Ingen ændring i Cotswold pladser i Gloucestershire County Council

Ingen ændring i Cotswold pladser i Gloucestershire County Council

SEVEN ud af ottecounty councilors for Cotswolds holder deres pladser i Gloucestershire County Council, efter det lokale valg i går aftes.

I Cotswolds fortsætter de konservative med at holde fem pladser, mens Lib Dems bevarede deres tre pladser, selvom de konservative kun formåede at få fat i South Cerney-sædet med en procent flere stemmer.

Tetbury opholdt sig i konservative hænder, men det var den eneste Cotswold-division i amtsrådet, der så en ændring i sin valgte repræsentant fra Anthony Hicks til borgmester i byen Stephen Hirst, der stod som konservativ kandidat til afdelingen denne gang.

Det var et tæt løb for South Cerney ward. På trods af at man har fået mere støtte i årets valg fra 39 procent til 49 Billige Moncler Sale procent af stemmerne, blev Shaun Parsons (nedenfor) valgt med kun 56 (1 procent) flere stemmer end den liberale demokratiske kandidat Tatyan Cheung.

Cllr Parsons sagde: ‘Jeg vil gerne takke folk i min Billige Moncler Sale afdeling for at stemme for mig. Det var en hård kamp og jeg er glad for at have vundet.

Cllr Cheung sagde: ‘Resultaterne er resultaterne. Tallene ligger ikke. Vi forsøgte meget hårdt. Vi kæmpede for en god kampagne. Vi fordoblede vores tal fra det sidste amtsvalg.

‘Dette er et sæde vi’ vil målrette igen. Vi kom meget meget tæt på denne gang.

‘Jeg’ vil gerne takke de beboere, der stemte for mig, og jeg var skuffet over for dem, at de ikke kunne se de ændringer, de håbede at se, men de kan altid holde Shaun Parsons for at tage højde for de ting, han skulle gøre.’