Influenzaen er udbredt i Massachusetts og på tværs af landet

Influenzaen er udbredt i Massachusetts og på tværs af landet

CHICOPEE, Mass. (WWLP) Lægerne foreslår, at vi nærmer dig toppen af ​​en af ​​de værste influenzesæsoner i år. Uanset hvor du går i USA er influenza udbredt.

Fortælle tegn tegn: ubehagelige feber, hovedpine, muskelsmerter, hoster og løbende næser som en meget dårlig forkølelse.

FluTip: Ikke ignorér influenzaproblemer.

Der er fire forskellige typer af influenza, A B C D. Billige Moncler Jakke Dame En universel vaccine er endnu ikke blevet udviklet, hvilket gør den mindre effektiv end andre moderne vacciner som hønsepokken eller mæslingerne. Et år med en 60% effektiv influenzavaccine er et godt år.

Dr. Daniel Skiest fra Baystate Medical Center fortalte 22 nyheder, at selv i milde år op til 40 tusind mennesker dør af influenza.

Næsten 80 procent af de personer, der fik diagnosen influenza denne sæson, blev diagnosticeret med H3N2-stammen, hvilket er en særlig hård belastning af influenzaen for at mennesker skal kæmpe. Læger har fundet i år forbi, at når denne stamme af influenza cirkulerer, er vaccinen mindre effektiv.

ikke så godt, som vi gerne vil, men det er stadig værd at få en vaccine, fordi selv om det ikke beskytter dig mod at få influenza, forhindrer det sikkert dig i at få alvorlige komplikationer fra influenzaen, siger Dr. Skiest mange gange.

Den ugentlige rapport for Center for Disease Control viser, at i sidste uge blev 244 personer diagnosticeret med influenza alene Moncler DunJakke i vestlige Massachusetts. 518 blev diagnosticeret i år, hvilket er det højeste antal i staten.