Ingen Fox undskyldning i kamp med New York Times om raid story

Ingen Fox undskyldning i kamp med New York Times om raid story

styrker for to år siden. raid der nettede værdifuld intelligens kort efter det fandt sted.

Tvisten mellem nyhedsforretningerne blev forstørret af White House opmærksomhed. forsøg på at dræbe den mest eftersøgte terrorist, Al Baghdadi. Deres syge dagsorden over national sikkerhed. ‘

Problemet opstod efter en fredagssamtale med Gen. Special Operations Command, af Fox korrespondent Catherine Herridge. styrker dræbte en top al Baghdadi aide og fanget sin kone. avis ‘omkring en uge senere. Herridge, skriver til Foxs hjemmeside, bundet til Times.

Pentagonen meddelte rødet dagen efter det skete, og det blev almindeligt rapporteret, herunder af Herridge, der sagde på ‘Fox News Sunday’ den 17. maj, at ‘en skattekiste af information’ var samlet.

Times offentliggjorde en mere detaljeret historie den 8. juni 2015 om nogle af de efterretninger, der blev samlet i raidet, og det var tilsyneladende den historie, som Thomas nævnte.

Tiderne sagde, at historien blev beskrevet til embedsmænd i Pentagon, inden den blev offentliggjort, og der blev ikke rejst indsigelser. Avisen sagde ingen senior amerikansk embedsmand klagede offentligt om historien indtil nu.

Endvidere sagde tiderne, at det strækker troskab til at tro, at sikkerhedsbevidstheden al Bagdad ikke ville have taget skridt til at beskytte sig mere end tre uger efter at have lært om raidet.

Rhoades Ha sagde ingen fra Fox kontaktede Times for kommentar før Herridges stykke blev offentliggjort. Hun sagde online historien blev ændret for at afspejle kommentar fra Times efter at avisen nåede ud.

Fox vært Pete Billige Moncler Jakke Herre Hegseth gentagne gange henvist til den ’svigtende’ New York Times, ekko den beskrivende sætning den republikanske præsident bruger ofte. Hegseth sagde tiderne ’svigter ikke bare i sin troværdighed.’ Det fejler vores land. ‘

‘Det er ikke det amerikanske folk,’ sagde co-vært Abby Huntsman.

‘Du vil have en patriotisk journalist,’ sagde den tredje vært, Clayton Morris. ‘Derfor frigiver politiet ikke oplysninger om politiundersøgelser, fordi det bringer deres sag i fare.’

Tiderne kaldte morgendisplayet kommentarer ondsindet og krævede undskyldning.

På mandag udsendte ‘Fox Friends’ vært Steve Doocy en del af Thomas ‘bemærkninger. Han bemærkede, at Times havde beskrevet sine resultater til Pentagon på det tidspunkt, og at historien ikke havde trukket nogen klager.

‘Det var ikke en undskyldning,’ sagde Rhoades Ha, ‘og det begyndte heller ikke at løse de større problemer med weekendfanen’ Fox Friends ‘, hvoraf den ene var ren hykleri.’

I en nyhedsrapport om tvisten, der blev sendt til Fox på mandag, kritiserede ‘Media Buzz’ -hæreren Howard Kurtz sit firma for ikke at nå Moncler DunJakke ud til Times for kommentar efter Thomas ‘bemærkninger. Han dømte ikke Doocys erklæring.

Tvisten opdagede mindre end en uge efter Times-tv-kritikeren James Poniewozik sagde i en anmeldelse af ‘Fox Friends’, at Trump var ’showet’ s emne, dets programmør, dens publicist og dens virtuelle fjerde vært. ‘