Influenzaepidemi spredes over U

Influenzaepidemi spredes over U

19 januar 2018 Af Kay Lynn Roberts McMurray Efterlad en kommentarFå dit influenzeskud, vask dine hænder, dækker din hoste, hold dig hjemme, hvis din syge alle har hørt det så mange gange, det er som en brudt rekord i baggrunden. lomme på kontinentale Forenede Stater, oplever mennesker influenzaproblemer lige nu, første gang det er sket i 13 år af CDCs nuværende sporingssystem. Med de seneste nyheder om influenza bliver en epidemi i USA, blev det tid, vi begyndte at være opmærksomme på tegnene, symptomerne og tanken om at få et influenzeskud.

Sundhedsembedsmænd siger, at influenzaen normalt kommer pludselig. Folk, der har influenza, føler ofte nogle af eller alle disse symptomer: feber eller kulderystelser, hoste, ondt i halsen, løbende næse, muskel- eller kropssmerter, hovedpine Billige Moncler Sale og træthed. Nogle gange kan folk med influenza have opkastning og diarré, selvom det er mere almindeligt hos børn end voksne. Hvis du eller nogen du kender er syg med nogle af disse symptomer, bør de overveje lægehjælp, især hvis de er i høj risiko for komplikationer.

Centrene for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse (CDC) ved ikke præcis, hvor mange mennesker dør af influenza hvert år, men skønner, at der var mellem 12.000 og 56.000 influenzalignende åndedræts- og kredsløbsdød hvert år i løbet af de sidste par årstider. Mens sværhedsgraden kan variere sæsonmæssigt, oplever mennesker, der er 65 år og ældre, normalt den største byrde af sygdomme.

Gina Newton, William Bee Ririe Hospital og Clinic’s Public Relations Director, rapporterede, at positive influenzastammer A og B Billige Moncler Sale i oktober 2017 til januar 2018 havde i alt 17 kombinerede tilfælde rapporteret, hvor ét tilfælde faktisk havde modtaget influenzavaccinationen. Ingen dødsfald og meget Der er blevet rapporteret om få sygehusindlæggelser. Navngivet den spanske influenza, der blev historien om den dødbringende pandemi i historien. Nye strategier bliver testet. Young sagde ‘på dette tidspunkt i skoleåret har vi ikke set en fraværsrate højere end normalt. Newton sagde Flu skud er stadig tilgængelige på klinikken, og forsikringer dækker dem. Medicaid kræver, at deres patienter har en aftale, men andre forsikringer kan bare gå ind.