nøjagtig beskrivelse af, hvad vælgerne i Bucks County har opnået i de seneste år. Det er et legitimt krav, da vælgerne her har modtaget år med voldelig og respektløs behandling under den tidligere Warren og Zettick county administration, især om pumpeproblemet. I sidste ende tvang den administration Bucks County til kontraktlige forpligtelser, som borgerne klart ikke ønskede, og som vi stadig lider for. Pumpen blev fremdrevet kun af stærke specialinteresser, som Philadelphia Electric, som har meget at vinde på offentligheden.

Men selv med denne omvendt måtte vælgerne i Bucks County kæmpe hårdt for at beskytte sig selv, fordi de interesser, som pro-pomperne lovede at ignorere folkets vilje som udtrykt i afstemningerne.

Hal Marcovitz ved, at jeg ikke henviste til Del AWARE Unlimited som at have ‘overtaget regeringen.’ Og hr. Marcovitz indser sikkert, at Billige Moncler Sale som en organisation har Del AWARE Unlimited ingen interesse i at håndtere administrationen af ​​amtsregeringen. Vores valgte embedsmænd er ganske i stand til at håndtere det selv.

De sidste år af Bucks Countys politiske historie har været ekstraordinære. Som følge af borgernes bekymring over pumpeprojektet og borgernes afsky ved den arrogante behandling, de modtog af den tidligere amtskommune, er der kommet en ny borger / vælger: vælgere, der ikke er så engagerede i partflags Moncler DunJakke som de skal spørgsmål og kandidater, der deler deres bekymringer. Og mens Del AWARE Ubegrænset som en organisation ikke hævder troen på denne nye race af vælger, føler vi vores arbejde sammen om at stoppe pumpen har skabt et meget tæt og effektivt venskab.