Ingen lørdag nat feber til Mayo som Kerry ødelægge festen

Ingen lørdag nat feber til Mayo som Kerry ødelægge festen

Manden, der fra Kenmare, der havde udstedt i henhold til det offentlige adressesystem i MacHale Park og havde brug for et lifthjem, ville have haft masser at tale om på turen tilbage til kongeriget med de nye venner, der blev fundet for ham.

To straffe, to mænd sendte afsted til Kerry, en anden sendte til linjen for et sort kort og endnu mere fornøjelig for ham en Kerry vinde mod Mayo side, som kun lykkedes at tilføje på to point med en tomans fordel i løbet af de sidste 20 ulige minutter.

Intet ser ud til at være simpelt for Mayo, og igen på lørdag aften var der mere drama pakket ind i 70 minutter plus skade tid, end nogle sider har i hele mesterskabet sæsonen.

Men Mayo-trofaste ville have taget et drama-frit spil og to point, snarere end at se deres side, undlader at fjerne det stoute Kerry-forsvar, som satte en massiv rearguard-indsats mod oddsene for at gå hjem med vinderne.

Stephen Rochford hedde samme Mayo side som startede i sidste weekender vinde over Monaghan fredag ​​aften for dette spil, men som det var normen var der to ændringer til de 15 sat på handlingsområdet med Barry Moran og Jason Doherty kommer ind for Colm Boyle og Andy Moran.

Det var gæsterne i deres nye gold away kit, der ramte jorden kører med Michael Burns og Barry John Keane fejende over et punkt hver inde i åbningen to minutter.

Burns score kunne have været dyrere med David Clifford at komme ind bag Ger Cafferkey for at skabe en mål chance kun for David Clarke og derefter Eoin O at få en fod ind for at rydde det væk fra goalmouth.

Mayo fik resultattavlen til at tippe ind i den positive fra en Evan Regan gratis om fire minutter og 120 sekunder, da de var levende takket være en høj hængende indsats fra Barry Moran.

Men det var de besøgende, der reagerede bedre med Sean O Barry O og Paul Geaney, alle tilføjede point i de næste fem minutter.

Der er ikke plads til at bevæge sig: Brendan Harrision og Paddy Durcan i et tøff med Kerry forsvaret. Foto: Sportsfil

Mayo slog tilbage i stil med Diarmuid O rystende på bagsiden af ​​nettet efter at Aidan O vandt en kugle lige på kanten af ​​Kerry-området og fodrede bolden til Ballintubber-manden, der kørte det lavt forbi Shane Murphy for at binde ting op på 12 miuntes.

David Clifford er blevet fastgjort som det mest spændende nye talent i spillet, og den store Fossa-teenager trak sit første forsøg på et punkt bredt af målet og syntes at trække sig lidt lame efter det. Han udførte sin næste indsats perfekt, men han blev trukket tilbage fra handlingen et par minutter senere.

Kerry forlængede deres fører gennem O andet punkt på 17 monteringer, og det blev skubbet endnu mere ud, Billige Moncler Sale da Barry John Keane landede deres ottende punkt af dagen to minutter senere.

Med 12 minutter at gå til pause ankom det første store talepunkt i spillet, da Geaney blev forbrændt af Brendan Harrison. Dommeren overfaldede Dingle-manden for at få fat i skuddet, men da David Clarke reddede det, kaldte han afspillet tilbage til straffespark.

Op trak O for at tage straffen, han ramte det hårdt og sandt i nederste venstre hjørne, men David Clarke kom ned lavt for at redde brillant. Efterspørgslen af ​​redningen så den første af mange ud af bolden, der kom sammen og endte med at Shane Nally Billige Moncler Jakke Herre fik et gult kort.

Kerry var lidt rattled efter den miss og undlod at finde målet med en række bestræbelser, de normalt ville have fundet målet fra. De lagde to yderligere point på, før Mayo fandt deres scoringsafstand igen gennem O og Burns.

Da Mayo scorede igen, var det deres andet mål for dagen gennem Diarmuid O spotspark, som han ekspert afsendte til nettet efter Neil Douglas blev fouled af Shane Enright, to minutter før pause.

Mayo tilføjede endnu en score før pausen, selvom en Jason Doherty fri efter at O ​​var fouled under standen, for at sende dem efterfølgende med 0-10 til 2 3.

Burrishoole manden udlignet spillet et øjeblik efter genoptagelsen af ​​fjendtligheder efter Mayo har forladt Kerry ud på banen i et godt fem minutter, før de kom frem i anden halvdel.

Den afgørende score i kampen kom tre minutter ind i anden halvdel, da Kerry landede deres eneste store af spillet. Mayo blev vendt om i Kerry halvdelen af ​​banen og de brød med magt og formål.

Bolden blev fodret gennem hænderne på O og Keane, før den endelig blev overført til Gavin Crowley, der slog David Clarke med et skud af et skud.

Diarmuid O slog tilbage til Mayo med et punkt et minut senere, hvorefter der blev reageret af et Geaney-punkt for at holde Kerry bly på fire point.

Sort og guld: Aidan O ‘Shea ser ud til at bryde klar til Mayo. Foto: Sportsfil

I den syvende minut i anden halvleg mistede Mayo Evan Regans tjenester, som så ud til at have plukket et meget tungt slag i hovedet, da han kolliderede med Ronan Shanahan, da han så ud til at gå i vejen mod målet. Den resulterende fri blev dækket af Doherty for at forlade scoren 2 6 til 1 12 til fordel for Kongeriget.

Cillian O erstattede Ballina-manden og havde næsten en chance for at skære mellemrummet til to point, men overraskende trak han sit forsøg ud af målet fra tæt hold.

Det var Kerry, der ramte målet næste med Paul Murphy og Brendan O begge rammer fine scoringer for at strække deres bly ud til fem point med 20 minutter tilbage.

Spillet syntes at svinge i Mayo favor i løbet af de næste fire minutter, først Shanahan hentede et andet gult kort og blev sendt fra feltet og derefter tre minutter senere blev Crowley vist en sort, der tidligere havde hentet en gul og Kerry blev reduceret til 12 mænd for resten af ​​konkurrencen.

Som forventet faldt Kerry tilbage for at beskytte deres bly og forladte Geaney som den lone irritation til Mayo forsvaret for resten af ​​spillet, da de slog ned lukkerne og ventede på Mayo-gale.

Denne galde viste sig at være mere af en stiv brise end en storm, da Mayo ikke kunne nedbryde Kerry-forsvaret, med den eneste rigtige storm, der kom fra Eoin O-anstrengelsen, som så ud til at netværket kunne reddes på linjen og ryddet af Shane Enright ni minutter fra slutningen.