Ingen ‘overgivelse’ på kloakker

Ingen ‘overgivelse’ på kloakker

tror nu, det er ikke på tide at overgive, sagde kommissær Ron Feathers. Det er ikke på tide at opgive kun på udpressning. Lad en dommer i en domstol beslutte det. Hvis det går til højesteret, så er det også. stemme fremkaldt råber, fløjt og bifald efter indsamling af mere end 100 Devola, Little Hocking, Oak Grove, Barlow og Marietta beboere før kommissærerne. Commissioners mødet var en fortsættelse af sidste torsdag regelmæssige møde for at tage fat på et endeligt tilbud fra Ohio EPA på en kloakeringstidslinje for Devola i stedet for $ 10.000 pr. dag i straffe, der går tilbage til den 18. januar 2015. Udvidelsen af ​​mødet var at give beboere, der ikke fik mulighed for at tale torsdag mulighed for at gøre det. Washington County kommissær David White er trøstet af amtsborgerne efter en 2 1 stemme, med hvid alene, placeret amtet mod Ohio Environmental Protection Agency og Ohio Attorney General i en tvist om kloakering Muskingum Township.More end 15 mennesker tog mulighed for at rette op på kommissærerne med bekymringer om den finansielle belastning, der sivler Devola-samfundet, kunne placere sig på beboerne. Nogle talte til uoverensstemmelser i Ohio EPA-antallet af berørte boliger og af uenigheder med agenturets videnskabelige resultater. Andre talte om indvirkningen nitrater i drikkevand og grundvand er rapporteret at have på sundhedsområdet og kontraktlige lovmæssige forpligtelser. Men mødet blev afholdt for at beslutte, om man ville acceptere et endeligt forhandlet tilbud fra de statslige organer eller at bekæmpe ordrerne før en dommer. bolden er tilbage i (OAG) retten, sagde assisterende Washington County anklager Nicole Coil, som ikke ville tale med, hvordan hun havde rådgivet kommissærerne deres juridiske stående over for de statslige agenturer. skriv et brev for at informere dem om kommissærens beslutning og derefter det deres opkald hvor eller hvis de arkiverer noget. Informationschef Kate Hanson, med advokatkontoret i Ohio, sagde, at Coil-brev blev modtaget, og at kontoret ville gennemgå kommissærens beslutning. Mandag fra kommissærerne, der tyder på, at enhver handling mod planen ville flytte sagen til håndhævelse og yderligere civile sanktioner. Mere end 100 Washington County beboere samles i et særligt møde i Washington County kommissærerne for at flyve deres bekymringer over Ohio EPA ordrer til kloak Devola mandag på amtets Emergency Operations Center. Til dato ville sanktioner være nord for $ 11 millioner, hvis håndhæves af en dommer for manglen på overholdelse af en underskrevet ordre mellem kommissærer og Ohio Environmental Protection Agency for at behandle nitrater, der findes i drikkevand og grundvand i Devola både i 2009, 2010 og 2016. Ohio Supreme Court elsker disse ting, de vil se lokal kontrol mod statskontrol, sagde Feathers. Vi fik sundhedsstyrelsen bag os og sagde, at der ikke var nogen krise, så tror jeg, vi fik en god sag, medmindre de siger, at du har underskrevet (ordre til kloak Devola fra OEPA) og det. David White sagde at kæmpe mod de statslige agenturer var ikke i amtets interesser som helhed og forklarede de nuværende, at hans stemme for at bekræfte tilbuddet fra OAG blev gjort mod hans consc Hvis vi befandt os i en midlertidig tilstand af succes, vil advokatkontoret utvivlsomt indgive en appel, de har ubegrænsede ressourcer, vi siger han ikke. være tvunget til at bruge flere tusinde dollars og har mindre chance for at vinde. Ohio EPA et monster og udstødte tårer under mødet, var White den eneste stemme til fordel for Ohio EPA og Attorney General planen. Vi har forhandlet en ende, der vil være mindst skadelig for alle vores mennesker, sagde han før bliver afbrudt af medlemmer af folkemængden, der siger, at beboere, der ikke har råd til projektet, vil miste deres hjem. Og så kom afstemningen til formand for bestyrelsen for kommissærerne Rick Walters. Hvis det var sidste torsdag, ville jeg have stemt for at underskrive kontrakten, fordi vi fik meddelelsen, og du fik 14 dage til at træffe en beslutning, forklarede han. har fået en mobning, der fortæller dig, at de vil opkræve dig 11 millioner dollars, hvis du ikke gør, hvad de fortæller dig. Jeg følte bare, at dette var den rigtige ting at gøre med penge, men det var ikke den rigtige ting at gøre med folk. sagde beslutningen var baseret på to centrale bevæger søndag fra Devola residents.had en beboer i Devola kommer til mit hus (i Beverly) i går og vi Billige Moncler Sale talte i 45 minutter. Han var en ældre mand med en ejendom, og han var sikker på, at han havde råd til det. Han var bange for, at han ville miste sit hjem, forklarede han. Jeg har en liste her, disse er alle de mennesker, der underskrev denne andragende i går. Når du får mere end 250 signaturer på en dag, der siger, at du ikke giver kampen, er det svært for mig at tænke, at jeg slår hullet i deres båd. flertallet af publikum jublede den endelige tally og takker kommissærerne bagefter, der var afvigende udtalelser, der blev udtalt, før stemmerne blev kastet af indbyggere i Marietta, Barlow og endda Devola. Ingng Baumann, fra Lawton Road i Devola, sagde, da hende tørbrønd havde mislykkedes før 2009, hun havde ønsket at kloak hendes hjem. Det var lykkedes, at vi ønskede at binde ind, men vi var tilladt fordi kloakken var i kapacitet, sagde hun. sker det, hvis det fejler igen? af sundhedspræsident Richard Taylor sagde, at afvigelser for at afhjælpe mislykkede septiske systemer betragtes fra sag til sag. Jeg ved, at jeg bor i amtet og egen ejendom i Marietta. Jeg skal betale for dette i juridiske gebyrer, i ejendomsskatter, mine hjem i Marietta betaler jeg mere i kloak på grund af udgifterne til Devola, der ikke rydder, de omkostninger, der ikke deles af så mange mennesker, som (Marietta) anlægget bliver bygget til, sagde Kim McMichael, af Barlow. overholde statens regler hele tiden, hvor vi er uenige, fordi vi lever i et demokrati. Hvad sker der, hvis jeg hurtigere? Jeg får en billet. At loven, jeg adlyder loven. Samme ting med miljøbestemmelser. spurgte Walters efter mødet, hvordan Marietta spildevandsanlæg ville blive påvirket af afstemningen. Selv om renoveringen ikke er direkte bundet til tvisten, har kommissærerne med amtet det relateret, da det blev indgået som en løsning på svigtende septiske systemer i Devola og Oak Grove. Selv om Walters sagde, at han ikke kunne få svaret, var byingeniør Joe Tucker senere sagde nogle design planer kunne ændre. designede hele fabrikken til Devola og Oak Grove at binde ind i vores kontrakt (med amtet), sagde han.Efter fase blev tingene dimensioneret med det yderligere flow i planen. Vi i de sidste shop tegninger for projektets sidste projekt, de endelige clarifiers, så jeg ville nødt til at stoppe, omdesigne, omdrage og omfordele alt for ubetydelige besparelser i udstyr, der skulle være i jorden ved 8. juli. skuffelse med kommissærens stemme, men gentog, at kommissærens tvist med Billige Moncler Sale Ohio EPA og OAG er et særskilt problem fra byens retssag mod county commissioners og health board. Dragten er på grund af en brudt kontrakt til kloak både Devola og Oak Grove og binde disse strømme ind i byplanten inden udgangen af ​​2016. Efter mødet opkrævede Walters dem, der stadig er i stuen, med at være klar til at støtte kommissærerne i de forudsagte kampe i domstolene.