Influenza rammer region hårdt

Influenza rammer region hårdt

Influenzasæsonen springer typisk mellem december og februar.

I løbet af ugen før jul havde de mest aktuelle statistiske oplysninger, som Mississippi havde en meget høj udbredt influenzalignende aktivitet. Rapporter til Mississippi State Department of Health s sentinel influenza netværk viste influenza-lignende sygdomsrapporter kørte 7 procent højere end det foregående år for ugen før jul.

NMMC har oplevet en 212 procent stigning i influenzalæstinenser i november og december i forhold til samme periode i 2013. Heldigvis har klinikkerne set et lille fald i patienter diagnosticeret med influenza og lungebetændelse.

‘Der har været en genopblussen i Oxford med elever fra Ole Miss, der kommer tilbage, og folk rejser i løbet af ferien’, sagde apoteket Lynda Huggins fra G Pharmacy. ‘De kommer alle Billige Moncler Sale tilbage og spredes rundt her. Vi Billige Moncler Sale ser også et udbrud i plejehjem og pensionskamre. ‘

Huggins sagde, at den antivirale medicin Tamiflu har været i stor efterspørgsel på hendes South Lamar Boulevard apotek. Læger ordinerer stoffet to gange dagligt til behandling af influenzapatienter, og en gang daglig som influenzaforebyggende middel. Børn og ældre opfordres kun til at tage recepten

Tamiflu som forebyggende, hvis de er i nærheden af ​​nogen med sygdommen.

Desværre sagde hun i år at influenzaskuddet ikke synes at være effektivt.

Men Abavare sagde, at han ser en forskel mellem dem, der fik et skud og dem, der ikke gjorde det.

‘Med folkene uden et influenzeskud, kan du fortælle, at de har influenza, så snart du kommer i stuen,’ sagde Abavare. ‘De mennesker, der blev vaccineret, præsenterer ikke så syg.’