Ingen arrestationer efter video af lokale Denny s slagsmål går viral

Ingen arrestationer efter video af lokale Denny s slagsmål går viral

(NYHEDER 10) En lokal Denny s får en heaping som hjælper med opmærksomhed, men det er ikke for, hvad der er på menuen. Det er for et slagsmål, der brød ind inden for i weekenden.

Det var en Grand Slam Morgenmad serveret med en side rækkefølge af ‘Åh ingen baby.’

Nicks manager Braxton Murray sagde Nick og sidekick DanRuehad afsluttede vært med et fashion show på Sage College. De besluttede at tage en bid på Colony Denny, før deres fly tog af sted.

Men det var da de var vidne til, at kampen slog ud. Pladerne gik flyvende, og det hele sluttede med en kvinde fastgjort til at blive pummeled.

Nick tilbød sin egen kommentar med sine signatur tag linjer.

Braxton siger, at kampen startede, da en mandlig kunde respekterede en kvindelig kunde. Stumper begynder at flyve, og ting bliver værre, når en ven af ​​mandens træder ind.

‘Folk vil gerne vide, hvorfor du ikke kom til deres forsvar. Vi er fra New Orleans, ’sagde Braxton.

‘Når du forsøger at blive involveret i en forretning med en stor gruppe, der ikke bekymrer dig om det, har det normalt tendens til at synes, at den store gruppe vender mod dig,’ fortsatte han. ‘Hvad vi ønskede at gøre var at samle alt beviset i tilfælde var der misforståelser eller noget uheldigt spil involveret i denne hændelse. ‘

Nick laver videoen på sin Facebook-side, og det laver overskrifter over hele kloden. Det er blevet set mere end fire millioner gange.

‘Vi havde det ikke til hensigt at ske,’ sagde Braxton. ‘Vi var på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, men for de forkerte ting.’

Braxton siger, at han så to Denny ’s sikkerhedsvagter at gøre deres bedste for at diffunde situationen.

Da NEWS10 ABC gik til Denny’s for at Billige Moncler Sale få deres kommentarer, sagde selskabet ‘vi kan ikke have dette her’ og blev hurtigt vendt væk.

Denny udgivet følgende erklæring til NEWS10 ABC på tirsdag:

‘Vi er dybt skuffede over situationen, der fandt sted mellem gæsterne på vores restaurant i Colonie, NY. I Denny s er vores gæster og medarbejderes sikkerhed meget vigtig for os, og vi tolererer eller tolererer ikke nogen form for vold i vores restauranter. Vi er glade for vores teammedlemmer tog hurtige tiltag for at indhente hjælp fra det lokale politi. ‘

Braxton sagde, at de aldrig fik en chance for at spise deres morgenmad.

Del dette: Klik for at dele på Billige Moncler Sale Twitter (Åbner i nyt vindue) Del på Facebook (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Google+ (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Reddit (Åbner i nyt vindue) Klik for at udskrive Klik for at dele på LinkedIn (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Pocket (Åbner i nyt vindue) Klik for at dele på Tumblr (Åbner i nyt vindue)

FIL I denne 18 marts 2015, filbillede, er NCAA-logoet på center domstol som arbejde fortsætter på Consol Energy Center i Pittsburgh, for NCAA college basketball andet og tredje runde spil. Bankregistreringer og andre regningsrapporter, der er en del af en føderal sonde i college basketball liste en bred vifte af uacceptable betalinger fra agenter til mindst to dusin spillere eller deres pårørende, ifølge dokumenter opnået af Yahoo Sports. Yahoo sagde fredag ​​den 23. februar 2018, at de dokumenter, der blev opnået under opdagelsen under undersøgelsen, linkede nuværende spillere, herunder Michigan State’s Miles Bridges, Duke’s Wendell Carter og Alabama’s Collin Sexton, til potentielle fordele, der ville være overtrædelser af NCAA regler. (AP Photo / Keith Srakocic, File).